2019_2020学年高中英语Module6WarandPeaceSectionⅡIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module6WarandPeaceSection Introduction
- 资源描述:
-
1、 Section Introduction & Vocabulary and ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1They should be condemned for having_created (create) troubles in public places by social opinion.2To their great relief, the missing child returned home, tired (tire) but sound, after an absence of two weeks.3About 3,000 soldie
2、rs have been sent there to help search for survivors(survive) after the flood.4Mr. Green became very shocked(shock) when he noticed the heartshaped tomato in his greenhouse.5Any behavior that is repeated enough times will eventually (eventual)become a habit and happen automatically.6Dont abandon you
3、rself to drinking(drink) and gambling, or you will ruin your future.7I didnt know anybody at the party, but the hostess rescued me from being embarrassed by introducing me to some people.8How could you pick out my sister so easily in the crowd?Because she stood out in her red dress.9How long will it
4、 be before the computer company puts forward a new product?10Look over there! Some people are standing under the big tree, from where you can enjoy the whole view.单句改错1Occupied herself with routine office tasks,she had no time to attend to her children. OccupiedOccupying2The country had no choice bu
5、t to declare war to their enemy. 第二个toon3Change 3 successfully landed on the moon, which meant that China had made breakthrough in space exploration._made后加a4Lucky, his mother was very patient, and didnt give up trying to help him._LuckyLuckily5It wont be long since we work out a way to overcome the
6、 difficulties._sincebefore.阅读理解In 1905,as part of his Special Theory of Relativity,Albert Einstein published the point that a large amount of energy could be released from a small amount of matter.This was expressed by equation Emc2(energymass times the speed of light squared)But bombs were not what
7、 Einstein had in mind when he published this equation.In 1929,he publicly declared that if a war broke out he would “refuse to do war service,direct or indirect.” His position would change in 1933,as a result of Adolf Hitlers coming into power in Germany.Einsteins greatest role in the invention of t
8、he atomic bomb was signing a letter to President Franklin Roosevelt urging that the bomb be built because some physicists feared that Germany might be working on an atomic bomb.Among those concerned were physicists Leo Szilard and Eugene Wigner.But Szilard and Wigner had no influence with those in p
9、ower.So in July 1939 they explained the problem to someone who did:Albert Einstein.After talking with Einstein,in August 1939,Szilard wrote a letter to President Roosevelt with Einsteins signature on it,which was delivered to Roosevelt in October 1939.Germany has invaded Poland the previous month;th
10、e time was ripe for action.That October research of abomb began but proceeded slowly because the invention of the atomic bomb seemed distant and unlikely.In April 1940 an Einstein letter,ghostwritten by Szilard,pressed the researchers on the need for “greater speed”As the realization of nuclear weap
11、ons grew near,Einstein looked beyond the current war to future problems that such weapons could bring.He wrote to his friend about his fear about the future use of the abomb.The atomic bombings of Japan occurred three months after Germany gave in.In November 1954,five months before his death,Einstei
12、n summarized his feelings about his role in the creation of the atomic bomb:“I made one great mistake in my life.when I signed the letter to President Roosevelt recommending that atom bombs be made;but there was some justificationthe danger that the Germans would make them.”【解题导语】本文是一篇记叙文。爱因斯坦曾表示自己不
13、会为战争服务,但是后来却间接推动了原子弹的研发。1What can we learn about Szilard and Wigner?AThey were not as influential as Einstein.BThey were responsible for the invention of nuclear weapons.CThey had cheated their friend Albert Einstein.DThey had an intention to destroy the world.解析:选A推理判断题。根据第三段中的“But Szilard and Wign
14、er had no influence with those in power.So in July 1939 they explained the problem to someone who did:Albert Einstein.”可推知,Szilard和Wigner不如爱因斯坦那么有影响力。故选A。2Einstein realized his mistake of _.Acooperating with his workmatesBinventing the atomic bomb Cpublishing his equationDsigning the letter to Presi
15、dent Roosevelt解析:选D细节理解题。根据最后一段中的“I made one great mistake in my life.when I signed the letter to President Roosevelt recommending that atom bombs be made.”可知,爱因斯坦意识到自己为那封给罗斯福总统的信签名是一个错误。故选D。3Why did Einstein suggest making atom bombs?ABecause President Roosevelt asked to do so.BBecause it was likel
16、y that Hitler would make them.CBecause he was not in favor of President Roosevelt.DBecause it was not necessary to do so.解析:选B细节理解题。根据第三段第一句“Einsteins greatest role in the invention of the atomic bomb was signing a letter to President Franklin Roosevelt urging that the bomb be built because some phy
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423798.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
