2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练2 阅读强化训练(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修二新素养同步阅读强化训练2 阅读强化训练二 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(二)(建议用时:25分钟) 阅读理解Savannah Gallery is in The Valley, close to Crocus Hill. It is housed in two old houses which I believe add to the attraction of this gallery. I visited the gallery recently. Frank Costin who is the owner and director of Savannah Gallery was so helpful and friendly and share
2、d the history behind some of the art in the gallery. I was fascinated by a piece of art by Victor Hempel and the story behind it.“Two years ago, this talented sculptor(雕塑家) found an almond tree floating in the salt pond of Sandy Ground. He saw possibilities with his gifted eyes and pulled the tree b
3、ack to his boat and workshop. This spring, after being exhibited in the St. Barths art exhibition, it arrived in the gallery. Theres not a single wall in this gallery that can fit its 11 feet height!” Frank said. After a couple of days, he hoisted(吊起) it up and placed it in the gallerys front room.
4、“Its an amazing sculpture, and its titled Greeting the Morning Sun. It is truly a great work of this sculptor,” Frank said. I agree with Frank. I think it is simply beautiful and I love the story behind it.There are many other beautiful pieces of art in the gallery. It was nice to walk slowly from r
5、oom to room and picture in my mind that Anguillan families once lived and loved in the tiny rooms of the gallery. I then went out on the back porch and was watched by some cats. As Frank explained, he is allergic(过敏的) to cats, but he feeds the cats and they never come too close. He benefits because
6、they keep the mice away and they benefit as they are fed daily.It was a lovely visit and I will be sure to visit during the year to see what new pieces of art the gallery has.If youre a fan of art, dont miss the gallery.【解题导语】作者向我们介绍了Savannah Gallery的一件艺术品,鼓励我们去那里看看。1When the author saw Victor Hempe
7、ls artwork at the gallery, she was most probably _Asurprised and frightenedBexcited and proudCsad and disappointedDattracted and amazedD解析:推理判断题。根据第一段的最后一句以及那件艺术品很令人震撼的语境可推断,作者深深的被吸引了,同时也被震撼到了。2Why did Victor Hempel pull the almond tree back to his boat?ABecause he wanted to experiment with it.BBeca
8、use he was sure it would lead to a great artwork.CBecause he was afraid the salt pond would damage it.DBecause he knew Savannah Gallery would need it.B解析:细节理解题。根据第二段的He saw possibilities with his gifted eyes and pulled the tree back to his boat and workshop.可知,是因为他认为其可以成为一件很好的艺术品。3After Frank Costin
9、 saw Victor Hempels artwork, he_Asuggested a name for itBimmediately hoisted it upCwasnt very interested in itDthought it was too tall for his galleryD解析:细节理解题。根据第二段的Theres not a single wall in this gallery that can fit its 11 feet height!可知,Frank认为这件艺术品对于他的画廊来说太高了。4Why does Frank Costin keep the ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430213.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020秋高二英语人教版选修6课件:UNIT 3 A HEALTHY LIFE SECTION Ⅳ WRITING——回复建议信 .ppt
