2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修5 MODULE CARNIVAL WORD版含解析 2022 高考 英语 外研版 一轮 复习 练习 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家练案28必修五Module 4Carnival.完形填空(2020洛阳市第一次联考)One Saturday afternoon, my mother was driving home.On the halfway, after 1.A her credit card to buy something at the store near the gas station, she put her wallet on the top of her car just for a moment to 2.B my phone call.And then 3.C , sh
2、e forgot and drove off.When arriving home, she realized that and thought that the 4.D of getting it again was small.She was so 5.B surprised when she found a 6.C on her door from a person who said he and his friend found her wallet a few hours earlier.Patrick and Catherine saw the wallet in the midd
3、le of the road a few 7.D from the gas station.They stopped their car to 8.A .It was filled with all the things one usually kept in a wallet, including some 9.C and other cash, however, no phone number. 10.B this, they managed to get a(n) 11.C from my mothers driving licence, and without hesitation,
4、they decided to drive to our home to 12.D it.When my mother went to get her wallet, she was so 13.B and grateful.She 14.A to give them some money as a(n) 15.D of gratitude, but they refused, saying that they were just glad to 16.A my mother help.They were naturally 17.A , and they had firm 18.B in t
5、he Golden Rule as well.They drove to our home because they realized the unpleasant and upset experience the loss of a wallet and all its contents could 19.D .I think they were really 20.D and helpful.文章大意:本文是一篇记叙文。主要讲述了作者的母亲丢失了钱包,两位好心人拾到了钱包,并将它归还给母亲的故事。1A.pulling out Bapplying forCpaying for Dmaking
6、 out解析:根据下文的“she put her wallet on the top of her car just for a moment”的提示可知,此处指母亲取出她的信用卡去购买一些东西。pull out“取出;拉出”;apply for“申请”;pay for“支付”;make out“理解”。2A.make BanswerChear Dsend解析:为了接听作者的电话,作者的母亲把钱包放在车顶一会儿。answer“回答;接听”。3A.carefully BridiculouslyCobviously Ddeliberately解析:根据下文的“she forgot and drov
7、e off.When arriving home,she realized”的提示可知,此处指“明显地”。carefully“仔细地”;ridiculously“荒谬地”;obviously“明显地”;deliberately“故意地”。4A.amount BexpectationCthought Dchance解析:当母亲到家的时候,她意识到了这件事,并且认为再次得到它的可能性很小。amount“数量”;expectation“期望”;thought“想法”;chance“机会;可能性”。5A.curiously BjoyfullyCwillingly Dstrangely解析:根据空后的“
8、when she found a 6 on her door from a person who said he and his friend found her wallet a few hours earlier”的提示可知,母亲感到既高兴又惊奇。curiously“好奇地”;joyfully“高兴地”;willingly“乐意地”;strangely“奇怪地”。6A.sign BsignalCnote Dpostcard解析:母亲发现门上有一个便条。sign“迹象”;signal“信号”;note“便条”;postcard“明信片”。7A.stops BhoursCsquares Dbl
9、ocks解析:根据“Patrick and Catherine saw.They stopped their car to 8 .”的提示可知,Patrick和Catherine在离加油站几个街区远的路中间发现了这个钱包,他们停下车捡起了它。stop“车站”;hour“小时”;square“广场”;block“街区”。8A.pick it up Blook it upCtake it out Dput it out解析:参见上题解析。pick sth.up“捡起某物”符合语境。9A.pictures BenvelopesCbills Dnapkins解析:根据上文的“It was filled
10、 with all the things one usually kept in a wallet”的提示以及常识可知,钱包里有一些账单和其他的现金。picture“画;照片”;envelope“信封”;bill“账单”;napkin“餐巾”。10A.Instead of BDespiteCWithout DBeneath解析:根据“however,no phone number. 10 this,they managed to get a(n) 11 from my mothers driving licence”的提示可知,钱包里面没有电话号码,尽管如此,他们还是从母亲的驾照上得到了一个地
11、址。instead of“代替”;despite“尽管”;without“没有”;beneath“在下面”。11A.number BphotographCaddress Dindex解析:参见上题解析。number“数字”;photograph“相片”;address“地址”;index“索引”。12A.get BcheckCexchange Dreturn解析:他们毫不犹豫地开车来到我们家把钱包归还给了母亲。get“得到”;check“检查”;exchange“交换”;return“归还”。13A.upset BrelievedCfortunate Dwarmhearted解析:当母亲去拿钱
12、包的时候,她感到非常宽慰和感激。upset“沮丧的”;relieved“宽慰的”;fortunate“幸运的”;warmhearted“热心的”。14A.intended BadvisedCdemanded Dinstructed解析:根据上文的“When my mother went to get her wallet,she was so 13 and grateful.”的提示可知,母亲打算给他们一些钱来表示感谢。intend“打算”;advise“建议”;demand“要求”;instruct“指导;说明”。15A.feeling BmoodCpresent Dexpression解析
13、:参见上题解析。feeling“感觉”;mood“情绪;心情”;present“礼物”;expression“表达;表示”。16A.offer BshareCtrust Dseek解析:但是他们拒绝了,他们说他们很乐意给母亲提供帮助。offer sb.sth.“提供某人某物”。17A.honest BselfishCfrank Dcreative解析:他们表现自然,很诚实。honest“诚实的”;selfish“自私的”;frank“坦率的”;creative“有创造力的”。18A.courage BfaithCsupport Ddevotion解析:而且他们对于黄金规则也有着坚定的信心。ha
14、ve faith in sb./sth.意为“对某人或某物有信心”。19A.fulfill BignoreCvalue Dcause解析:根据空前的“because they realized the unpleasant and upset experience the loss of a wallet and all its contents could”的提示可知,他们意识到了失去钱包和钱包里的所有东西可能会引起的令人不愉快和烦恼的经历。fulfill“实现”;ignore“忽视”;value“重视”;cause“引起”。20A.ambitious BcivilizedCpolite D
15、considerate解析:根据“They drove to our home.its contents could 19 .and helpful.”的提示可知,作者认为他们真的是考虑周到而且乐于助人的。ambitious“有野心的”;civilized“文明的”;polite“有礼貌的”;considerate“考虑周到的”。.阅读理解(2021浙江省十校联盟联考)One evening last summer, 11yearold Owen and his mom put on white suits and taped their rain boots to their pant le
16、gs. Then they each grabbed a wooden pole with a large white cloth attached to it and started dragging the tools through the trees and grass in their Wisconsin backyard.They were looking for ticks (扁虱虫). Owens mom, Amy Prunuske, teaches microbiology at the Medical College of Wisconsin in Wausau. She
17、studies diseases that ticks carry. Owen, though, is known as a citizen scientist. Citizen scientists are peopleyoung or oldwho help collect data for research projects. They usually arent professional scientists, or if they are, not in the field of the project. Still, their work can be incredibly imp
18、ortant. Citizen scientists can help trained scientists gather data from all over the worldeven from space. They can provide new ideas and new ways of thinking.Kids often make great citizen scientists because they tend to be curious and good at following precise directions. Sometimes theyre even bett
19、er at these things than adults. And schools are convenient places for scientists to recruit big groups of helpers. As a bonus, citizen science often gets kids more excited about science.Citizen science takes advantage not just of many sets of eyeballs, but also of many minds. When professional Europ
20、ean scientists in Austria were trying to find how best to encourage people to use less energy, they partnered with student citizen scientists. The adult scientists had a long list of questions for people about how much energy they used. Right away, the students noticed some problems the adults hadnt
21、 thought of. There were too many questions, the kids said. And some of those questions were too complicated.The day in the backyard, Owen found two blacklegged ticks, animals so tiny theyre often hard to see. He and his mom took the pests to a summer program she was teaching. There, he and other you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423447.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
