2019年高考英语一轮优练题Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 优练题 Unit2Workingtheland 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Working the land李仕才一、阅读理解。Dear Parents:Im delighted that you are considering the British International School for your childrens education. Our school offers first class international education delivered by experienced, highly qualified and professional staff.We aim to provide a high quality British
2、-style education characterized by:The arrangement of the English National Curriculum to meet the needs of international and local students and offering an insight into the local culture.High quality teaching provided by international and local staff.A broad personal development of students that enco
3、urages independence, confidence, tolerance, good manners and respect.A recognition of the school-parent partnership in the successful education of the children.An acknowledge that all students are individuals who deserve an environment to help realize their academic and other potential, thereby prep
4、aring them for their chosen continued education and career.A safe, caring, happy and stimulating environment benefiting from high quality facilities.Our school provides an effective framework for education through a broad, balanced, and monitored curriculum. As students advance through the school, w
5、e ensure that their needs are met through progressive teaching and learning. Although our curriculum is based upon the National Curriculum for England, it is adapted as appropriate, to ensure suitability for our diverse student body. Thus, we strive for the development of transferable skills through
6、 the years of school, as well as the acquisition of a broad body of knowledge.Students are given opportunities to develop many skills. These include skills in language, in science, technology and mathematics, in the aesthetic(审美的) and creative fields of music, drama and art, and in physical educatio
7、n.We insist that students act in a responsible manner toward all members of society. Throughout the school, students are taught to distinguish between right and wrong and show consideration for others. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged. Our friendly atmosphere
8、 provides a secure and happy environment in which children can grow and flourish as Individuals and valued members of the school family.1.What do you think the author is?A.A school principalB. An exchange student.C. An assistant professorD. An experienced lecturer.2.Why does the school change its cu
9、rriculum when necessary?A. To develop some good students skills.B. To meet the needs of different students.C. To offer an insight into the local culture.D. To help students realize their potential.3.Which of the following about the students is NOT mentioned in the passage?A. MannersB. Self-disciplin
10、eC. Qualities.D. Independence.4.What is the purpose of the passage?A. The author thinks schools and parents play an important role in teaching.B. The author is stressing that responsibility is the most important thing for a student.C. The author is encouraging more parents to send their children to
11、this school.D. The author implies students become valued people without a friendly atmosphere.【文章大意】这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息。1.A 【解析】推理判断题。文章以第一人称来叙述,实际上是英国国际儿童教育学校的招生广告,所以可推测这是学校的一位领导。故选A。3.B 【解析】细节理解题。根据文章中“A broad personal development of students that encourages independence,
12、 confidence, tolerance, good manners and respect. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged.”可知,A、C、D三项内容都在文章中提到了。故选B。4.C 【解析】推理判断题。这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息;再根据“Dear Parents:”可知,其目的在于希望更多的家长把自己的孩子送来学习。故选C。二、单句语法填空1If you are the last man (leave) t
13、he room, remember to turn off the light.答案:to leave2You can easily engage yourself in reading, get fun out of it, and gradually build confidence.答案:up3I regret (tell) you that your problems are beyond my power. Youll have to turn to some other one, Im afraid.答案:to tell4The high cost of (equip) prohi
14、bits many people from taking up this sport.答案:equipment5 (occupy) herself with routine office tasks, she had no time to attend to her children.答案:Occupying6The discovery of new evidence led to the thief (catch)答案:being caught7It sounds like something is wrong with the cars engine. If , wed better ta
15、ke it to the garage immediately.答案:so8(2018四川成都诊断性检测)Dont come tomorrow. Id rather you (come) next weekend.答案:came9 (struggle) to build an online business on their own, they believed they needed Amazons Internet orderfulfillment skills.答案:Having struggled10With his attention (focus) on his homework,
16、 he forgot all about what I had told him.答案:focused三、完形填空。An 18yearold student at Stanford University was struggling to pay his fees.Not knowing where to turn for money,he came up with a bright _1_.He and a friend decided to host a musical concert on campus to _2_ money for their education.They_3_ o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429427.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
