2019_2020学年高中英语课时分层作业十八Module5TheGreatSportsPersonalityPeriod2ReadingandVocabular要点讲解课外研版必修52019122112.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 课时 分层 作业 十八 Module5TheGreatSportsPersonalityPeriod2ReadingandVocabu
- 资源描述:
-
1、课时分层作业 十八Module 5Period 2. 根据所给汉语提示完成单词1. “State-owned industries will always perform(表现) poorly, ” John Moore informed readers. 【补偿训练】Your performance(表现) as a student will be excellent if you develop a habit of reflecting on how you learn. 2. I can guarantee(保证) it is true, because I saw it myself
2、. 3. He spent the last fourteen years of his life in retirement(退休). 【补偿训练】When he retires(退休) he will be able to look back on his life with great pleasure. 4. We should try to purchase(购买) what we want by ourselves. 5. The specific(确切的, 具体的) impact of the greenhouse effect is unknowable. 6. Many pe
3、ople think that men have a social and economic position of advantage(优势)over women. 7. In others eyes, he was the symbol(象征)of poverty. . 选择适当的短语填空on the increase, compete with, have an advantage over, the number of, even if1. She has an advantage over the other rivals for the jobshe was educated in
4、 a famous university. 2. I need to prove to myself that I can compete with anyone. 3. Now the number of diseases is becoming more and more. 4. The demand for primary products is on the increase in European markets. 5. Even if we cant slow down every day, at least slow down on Sunday. . 句型转换1. It is
5、likely that he will recover from the operation soon. Chances are that he will recover from the operation soon. 2. She saved some money with the purpose of buying the book she liked. She saved some money for the purchase of the book she liked. 3. This kind of product is sure to be used for at least t
6、en years. This kind of product is guaranteed to be used for at least ten years. 4. You should make full use of every chance to practice your oral English. You should take full advantage of every chance to practice your oral English. . 阅读理解Most young people enjoy some forms of physical activity. It m
7、ay be walking, cycling, swimming, or in winter, skating or skiing. It may be a game of some formsfootball, basketball, hockey, golf or tennis. It may be mountaineering. Those who have a passion for climbing high and difficult mountains are often looked upon with astonishment. Why are men and women w
8、illing to suffer cold and hardship, and to take risks in high mountains? This astonishment is caused, probably, by the difference between mountaineering and other forms of activity to which men give their leisure. Mountaineering is a sport and not a game. There are no man-made rules. There are, of c
9、ourse, rules of different kinds which would be dangerous to ignore, but it is this freedom from man-made rules that makes mountaineering attractive to many people. Those who climb mountains are free to use their own methods. If we compare mountaineering with other more familiar sports, we might find
10、 that one big difference is that mountaineering is not a “team game”. We should be mistaken in this. There are, it is true, no “matches” between “teams” of climbers, but when climbers are on a rock face linked by a rope on which their lives may depend, there is obviously teamwork. The mountain climb
11、er knows that he may have to fight forces that are stronger and more powerful than man. He has to fight the forces of nature. His sport requires high mental and physical qualities. A mountain climber continues to improve his skills year by year. A skier is probably past his best by the age of thirty
12、. But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps. They may take more time than younger men, but they perhaps climb with more skills and less waste of effort, and they certainly experience equal enjoyment. 【语篇概述】这篇文章主要讲了登山运动与其他运动的不同点以及登山时运动员们的具体情况。1. Mounta
13、ineering is a sport, not a game because _. A. it has man-made rulesB. it is too dangerous for climbersC. it cant bring people joy or leisureD. it is free for climbers to use their own methods【解析】选D。细节理解题。根据第三段第三句中“but it is this freedom from man-made rules that makes mountaineering attractive to man
14、y people. ”可知, 登山是一项运动, 而不是比赛, 因为登山者可以自由选择他们自己的方法登山。2. We know from the passage that _. A. mountaineering has no appeal for peopleB. physical quality is more important than mental one for climbersC. a mountain climber passes his best by the age of thirtyD. it is possible for an old man of fifty or s
15、ixty to climb the Alps【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中的“But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps. ”可知, 五六十岁的人也可能登上阿尔卑斯山。3. What is the best title for the passage? A. Sports in winterB. Teamwork in climbingC. MountaineeringD. The quality for mountaineering【解析】选C。
16、主旨大意题。这篇文章主要讲了登山运动, 故选C项。. 完形填空Once upon a time, there was a seed and because he was 1 a tiny seed, nobody paid any attention to him. So, 2 kind of inferior (较差的), the seed gave no importance to his 3. 4 one day, the wind blew him up and threw him on an open field 5 the hot sun. He wanted to know wh
17、y. But without any 6, he was provided with 7 besides sunlight, sometimes light and sometimes water. Time flew and years later he saw a traveler 8 by his side. “Thank God for this. I 9 need a rest. ” The seed heard what the traveler 10, “11 are you talking about? ” the seed asked. 12, he had seen man
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424122.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
