2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语外研版选修6学业分层测评:MODULE SECTION INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2018 高中
- 资源描述:
-
1、学业分层测评(五).单句语法填空1They are hoping to get (marry)next year.2She (overcome)her shyness and gave an excellent speech.3The students used to be (burden)with a lot of homework.4Mr.Green is in (possess)of several companies.5Whisky (associate)with scotland.6The program appeals all ages and all groups.7 his a
2、rrival at his office,he got down to the work.8He caught glimpse of the picture and said nothing.9Hardly had I got home it began to rain.10He is a (gift)writer.Many of his works are worldfamous.【答案】1.married2.overcame3.burdened 4possession5.is associated6.to7.On8.a9.when10.gifted.完成句子1你对出国工作的主意感兴趣吗?D
3、oes the idea of working abroad you?2他们昨天动身到英国去了。They Britain yesterday.3他一到北京,就参加了一个记者招待会。 in Beijing,he attended a press conference.4我们夜以继日地工作,提前完成了任务。We worked day and night and finished the task 5我有一些我认为让你感兴趣的信息。I am some information that I think will interest you.【答案】1.appeal to2.set out for3.On
4、 arriving 4ahead of time5.in possession of.阅读理解AFrom my earliest memories,I felt as if my mother was preparing me for something special.When entering a room,her entire focus was on me.I felt as if I was the center of her universea great feeling.Offering her the same respect,I intently listened to he
5、r stories without interrupting;I tried to return that feeling of being truly loved.Even though there was always deep affection flowing between us,she wasnt a softy.She worked hard and expected her children to do the same.I began working in our little corner grocery store by age eight and managed it
6、by the age of twelve.She appreciated my hard work and treated me as an equal.I learned that I could do anything if I tried hard enough.I learned to depend on myself.My mother always supported my decisions,but also shared her concerns.When I decided to retire early from teaching to teach and write ab
7、out etiquette(礼仪),she announced her concerns.She worried that there wasnt a market for itmy mother,always the business person.Nevertheless,by the end of our conversation she encouraged me with“With your training and love of people,you are perfect for this.”By example,my mother taught me how to show
8、respect for others.She gave me my listening skills,my empathy and my manners.Through her,I learned to be strong,to follow my heart and to work hard.I never give up.If not for this,I wouldnt be a successful business owner and good friend to all.【语篇解读】作者和母亲感情深厚。母亲很爱作者,也教会了作者尊重他人,并使作者具备了独立、勇敢和坚定等可贵品质。1
9、The author carefully listened to her mothers stories because Athe stories were very interestingBshe liked listening to stories very muchCthe stories were about something specialDshe tried to show her respect for her mother【解析】细节理解题。根据第一段的内容可知,作者从小就觉得母亲非常爱她,作者也同样爱和尊重自己的母亲。【答案】D2What was the authors m
10、other worried about according to Paragraph 3?AThe author would lose her job.BThe author would live a poor life.CThe authors books would be hard to sell.DThe author wouldnt be good at business.【解析】细节理解题。根据第三段第二句和第三句可知,作者决定提前退休去教礼仪并写这方面的书,而她母亲担心作者的书没有市场,卖不出去。【答案】C3What can we learn from the text?AThe
11、author had a brother and a sister.BThe authors mother was very strict with her.CThe author became a wellknown writer at last.DThe author began to manage the store by age eight.【解析】推理判断题。根据第二段的内容可知,母亲把作者当作大人一样对待,对作者很严格,故B项正确。A项在文中没有信息依据;根据文章最后一句可知,作者最后成为成功的商人,而不是畅销书作家,故C项错误;根据第二段第三句可知,作者8岁开始在街角的商店工作,
12、12岁时才开始经营它,故D项错误。【答案】B4Which of the following can best describe the authors mother?ABrave and determined.BSmart and honest.CProud but patient.DStrong but careless.【解析】推理判断题。根据最后一段可知,作者从母亲身上学到了尊重他人、勇敢和坚定等优秀品质。由此可推知,作者的母亲是一个勇敢而又意志坚定的人。【答案】ABThe influence of the King James Bible,which was published 400
13、 years ago,is still being felt in the way we speak and write.No other book,or indeed any piece of culture,seems to have influenced the English language as much as the King James Bible.Its expressions have permeated the everyday language of English speakers.The Sun says Aston Villa“refused to give up
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430208.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
