2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-3-1A必修3UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-3-1A必修3UNIT 1FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析 2018 高
- 资源描述:
-
1、.完形填空(建议用时17)When I was three years old, my parents discovered I was totally deaf. After discussing with doctors, they made a decision to send me to a _1_ school.I experienced great _2_ throughout elementary school because I _3_ with most of my schoolwork in order that I could keep up. Because of my
2、 _4_, I had to constantly ask everyone, “What did he/she say?” Classmates are warmhearted. _5_, I worried that everyone would soon _6_ repeating everything back to me. Often I was afraid my classmates would make fun of me so I _7_ answered any teachers question.Mrs Jordan, my 5thgrade teacher, chang
3、ed my _8_ with a simple threeword phrase. One morning, she asked the class a question. I read her lips and immediately raised my hand. Yet I darent _9_ itthis time I knew the answer. When she called on me, I was nervous. Despite my _10_, I felt confident because I was _11_ that I had the right answe
4、r. I took a deep breath and _12_answered Mrs Jordans question.I will never _13_ what happened next. Her _14_ surprised all of us. Mrs Jordan enthusiastically hit the floor with her right foot and ran her right finger in a full circle until it pointed directly at me. With sparkling (闪闪发光的) eyes and a
5、 wide smile she _15_, “THATS RIGHT, STEPHEN!”For the first time in my young life, I was an instant star. My pride _16_ in my heart. My _17_ rose like never before. A simple threeword phrase delivered with _18_ enthusiasm had totally changed my young life. From that day, my grades _19_ dramatically.
6、My _20_ among my peers increased and my outlook on life did a complete turnabout.篇章导读:本文是一篇记叙文。因听力有问题,作者很少能回答老师的问题。有一天他却对老师的提问做出了正确回答,对此老师给出了积极的鼓励,那极其鼓励和肯定的三个词改变了作者的境遇。1A.boarding Bnormal Cspecial Dmedical答案:B由下文作者经常问别人老师说了什么且同学们热情告知可知,作者虽然耳朵失聪,但却去了一个正常的(normal)学校。2A.gratitude Bdiscrimination Canxie
7、ty Dindifference答案:C由空后信息作者为了听懂老师的话,不得不频繁地问其他同学,可知他的整个小学生活很焦虑。3A.struggled Bdealt Ctrembled Dreacted答案:A由上下文可知,作者身患残疾,无法顺利地跟上同学的学习进度,经常与学校的功课“作斗争”(struggled)。4A.curiosity Bbravery Ccourage Ddisability答案:D由前文中提到的作者听力有残疾可知,这里是指作者的残疾(disability)。5A.Therefore BBesidesCHowever DOtherwise答案:C前后表示转折关系,用how
8、ever。前后句意:同学们都很热心,可是我却担心。6A.get tired of Bget shy of Cget ashamed of Dget skilful at答案:A由前文提到的worried和空后的“repeating everything back to me”可推断,作者是担心同学们会不会对他不停的提问而感到厌烦。7A.briefly Beagerly Cnarrowly Drarely答案:D句意:我经常担心同学们取笑我,所以我很少(rarely)去回答老师的问题。8A.belief BsituationCenvironment Ddecision答案:B根据上下文可知,作者
9、的生活发生了变化,因此是改变了作者的处境(situation)。9A.deny Bbear Cjudge Dbelieve答案:D由上下文可知,作者经常向同学询问老师说了什么,学习也不是很得心应手,这次他自己也不敢相信(believe)他竟然知道这个问题的答案。10A.fears Bannoyance Cdisadvantage Dembarrassment答案:A由上文“I was nervous”可知,老师叫他时,他感到紧张,由此可推断出这里表示他有些害怕(fears)。11A.astonished BpleasedCconvinced Dexcited答案:C由语境可知,作者读懂了老师的
10、唇语并立即举手,作者深信(convinced)自己的答案是正确的。由后文老师的反应也能推知。12A.nervously BgladlyCsimply Drespectfully答案:A根据前文中的“I was nervous”可知,此空填nervously。13A.encounter Bforget Cexpect Ddoubt答案:B根据语境可知,作者像其他同学一样正确地回答了老师的问题,老师却做出了令人难以置信的反应(response),作者将永远不会忘记(forget)所发生的一幕。14A.response Banswer Cinsult Dexpression答案:A由空后老师的话可知
11、,这是老师的反应,而不是提问的回答,故选A。15A.admitted Bnodded Ccried Dexplained答案:C由上下文可知,一个一般不会回答问题的残疾学生第一次举手回答问题,并给出了正确答案,此时的老师很激动,高兴地大声喊(cry)了出来。16A.disappeared Bcontinued Cended Dburst答案:D由语境可知,作者第一次正确回答问题并受到老师的表扬,故心中满怀(burst)骄傲。17A.honesty BsatisfactionCfirmness Dconfidence答案:D由上文可推知,作者的自信(confidence)在增强。18A.inno
12、cent Blittle Cincredible Dnatural答案:C由上下文可知,老师很欣喜作者能给出正确答案,喊着说出了对他的表扬,这简直难以置信(incredible),但就是这简单的三个词充满热情的表扬,彻底改变了作者的生活。19A.improved Bdropped Cinfluenced Dslid答案:A由语境可知,老师的鼓励让作者信心倍增,他的成绩也显著提高(improved)。20A.strength Bpopularity Chonor Dappreciation答案:Bpopularity意为“名气,名望”。结合上下文可知,作者名气增长了,并且他的人生观也有了彻底转变
13、。.阅读理解(建议用时16)A2017衡水中学考前模拟Fireworks are used to celebrate the New Year around the world.In China, fireworks are used to drive away evil. Right after midnight on New Years Eve, fireworks are set off. It is believed that the person who launches the first firework of the New Year will have good luck.D
14、ubai is hosting a fireworks display from Burj Khalifa, the worlds tallest building. The event will also be livebroadcast on MyDubaiNewYear. com, offering visitors the choice between three camera angles. Fireworks by Grucci will feature a spectacular display at Atlantis, the Palm Hotel and Resort in
15、Dubai. The company plans to spell “Atlantis” in the sky with fireworks. It will use the reflections of the fireworks in the water to enhance (增强) the display. One of their ideas is to create a shining red carpet, which will light up the sky as well as reflect in the water below. Berlin is celebratin
16、g the New Year with a festive openair party at the Brandenburg Gate. Hundreds of thousands of people are expected to attend. There will be an international program of live music, light and laser shows, and plenty of food and drink. The spectacular fireworks display starts at midnight on the dot.Fina
17、lly, more than a million revelers (狂欢者) are expected at Times Square in New York on New Years Eve. They will take part in the 109yearold tradition of watching the iconic ball drop from atop One Times Square. The famous ball is about 4 meters in diameter, or 12feet wide, and weighs close to 5,443 kil
18、ograms, or 12,000 pounds. It shines because it is covered in 2, 688 Waterford crystals (水晶). At midnight, revelers will watch the sky above New York City ablaze (发光) with fireworks.Some cities will not be celebrating the New Year with fireworks. Belgium cancelled its traditional fireworks display in
19、 central Brussels due to fears of the continuing terror threats. 篇章导读:这是一篇说明文,讲述了世界各地的除夕烟花燃放活动。1The fireworks display in Dubai _.Awill be held with an openair partyBwill go together with laser showsCwill be broadcast live on the InternetDwill be broadcast on a small building答案:C细节理解题。根据第三段第二句“The ev
20、ent will also be livebroadcast on MyDubaiNewYear. com, offering visitors the choice between three camera angles.”可知,这场活动应该是通过互联网“现场直播”。所以答案应该是C。2Where can we see a word in the sky made of fireworks?AIn Dubai. BIn China.CIn New York. DIn Berlin.答案:A细节理解题。根据第三段倒数第三句“The company plans to spell Atlantis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430389.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高中数学新课标人教A版选修1-1《2.ppt
