2019_2020学年高中英语Module6WarandPeaceSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module6WarandPeaceSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1It is worthwhile to_have/having (have) spent so much time on it,for the result is satisfactory.2(2019山西沂州一中期中)What he has done is in disagreement(disagree) with what he has said.3I am too nervous to_answer (answer) such an easy question correc
2、tly.4My advisor encouraged me to_take(take) a summer course to improve my writing skills.5(江西卷)It is unbelievable that Mr. Lucas leads a simple life despite his great wealth.6I wish I could do something in return for_the kindness I have received from him.7The United States is_viewed(view) as a melti
3、ng pot of different nationalities.8(2017江苏卷)Human beings will continue to adapt to the changing climate in both ordinary and astonishing(astonish) ways.9Wang Yang was the first student to_be_admitted(admit) into Beijing University in our school.10I dont want to be_involved(involve) in anything youre
4、 talking about how to learn English well.单句改错1Last week he was caught cheating in the exam. On view of his whole attitude, the teachers have decided not to punish him. OnIn2Much to my astonished, most of the people invited to the party were old friends. astonishedastonishment3I have no choice but ac
5、cept his invitation to his birthday party.accept前加_to4Does he wear those ridiculous clothes to draw peoples attentions to him? attentionsattention5She said that never in her life she received such good service from any business.she前加had.阅读理解ATo son, Cecil,Just a quick note before I start in earnest(
6、认真地). When I write this, you are 8, still a little boy. In 2002, I was called to active duty in the Marine Corps in the war on terrorism (恐怖主义). On the 11th of September 2001 when America was attacked, I knew that I would eventually have to go and I was filled with a deep sense of sadness. That nigh
7、t as you and Keiko were asleep, I looked at your little faces and couldnt help but fight the tears. I knew it would be hard for you because I had a similar experience. When I was a little boy aged 6, my dad, your Grandpa Cawley, was sent to Vietnam during the war there. I remember how much I missed
8、him, too. But now unfortunately I have come to realize just how difficult it must have been for Grandpa to be away from his children for a year. Thinking about this, I wanted to put my thoughts and feelings down for you and your sister. I am so sorry that I had to leave for such a long time. There i
9、s no place I would rather be than with you and Keiko. You two are the lights of my life. I have known no greater joy than in the few years since you two were born. I hope to have many more years with you. If this doesnt happen, then know that I love you more than words can express. If for some reaso
10、n I dont make it home, I will need you to take care of your little sister and your Mom. You will be the man of the Cawley family. Be good my son and God will watch over you as he has me. I will be waiting impatiently for the time when we can all be together again.【解题导语】本文是作为父亲的一位美国士兵临行前写给他儿子的一封信。信中充
11、满了父亲对家人的爱。1The writer of the letter may be _.Aan American policemanBan American soldier in the battle fieldCa soldier in the Vietnam WarDa postman working far away from home解析:选B推理判断题。根据“In 2002, I was called to active duty. . terrorism(恐怖主义)”可知,写信人是海军陆战队的士兵。2Keiko is the _ of the writer.AwifeBsonCd
12、aughter Dsister解析:选C细节理解题。根据文中的“That night as you and Keiko were asleep”和“If for some reason I dont . and your Mom.”可知,Keiko是作者的小女儿。3One of the experiences the writer and his son had in common is that _.Athey both experienced the Vietnam WarBtheir fathers had to leave them and fight abroadCthey used
13、 to study in the same schoolDthey were both eight when the fathers had to leave them解析:选B推理判断题。作者在信中把自己为了战争不得不离开与当年作者的父亲为了对越战争也不得不离开家人相比较,这才意识到当年,作者的父亲对家人也是难舍难分。由此推断,作者的父亲和作者两人都不得不离开家人去国外参与军事行动。故选B。4We can infer that _.Athe writer was a devoted sonBthe writer was a brave soldierCthe writer realized
14、he might die in the battle fieldDthe writers wife was suffering from a terrible illness解析:选C推理判断题。根据文中“If for some reason I dont make it home, I will . your Mom.”可知,作者意识到他可能在战争中牺牲而不能回家。BMore than 4 in 10 cancers600,000 in the UK alonecould be prevented if people led healthier lives, say experts.The
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423799.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
