2019_2020学年高中英语Module3InterpersonalRelationships_FriendshipSectionⅣGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module3InterpersonalRelationships_FriendshipSection Grammar
- 资源描述:
-
1、 Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1Having_reached(reach) an agreement about the plan, we began to solve another problem.2Having_been_warned (warn) of danger in the street at night,she had to go home with a friend following her.3His wife doesnt allow smoking inside the room but allows him to_smoke
2、 outside the room.(smoke)4This is how they learn to make friends and to avoid doing(do) things that hurt others.5I dont like playing(play)basketball, but I like to_play(play) basketball this afternoon.6Will you please stop making(make) so much noise? Nobody could hear what the lecturer is speaking.7
3、I regret to_tell (tell) you that he doesnt intend to make up with you after your quarrel.8He pretended to_be_doing (do) his homework when the teacher came in.9The engine just wont start. Something seems to_have_gone (go) wrong with it.10If you do wrong, you deserve punishing/_to_be_punished (punish)
4、 for what you do.阅读理解AThey are the sort of friends who are so close they trust each other with their lives.If one falls, the other is there to catch him.They are Wellman, whose legs were permanently injured nine years ago in a rockclimbing accident, and Corbett, an experienced rock climber.Together,
5、 they climbed up Half Dome, the famous 2,000 foot rock in the Yosemite National Park, through one of the most difficult routes (路线)During the climb, Corbett took the lead, hit in the metal spikes (尖状物) that guided the ropes and climbed up.Then, after Wellman pulled himself up the rope, Corbett went
6、down to remove the spikes and climbed up again.This process was repeated time and again, inch by inch, for 13 days.Wellmans job was not easy either.He got himself up the rope through upper body strength alone.In all, Wellman figured that he had done 5,000 pullups up the rope on the climb.However, wh
7、en the two men first met, they never talked about climbing.“He knew that was how I got injured,” Wellman said.Until one day Wellman decided that he wanted to climb again and they started training.Their climb of Half Dome was not all smooth.At one point, pieces of rock gave way, and Corbett dropped d
8、own quickly.Wellman locked their rope in place, stopping the fall at 20 feet.His quick action probably saved his friends life.“Your partner can save your lifeyou can save your partners life,” Wellman said as the pair received congratulations from friends.“There are real close ties.”【解题导语】友谊能克服困难,甚至挽
9、救生命。Wellman和Corbett的攀岩经历很好地印证了友谊之珍贵。1Which of the following was a challenge for Corbett in climbing Half Dome?ATo climb up to remove the spikes.BTo climb it twice.CTo do 5,000 pullups up the rope.DTo lock the rope in place.解析:选B细节理解题。根据文章第三段中的“.Corbett went down to remove the spikes and climbed up a
10、gain.”可知,Corbett实际上是在同样的高度爬了两次。因此B项正确。2Why did the two men never talk about climbing when they first met?ACorbett was poorly trained.BWellman had lost interest in climbing.CCorbett didnt want to hurt Wellman.DWellman hadnt decided whether to climb again.解析:选C推理判断题。根据文章第五段中的“He knew that was how I go
11、t injured.”可知,Corbett与Wellman从不谈论关于攀岩的话题是因为Corbett知道Wellman是如何受伤的,因此不想伤害他。因此C项正确。3What do we know about Wellman?AHe climbed Half Dome by himself.BHe was disabled in a traffic accident.CHe stopped rockclimbing for some time.DHe was saved by Corbett during the climb.解析:选C推理判断题。根据文章第五段中的“Until one day
12、Wellman decided that he wanted to climb again and they started training.”可知,Wellman有一段时间不愿攀岩,但是Corbett并没有劝他而是直到Wellman自愿重新开始时才在一起训练。故C项正确。4The main idea of the text is that_.Atwo heads are better than oneBfriendship is precious in lifeCthe disabled should never give upDa man can be destroyed but can
13、not be defeated解析:选B主旨大意题。根据整篇文章的意思可以知道作者之所以写这篇文章就是想告诉人们友谊在人的一生中是非常珍贵的。故B项正确。A项的意思是“两人智慧胜于一人”;C项的意思是“残疾人绝不应该放弃”;D项的意思是“一个人可以被毁灭但不可以被打败”。这三项均不符合文意。BWhen going through major life changes, like changing careers, I would change the people with whom I spent the most time. Weve all gone through periods wh
14、en the people in our lives have changedgraduation, moving to a new city, getting a new job, joining a new club, etc. I dont think I need to convince you just how much influence other people can have over your identity. If youve ever experienced a major switch in your people environment, then you kno
15、w that you change as well.Most people dont make these choices consciously (意识到地) though.You might consciously decide to spend more time with a certain friend, or you may ask someone out on a date to begin a new relationship. But few people choose their existing friendships deliberately.Theres_no_“ge
16、tting_rid_of_people”People are always dropping into and out of each others lives. Associations grow into friendships, and friendships fade into associations. You dont get rid of anyone. The truth is that in order to make room for new people and new experiences, you may need to loosen up some of your
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423731.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
