2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修1 MODULE 6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语一轮复习外研版练习:必修1 MODULE WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分必修一Module 6. 完形填空 (2016湖南郴州第三次质检) My friend Mary was _1. D_ breast cancer. Her husband, Jack, called to tell me she was in the _2. B_ . I spent as much time with them as I _3. A_ in the next couple of weeks. I held her hand and _4. C_ her favorite poetry until she fell asleep. I helped where I c
2、ould, _5. A_ my most important contribution was supporting Jack because this was the second wife. Jack was losing to this horrible disease. He was brave and _6. C_ , but I could see that he was_7. D_ . Jack is a very quiet man and seldom complain. I gently asked whats wrong. Near _8. B_ , finally he
3、 said, “Well, I just feel so badly that I didnt have the house_9. A_so she could die at home. I didnt expect her to _10. D_ so quickly. ” “What would she have at home that she doesnt have here?” I asked. He thought for a moment and then said, “Music and her _11. A_ , Butterscotch. ”That day, music w
4、as easily provided with my CD player. He asked the nurse about bringing in the cat and was determinedly _12. C_ . I suggested he go higherto the_13. C_ if necessary. The next day I walked in to see Mary and Jack with happy _14. D_ . Lying next to Mary was a purring (喵喵叫) ball of fur in the color of
5、butterscotch. Jack had _15. B_ until he received instructions from the hospital administrator to “be careful”. When Butterscotch jumped out of Jacks _16. B_ , he said Mary was as happy as hed ever seen her. She was _17. D_ . And so was he. After Mary died, the nurse came in to prepare the _18. B_ Sh
6、e said, “It was a pleasure to come herefor all of us. The _19. A_ was palpable (可感知的) . I wish more of our patients could die in this kind of environment. ” I do_20. C_ . 文章大意:朋友玛丽病危,她丈夫在医院陪伴着她,作者也尽所能帮助他们。后来,玛丽的丈夫希望她在医院有家一样的感觉,于是病房里有了音乐还有玛丽喜爱的猫,这让玛丽愉快地度过了生命最后的日子。1A. resulting inBfocusing onCbeginnin
7、g withDdying of解析根据第9空后的so she could die at home及最后一段第一句After Mary died. . . 可知,此刻的玛丽已经到了生命的最后时刻。result in意为“导致”;focus on意为“把集中于”;begin with意为“以开始”;die of意为“死于”。故选D项。2A. church BhospitalCschoolDbed解析根据下文可知,玛丽此时已在医院 (hospital) 。故选B项。3A. couldBwouldCmust Dneed解析句意为:在随后的几周时间里我尽可能多地陪着他们。as. . . as I can
8、/couldas. . . as possible,是固定搭配,意为“尽可能”,此处指过去的事情,故选could。4A. handed Bwrote Cread Dburned解析玛丽病危,根据空后的her favorite poetry until she fell asleep可知,作者给玛丽读 (read) 她最喜欢的诗歌,直到她睡去。故选C项。5A. butBsoCandDor解析句意为:我尽我所能帮助他们,但是,我最大的贡献是鼓励杰克,因为这是他的第二任妻子。根据句意可知,上下文之间是转折关系,故选A项。6A. selfish BlowCselfless Dsimple解析selfi
9、sh意为“自私的”;low意为“消沉的”;selfless意为“无私的”;simple意为“简单的”。并列连词and连接两个同类的词,只有C项与brave是同类词。故选C项。句意为:他勇敢而且忘我,但是我看得出,他很不安。7A. recognizedBrespectedCignored Dtroubled解析句意见上一题解析。根据下文I gently asked whats wrong. 可知,杰克可能遇到烦恼的事了。recognize意为“认出”;respect意为“尊重”;ignore意为“忽视”;trouble意为“使烦恼”。故选D项。8A. laughter BtearsCdisapp
10、ointmentDhappiness解析根据下文的feel so badly可以推断,此时的杰克应该很悲伤,因此回答作者时几乎快哭了。laughter意为“笑声”;tear意为“眼泪”;disappointment意为“失望”;happiness意为“快乐”。只有B项符合语境。9A. readyBemptyCcleanDcomplete解析根据本句中so she could die at home及下文中在医院发生的事情可知,杰克没有将房子准备好 (ready) 。故选A项。empty意为“空的”;clean意为“干净的”;complete意为“完整的”。10A. missBincreaseC
11、reduce Dfail解析根据语境可知,玛丽病情恶化,她的丈夫没想到她会衰弱得这么快。miss意为“错过”;increase意为“增加”;reduce意为“减少”;fail意为“未做到; (视力、记忆、健康等) 衰退”。故选D项。此处考查fail的熟词生义。11A. catBdogCtoyDneighbor解析根据第12空前的bringing in the cat可知,此处指“猫” (cat) 。12A. admitted Bblamed Crefused Dtaken解析 根据下文I suggested he go higherto the _ if necessary. 可知,此处应是被
12、护士断然拒绝 (refused) 。故选C项。admit意为“允许进入”;blame意为“责备”;take意为“带走;拿走”。13A. doctorsBnurses CtopDgovernment解析根据下文的the hospital administrator可知,杰克最后找到了医院的管理人员。由此可知,在遭到护士的拒绝后,作者建议他去找上级。故选C项。14A. cry BshoutsCairDsmiles解析根据下文的Mary was as happy as hed ever seen her可知,有了音乐和猫,玛丽和杰克都很开心。故选D项。15A. orderedBinsistedCsu
13、ggestedDexplained解析根据上文,护士断然拒绝了杰克把猫带进病房的请求,然后作者建议他去找上一级主管,杰克最终把猫带了进来,由此可知,他一直在坚持 (insisted) 。故选B项。order意为“命令”;insist意为“坚持”;suggest意为“建议”;explain意为“解释”。16A. shoes BbagCcare Dsight解析句意为:当Butterscotch从杰克的包里跳出来的时候,他说玛丽又像从前那么开心了。此处应该是指杰克把猫带来的那一刻,选项中只有“包”能带猫。故选B项。17A. regretful BsadCdoubtfulDcomplete解析根据上
14、文中的happy可知,此处应该是快乐开心的情绪。regretful意为“后悔的”;sad意为“伤心的”;doubtful意为“怀疑的”;complete意为“完全的;圆满的”。故选D项。18A. cat Bbody CmedicineDmusic解析在玛丽死后,护士进来整理遗体 (body) 。故选B项。19A. loveBsceneCservice Ddisease解析根据上文中的pleasure及下文I wish more of our patients could die in this kind of environment. 可知,此处指的是love,只有爱才能让人感到愉快。故选A项
15、。20A. alreadyBthus CtooDso解析此处应是作者同意护士所说的话。already意为“已经”;thus意为“因此”;too意为“也”;so意为“这么;如此”。故选C项。. 阅读理解As Internet users become more dependent on the Internet to store information,are people remembering less? If you know your computer will save information,why store it in your own personal memory,your
16、brain? Experts are wondering if the Internet is changing what we remember and how. In a recent study,Professor Betsy Sparrow conducted some experiments. She and her research team wanted to know how the Internet is changing memory. In the first experiment,they gave people 40 unimportant facts to type
17、 into a computer. The first group of people understood that the computer would save the information. The second group understood that the computer would not save it. Later,the second group remembered the information better. People in the first group knew they could find the information again,so they
18、 did not try to remember it. In another experiment,the researchers gave people facts to remember,and told them where to find the information on the computer. The information was in a specific computer folder (文件夹) Surprisingly,people later remembered the folder location (位置) better than the facts. W
19、hen people use the Internet,they do not remember the information. Rather,they remember how to find it. This is called “transactive memory (交互记忆) ”According to Sparrow,we are not becoming people with poor memories as a result of the Internet. Instead,computer users are developing stronger transactive
20、 memories; that is,people are learning how to organize huge quantities of information so that they are able to access it at a later date. This doesnt mean we are becoming either more or less intelligent,but there is no doubt that the way we use memory is changing. 文章大意:本文主要论证了人们的记忆方式在网络的影响下发生了改变。1Th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431072.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
