2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 9 TUESDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 9TUESDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK TUESDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 9TuesdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。(2015天津,C)One day when I was 12,my mother gave me an order:I was to walk to the public library,and borrow at least one book for the summer.This was one more weapon for her to defeat my strange probleminability to read.In the library,I found my way
2、 into the “Childrens Room.” I sat down on the floor and pulled a few books off the shelf at random.The cover of a book caught my eye.It presented a picture of a beagle.I had recently had a beagle,the first and only animal companion I ever had as a child.He was my secret sharer,but one morning,he was
3、 gone,given away to someone who had the space and the money to care for him.I never forgot my beagle.There on the books cover was a beagle which looked identical(相同的) to my dog.I ran my fingers over the picture of the dog on the cover.My eyes ran across the title,Amos,the Beagle with a Plan.Unknowin
4、gly,I had read the title.Without opening the book,I borrowed it from the library for the summer.Under the shade of a bush,I started to read about Amos.I read very,very slowly with difficulty.Though pages were turned slowly,I got the main idea of the story about a dog who,like mine,had been separated
5、 from his family and who finally found his way back home.That dog was my dog,and I was the little boy in the book.At the end of the story,my mind continued the final scene of reunion,on and on,until my own lost dog and I were,in my mind,running together.My mothers call returned me to the real world.
6、I suddenly realized something:I had read a book,and I had loved reading that book.Everyone knew I could not read.But I had read it.Books could be incredibly wonderful and I was going to read them.I never told my mother about my “miraculous”(奇迹般的) experience that summer,but she saw a slow but remarka
7、ble improvement in my classroom performance during the next year.And years later,she was proud that her son had read thousands of books,was awarded a PhD in literature,and authored his own books,articles,poetry and fiction.The power of the words has held.【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者通过自己成功的经历来说明读书可以矫正阅读困难的毛病。1T
8、he authors mother told him to borrow a book in order to _Aencourage him to do more walkingBlet him spend a meaningful summerChelp cure him of his reading problemDmake him learn more about weapons答案C细节理解题。根据第一段最后一句话可知,作者的母亲让作者去借书,目的是帮助他克服阅读障碍。2The book caught the authors eye because _Ait contained pr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431253.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
