分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:424971
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:120KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 2SECTION INTEGRATING SKILLS CULTURAL CORNER WORD版含解析 2020 2021 中外 英语
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(六)Module 2Section Integrating Skills & Cultural Corner .用括号内所给单词的适当形式填空1Perhaps economy is the solution (solve) to your financial troubles.2I dont like the way you used my bicycle without my permission (permit)3The arrival ceremony for guests at the White House is simple but imp

    2、ressive (impress)4Youll risk lower grades in other subjects because you didnt use your limited (limit) time to study them.5An astronaut exploring an unknown planet could do at least part of his exploration (explore) without leaving his spacecraft.6The 10,000metrelong highway was constructed (constru

    3、ction) in 1996.7She is an easygoing girl,but sometimes she can be moody (mood)8There were many clothes and food provided (provide) for the homeless by the local government.9Whats your parents reaction (react) to your recent bad behaviour?.阅读理解Windbreaks (防风林) are barriers formed by trees and other p

    4、lants. Farmers plant these barriers around their fields, which help prevent the loss of soil and stop the wind from blowing soil away. They also keep the wind from damaging or destroying crops.Besides, extra trees and plants can be cut down and used or sold for wood.Windbreaks can be highly valuable

    5、 for protecting grain crops. For example, in parts of West Africa grain harvests were as much as twenty percent higher in fields protected by windbreaks compared to fields without them.But here is something interesting about windbreaks. They seem to work best when they allow some wind to pass throug

    6、h the barrier of trees or plants around a field. If not, then the movement of air close to the ground will lift the soil. Then the soil will be blown away. For this reason, a windbreak works best if it contains only 60 to 80 percent of the trees and plants that would be needed to make a solid line.

    7、An easy rule to remember is that windbreaks can protect areas up to 10 times the height of the tallest trees in the windbreak.There should be at least two lines in each windbreak. One line should be large trees. The second line, right next to it, can be shorter trees or other plants with leaves. Loc

    8、ally grown trees and plants are considered the best choices for windbreaks. Trees reduce the damaging effects of wind and rain. Their roots help protect soil from being washed away. And trees can provide animals outdoors with shade from the sun.【语篇解读】保护土壤的一个办法就是使用防风林,防风林是由树木和其他作物组成的障碍物。农民在农田周围种上这些障碍

    9、物,有利于增加农业收成。1The advantages of building a windbreak are as follows except _.Akeeping the wind from destroying grain cropsBincreasing the grain harvestsCproviding humans with shade from the sunDreducing the damaging effects of wind and rain答案与解析:C细节理解题。根据文章第一段中的“They also keep the wind from damaging

    10、or destroying crops”可排除A项;根据文章第二段内容可排除B项;根据文章第四段中的“Trees reduce the damaging effects of wind and rain”可排除D项,故选C。2The author thinks windbreaks are interesting because _.Athe movement of air lifts the soilBwindbreaks work best when they allow some wind to pass throughClarge trees are lined with shorte

    11、r onesDwindbreaks can stop the wind getting through答案与解析:B细节理解题。根据文章第三段中的“They seem to work best when they allow some wind to pass through the barrier of trees or plants around a field”可知,当有风可以通过时防风林效果最好,故选B。3If the trees grow to a height of 30 feet, the areas the windbreak can protect are _.A100 sq

    12、uare feet B150 square feetC240 square feet D300 square feet答案与解析:D细节理解题。根据文章第三段中的“An easy rule to remember is that windbreaks can protect areas up to 10 times the height of the tallest trees in the windbreak”可知防风林可以保护的面积是防风林中最高的树高度的10倍,故选D。4What can be inferred from the text?AExtra trees and plants

    13、can be cut down for wood.BThe environment is going from bad to worse.CTrees and plants from abroad are the best for windbreaks.DWindbreaks can contribute to agricultural harvests.答案与解析:D推理判断题。根据文章第二段中的“For example, in parts of West Africa grain harvests were as much as twenty percent higher in field

    14、s protected by windbreaks compared to fields without them”可知种植防风林有利于农业丰收,故选D。.完形填空My aunt came to my home with her sixyearold daughter Alice this morning. While my aunt was talking with my mom at home, my cousin felt a bit _1_. So I suggested that I go out with her. My aunt happily _2_. So we went t

    15、o the park near my home together. There we bought two _3_ and started flying them. While we were doing that, Alice couldnt help _4_. She jumped up and down and I knew she was _5_ having great fun. And I must _6_ that I havent enjoyed myself like that for a long time.Later, we sat down on a bench, lo

    16、oking at the gardens. As we were _7_ there, Alice looked up at me and said, “What a _8_ day today!” I smiled at her and agreed. I then started _9_ what we had done that day. We did something quite _10_, yet we were very happy.Many people wait for their “best days”. But I think today is our _11_ day.

    17、 Thats a lesson I _12_ today. As adults, we often make plans _13_ in order to have a great day. Some people think that they can have a nice day through spending a lot of _14_. I think we should be more like _15_. They dont think about money or what will happen tomorrow. They _16_ live in the moment

    18、and enjoy the moment!We often hear the expression that we should live in the _17_. How do we do that? Were not doing such a _18_ job. Remember that today is important as we are exchanging (交换) a day of our _19_ for it. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a _20_. Thats why it is cal

    19、led present. So seize (把握) the day!【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文。“我”和堂妹度过了愉快的一天,我们玩得很开心,“我”由此发出感慨:很多人在等待他们所谓的“最好的一天”,其实最好的一天就是今天。1A.tired BboredChungry Dsleepy答案与解析:B根据下文中的“So I suggested that I go out with her”可知,“我”建议和堂妹去外面玩,说明她感到无聊了。tired“疲倦的”;bored“无聊的”;hungry“饥饿的”;sleepy“困倦的”。选B。2A.explained BfollowedCcalled

    20、 Dagreed答案与解析:D根据下文中我们去公园玩了可知,婶婶同意我们出去。explain“解释”;follow“跟随”;call“呼唤”;agree“同意”。选D。3A.birds BpresentsCkites Dplanes答案与解析:C根据下文中的“started flying them”可知,买的是风筝。选C。4A.laughing BcryingCcomplaining Drunning答案与解析:A此处表示当我们开始放风筝的时候,Alice忍不住笑了起来。laugh “笑”;cry “哭”;complain“抱怨”;run“跑”。选A。5A.willingly BtrulyCf

    21、aithfully Dhopefully答案与解析:B结合上文她又蹦又跳可知,Alice是真的非常开心。willingly“自愿地”;truly“真实地”;faithfully“忠实地”;hopefully“有希望地”。选B。6A.wonder BsuggestCdream Dadmit答案与解析:D句意:“我”不得不承认“我”已经很久没有这样开心过了。wonder“想知道”;suggest“建议”;dream“做梦”;admit“承认”。选D。7A.eating BjumpingCsitting Dwalking答案与解析:C根据上文中的“we sat down on a bench”可知,

    22、我们是坐在那儿的。eat“吃”;jump“跳”;sit“坐”;walk“步行”。选C。8A.cold BgreatCwarm Dlong答案与解析:B根据上文提到的玩得很开心可知,此句表示多么美好的一天啊!cold“寒冷的”;great“极好的”;warm“温暖的”;long“长的”。选B。9A.thinking about Blooking forCaiming at Ddreaming about答案与解析:A结合上下文语境,尤其是下文中“我”发出的感慨可知,“我”开始思考这一天所做的事情。think about“思考”;look for“寻找”;aim at“瞄准”;dream abou

    23、t“梦想”。选A。10A.brave BstrangeCcommon Dinteresting答案与解析:C根据下文中的“yet we were very happy”可知,我们今天做了非常平常的事。brave“勇敢的”;strange“陌生的”;common“普通的”;interesting“有趣的”。选C。11A.memorable BspecialCimportant Dperfect答案与解析:D根据上文提到的“best days”可知,“我”认为今天就是我们的完美的一天。memorable “难忘的”;special “特别的”;important “重要的”;perfect“完美的

    24、”。选D。12A.needed BtaughtClearned Dgave答案与解析:C结合上文中“我”发出的感慨可知,此处表示这就是“我”今天所学到的。need “需要”;teach “教授”;learn “学到”;give “给”。选C。13A.quickly BcarefullyCworriedly Dsadly答案与解析:B结合下文的描述可知,作为成年人,为了拥有美好的一天,我们常常细心地制订计划。quickly “迅速地”;carefully “细心地”;worriedly “担心地”;sadly “伤心地”。选B。14A.money BenergyCtime Dexperience

    25、答案与解析:A根据下文中的“They dont think about money”可知,有些人认为要想拥有开心的一天,需要花很多钱。money “钱”;energy “能量”;time “时间”;experience “经验”。选A。15A.parents BteachersCrelatives Dchildren答案与解析:D结合上文中的Alice是个六岁的孩子及下文中的“They dont think about money or what will happen tomorrow”可知,此处是指我们更应该像孩子那样。选D。16A.extremely BreallyCfrequently

    26、 Dfinally答案与解析:B上文提到孩子们不去考虑金钱和明天会发生什么,由此可推断出,他们真正地活在当下。extremely “极其”;really “真正地”;frequently “频繁地”;finally “最终”。选B。17A.morning BpresentCpast Dfuture答案与解析:B此处表示我们常听到这样的话:我们应该活在当下。选B。18A.good BprofessionalCnew Ddifficult答案与解析:A结合上文中我们没有做到活在当下可知,我们做得不够好。good “好的”;professional “专业的”;new “新的”;difficult

    27、“困难的”。选A。19A.mood BhomeCfamily Dlife答案与解析:D结合上文和四个选项可知,此处表示要记住,今天很重要,因为我们正在用生命中的一天来交换它。选D。20A.reason BbookCgift Dtool答案与解析:C下文提到的“present”意为“礼物;现在”,此处是一语双关,由此可推测出,此处表示今天是个礼物。选C。.短文改错I have a classmate named Angel, who is a lovely and bright girl. She is popular from all the classmates. One day, news

    28、 came as Angel had got blood cancer. It really shocked everybody. When I saw her in the hospital, I could not help cry. She was very thin and weak that it seemed only skin and bones were left. But her face was so pale, she gave us a big smile to comfort us. All the classmates and teachers began to r

    29、aise money. Some called media for help. In the end, I succeeded in raising the money for the first operation. We will keep trying until Angel was cured. Many people offered as more help as they could even though they did not know Angel. I am really touched by this. There is love in everywhere as lon

    30、g as we seek for it.答案:I have a classmate named Angel, who is a lovely and bright girl. She is popular fro all the classmates. One day, news came a Angel had got blood cancer. It really shocked everybody. When I saw her in the hospital, I could not help cr. She was ver thin and weak that it seemed o

    31、nly skin and bones were left. Bu her face was so pale, she gave us a big smile to comfort us. All the classmates and teachers began to raise money. Some called media for help. In the end, succeeded in raising the money for the first operation. We will keep trying until Angel wa cured. Many people offered as mor help as they could even though they did not know Angel. I am really touched by this. There is love everywhere as long as we seek for it.- 7 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424971.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1