2022版高考英语一轮基础习选题Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022 高考 英语 一轮 基础 选题 Unit4Sharing 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Sharing李仕才一、阅读理解。As is known to us all, many teen celebrities(名人) feel and think that having a slimmer figure can do great good to them. But, does size really matter? Are teenage fans trying hard to become like their celebrity idols(偶像)? Do celebrities really have the power to influence peopl
2、e, especially teenagers? For the longest time, many parents blame teen idols for influencing the way their kids act. Have you noticed how teens idolize the celebrities these days? Even, their personal affairs are being followed by kids these days. Take for example the case of Lindsay Lohan and Mary
3、Kate Ashley. They are definitely famous teen stars. But, since they are trying to project an image to satisfy a lot of people in show business, their health and body suffer. Many kids are aware of this problem. But they are easily influenced by these celebrities to exercise and eat less. It is a fac
4、t that the media, and especially famous teen celebrities, can influence people powerfully. But teenagers are easily influenced because teenage years are the period when our personality and identity developments take place. Teens watching TV shows and reading magazines are easily pulled into the diet
5、ing and harmful eating habits because the media have some ways to pull these acts. They use thin models and celebrities to endorse(做广告宣传) products or to star in an up-and-coming shows or movies. With fierce competition, celebrities are forced to eat less and do extreme exercise routines to get the r
6、oles or offers that come their way. Living in todays time and generation is a bit disturbing to a lot of parents. Media, especially as well as the celebrities, have a very powerful influence to drive teenagers to good or bad. Its good that we can control ourselves to avoid bad things from happening.
7、 If not, parents should really be aware and guide their teens to determine whats in and whats out. 【文章大意】本文主要讲述青少年如何受偶像的影响以及偶像们也受青少年的影响这种社会现象, 以此警示家长们正确利用偶像对孩子们的影响。1. From the passage we can find Lindsay Lohan _. A. lives an unhealthy lifestyleB. lives a rich and happy lifeC. doesnt get any exercise
8、D. sets a good example for teenagers【解析】选A。细节理解题。根据第二段“. . . their health and body suffer”可知她过着不健康的生活, 故选A。2. According to the writer, why are teenagers easily influenced by some TV shows? A. They are tired of school. B. Their celebrity idols appear in many TV shows. C. Theyre in their development p
9、eriod. D. They have nothing to do in their spare time. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段“But teenagers are easily influenced because teenage years are the period when our personality and identity developments take place”可知青少年是个性等的发展阶段, 易受影响, 故选C。3 Many celebrities have to be on diet_. A. to keep healthy to face co
10、mpetitionB. to survive under pressureC. to keep a slim sizeD. to satisfy their teenage fans【解析】选B。细节理解题。根据第三段的最后一句话“With fierce competition, celebrities are forced to eat less and do extreme exercise routines to get the roles or offers that come their way. ”判断明星们的节食是因为压力太大。故选B。4. Whats the best titl
11、e for the passage? A. Parents responsibilitiesB. Advice on self-controlC. Bad influences of celebritiesD. Medias bad influences【解析】选C。主旨大意题。通读全文, 文章主要叙述了明星们对孩子们的不良影响。故选C。二、单句语法填空1This machine is very easy _ (operate). Anybody can learn to use it in a few minutes.答案:to operate主beadj.to do . 为固定句式。其中t
12、o do以主动形式表被动含义。2We are dying _ (know) the results after every exam.答案:to knowbe dying to do . “渴望/极想做某事”。3We have made an _ (adjust) to our price and give you a special discount of 3 percent.答案:adjustmentmake an adjustment to . “对作出调整”。4There is no need _ (put) the meeting ahead because we still hav
13、e three weeks before the end of the term.答案:to putThere is no need to do . “没有必要做某事”。5Alice stood at the window from _ she could see the scenery of the park.答案:where句意:艾丽斯站在窗前,从那里她可以看到公园的景色。该句为from where 引导的定语从句。6Who will be in charge of the _ (distribute) of food and clothing to the flood victims?答
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423273.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
