2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:必修一 UNIT FRIENDSHIP WORD版含答案 2019 高考 全国卷 人教版 英语 一轮 复习 课时 作业 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AAfter the earthquake had stopped,when the rescuers reached the ruins of a young womans house,they saw her dead body through the cracks.But her pose was somehow strange that she knelt on her knees like a person was worshiping(做礼拜);her body was leaning forward,and her two hands were supported by
2、 an object.The collapsed house had crashed her back and her head.With so many difficulties,the leader of the rescue team put his hand through a narrow gap on the wall to reach the womans body.He was hoping that this woman could be still alive.However,the cold and stiff body told him that she had pas
3、sed away for sure.He and the rest of the team left this house and were going to search the next collapsed building.For some reasons,the team leader was driven by compelling force to go back to the ruined house of the dead woman.Again,he knelt down and used his hand through the narrow cracks to searc
4、h the little space under the dead body.Suddenly,he screamed with excitement,“A child!There is a child!”The whole team worked together; carefully they removed the piles of ruined objects around the dead woman.There was a 3monthold little boy wrapped in a flowery blanket under his mothers dead body.Ob
5、viously,the woman had made a sacrifice for saving her son.When her house was falling,she used her body to make a cover to protect her son.The little boy was still sleeping peacefully when the team leader picked him up.The medical doctor came quickly to exam the little boy.After he opened the blanket
6、,he saw a cell phone.There was a text message on the screen.It said,“If you can survive,you must remember that I love you.”This cell phone was passing around from one hand to another.Everybody that read the message wept.“If you can survive,you must remember that I love you.”Such is the mothers love
7、for her child!语篇解读本文为一篇记叙文。作者讲述了一个感人的真实故事。在地震中一位普通而又伟大的母亲在危难时刻为自己的孩子开辟了一条生命通道,她把死留给了自己,把生留给了自己的孩子。1Why did the leader of the rescue team decide to leave the house?AHe didnt notice the woman.BHe knew the woman was dead.CHe left to ask for help.DThe gap was too narrow for his hand to get through.解析:细节
8、理解题。根据文章第二段最后一句“However,the cold and stiff body told him that she had passed away for sure.”及第三段第一句“He and the rest of the team left this house and were going to search the next collapsed building.”可知答案为B项。答案:B2The reason why the woman died in such a strange pose was that .Ashe tried to protect her
9、baby with her own bodyBthe earthquake happened when she was worshipingCher knees were severely injuredDher hands were supported by an object解析:细节理解题。根据文章第四段中的“Obviously,the woman had made a sacrifice for saving her son.When her house was falling,she used her body to make a cover to protect her son.”
10、可知答案为A项。答案:A3What can be the best title for the passage?AA strange pose in the ruinsBA mothers love in the ruinsCA rescue teams struggleDA heartbreaking scene解析:标题归纳题。本文讲述了地震中的一位母亲用自己的生命保护了自己的孩子,由此可见本文的最佳题目为:废墟里的母爱。故答案为B项。答案:BBIn the movie Alice in Wonderland,Alice comes across a Cheshire cat and as
11、ks the cat which road she should take.The cat responds,“Well,that depends on where youre trying to get to.”Alice replies,“I dont know.” The cat responds,“Then any road will do.”You see,knowing where youre going increases your chances dramatically of getting there,and there is no better way of “GETTI
12、NG THERE” than setting your goals for the upcoming year.Think of your goals as destinations and the action steps as your GPS guiding and directing you.If you are like many other people,for years you have resisted the need to set goals and even laughed at the thought that setting goals and,even more
13、importantly,committing them to writing have positive effects on your life. However,a closer look might convince you that setting goals is a sensible thing to do.In 1979,a class of Harvard MBA students were asked:Have you set clear,written goals for your future and made an action plan to accomplish t
14、hem? The following will astonish you.Only 3 percent of the class had written goals and a plan in place,13% just had goals,and an amazing 84% had no specific goals at all.Ten years later,the members of the class were interviewed once again and the following results will no doubt give the reason for o
15、ur setting goals.The findings were that the 13% who had goals were earning,on average,twice as much as the 84% who had no goals at all.And the 3 percent who had clear,written goals with a plan to achieve them were achieving ten times as much as the entire 97% combined.Goal setting will increase your
16、 chances of arriving successfully at your destination.Remember,always set SMART goals.Goals should be: Specific,Measurable,Attainable,Relevant,and Timebound!语篇解读本文为一篇议论文。设定适当的目标并有具体的行动计划可以增加你成功的可能性。4Why does the author mention Alice in Wonderland?ATo introduce the topic.BTo recommend it to readers.C
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427220.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
