2022版高考英语一轮基础达标选题Unit1Art含解析新人教版选修6.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022 高考 英语 一轮 基础 达标 选题 Unit1Art 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Art李仕才一、阅读理解。When life takes you away from home,take technology to help guide and entertain you.Apps(程序)can help make your trip easier and more fun.Travel apps are very helpful to guide you on your trip.Some apps help you plan your trip and others help you travel. TripIt TripIt is a helpful a
2、pp to organize travel plans.Sign up for a free account at the TripIt website and download the app to have all of your travel plans handy in one place. TripIt will create a travel plan that will be shown in the TripIt app on your phone.No need to hunt down emails when it is time to travel.Everything
3、will be in one place,on the TripIt app. TripIt is free but a paid version is available that has more functions. Google Translate When traveling outside your home country,you may need some language help.Google Translate is an app that can help you understand a language other than your native tongue.
4、The Google Translate app translates between 103 different languages.Copy text into the app to see a translation.You can also handwrite text onto the screen.Use your phones camera to see a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phones screen.The app works even w
5、ithout an Internet connection. Google Translate is available for free. OpenTable OpenTable is a restaurant reservation app to help users discover and make reservations at restaurants.Search by location,cooking,reviews and prices. OpenTable includes 31,000 restaurants around the world.Check the app t
6、o find information and make reservations within the app. OpenTable is available free for Android and iPhone and iPad.1.How does the app“TripIt”benefit the users?A.It provides jobs concerning travel.B.It helps them plan their trip.C.It helps them sort out emails about travel.D.It helps them communica
7、te better.2.What can users do to make full use of the app “ TripIt” ?A.Pay for a version of the app.B.Sign up for a free account.C.Update the app at least once a month.D.Upload a certain amount of relevant information.3.What should“Google Translate”users do first if they want to know a foreign shop
8、sign?A.Read it to the phone.B.Use the Google search engine.C.Refer to an e-dictionary on the phone.D.See it through the phones camera.4.What can users do with the app“OpenTable”?A.Book food in advance.B.Deliver food to a place quickly.C.Buy raw materials to produce good dishes.D.Cook food according
9、to the recipes the app provides.参考答案: 1.B; 2.A; 3.D; 4.A解析: 1.细节理解题。根据第一个小标题下的TripIt is a helpful app to organize travel plans可知,这个应用程序能够帮助用户制定旅行计划。2.细节理解题。根据第一个小标题下的a paid version is available that has more functions可知,付费的版本比免费的功能多。花钱之后,更能充分利用该应用程序软件。3.细节理解题。根据第二个小标题下的Use your phones camera to see
10、a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phones screen可知,要想知道一个外国商店招牌的意思,首先要用手机上的照相机去看招牌。程序就会翻译成用户的本族语。4.细节理解题。根据第三个小标题下的Check the app to find information and make reservations within the app可知,该应用程序是用来预订用餐的。二、单句语法填空1It is time that we _ (adopt) different ways
11、to solve the social problem.答案:adopted/should adoptIt is time that sb. did/should do sth. “到某人该做某事的时候了”。2In the past 5 years a great deal of money _ (spend) improving the environment of the school.答案:has been spenta great deal of修饰不可数名词,作主语时谓语动词用单数形式,由时间状语“in the past 5 years”可知应用现在完成时,且spend和money存
12、在逻辑上的动宾关系,应用被动语态,故填has been spent。3Many people lost their homes and all their _ (possess) during the war.答案:possessionspossession “所有物;财产”,常用复数形式。4We aim _ finish the task by Friday.答案:toaim to do sth. 为固定短语,意为“力求做某事”。5Youd better take account of your ability before _ (attempt) to do such a business
13、.答案:attempting该句中before为介词,故应填attempt的动名词形式作宾语。6Lincoln is regarded as one of the most inspiring _ (figure) in the world.答案:figures“one of名词复数形式”表示“其中之一”。7They appealed _ the graduates in the whole department to go to work in the places where conditions are hardest.答案:toappeal to sb. to do sth. “呼吁某
14、人做某事”。8My job was to take care of these children until they could _ (adopt) into a good home.答案:be adopted在本句中,adopt意为“收养”,且和they存在逻辑上的动宾关系,故用被动语态。9The thief tried to break away _ the policeman, but he failed.答案:frombreak away from “脱离;摆脱;挣脱”。10_ your ticket, I wouldnt be able to go to the concert t
15、omorrow.答案:Without设空处所在句为without引导的含蓄虚拟条件句。三、完形填空。I lived in Dallas,Texas nearly all my life with my dad,mom and younger brother.We were raised to _1_ others,value education,and get all that we could out of life.My parents always say,“Work _2_ and the world is yours.”They are _3_ without a helpful w
16、ord of_4_ or a bit of encouragement when life gets_5_.My parents always _6_ me to go to college.However, when I_7_ at 16 years old that Id rather get married to a man _8_ go to college,they never stopped telling me they loved me and I could do anything I wanted to.Thankfully,they persuaded me.I grad
17、uated from high school and currently _9_ the University of Oklahoma studying medicine.I want to make the world a_10_ place to live in.Every time I call home to tell them about a grade received in the chemistry lab or_11_ class it is that Im working hardest on for the moment,they tell me how _12_ of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
