2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 8 THURSDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 8THURSDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK THURSDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 8ThursdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。(2015四川,C)Across Britain,burnt toast will be served to mothers in bed this morning as older sons and daughters rush to deliver their supermarket bunches of flowers.But,according to a new study,we should be placing a higher value on motherhood a
2、ll year.Mothers have long known that their home workload was just as heavy as paid work.Now,the new study has shown that if they were paid for their parental labours,they would earn as much as 172,000 a year.The study looked at the range of jobs mothers do,as well as the hours they are working,to de
3、termine the figure.This would make their yearly income 30,000 more than the Prime Minister earns.By analysing the numbers,it found the average mother works 119 hours a week,40 of which would usually be paid at a standard rate and 79 hours as overtime.After questioning 1,000 mothers with children und
4、er 18,it found that,on most days,mums started their routine work at 7 am and finished at around 11 pm.To calculate just how much mothers would earn from that labour,it suggested some of the roles that mums could take on,including housekeeper,part-time lawyer,personal trainer and entertainer.Being a
5、part-time lawyer,at 48.98 an hour,would prove to be the most profitable of the “mum jobs”,with psychologist(心理学家) a close second.It also asked mothers about the challenges they face,with 80 per cent making emotional(情感的) demand as the hardest thing about motherhood.Over a third of mums felt they nee
6、ded more training and around half said they missed going out with friends.The study shows mothers matter all year long and not just on Mothers Day.The emotional,physical and mental energy mothers devote to their children can be never-ending,but children are also sources of great joy and happiness.In
7、vesting(投入) in time for parenting and raising relationships is money well spent.【语篇解读】这是一篇有关母亲的奉献的文章,在母亲节这一天,每个人都会对母亲做一些事,比如送一束花等等,但是作者认为,母亲这一职业值得全年的关注,因为它包含太多。1How much would a mother earn a year if working as the Prime Minister?A30,000. B142,000.C172,000. D202,000.答案B数字计算题。根据文章第二段最后一句中的“.they woul
8、d earn as much as 172,000 a year.”以及第三段最后一句“This would make their yearly income 30,000 more than the Prime Minister earns.”可知,总理的工资是172,000-30,000142,000。故选择B。2The biggest challenge for most mothers is from_Aemotional demand Blow pay for workCheavy workload Dlack of training答案A细节理解题。根据文章倒数第三段可知,大多数母
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431250.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
