2018版高考英语(人教通用)大一轮复习考点突破练:第一部分 必修五 UNIT 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习考点突破练:第一部分 必修五 UNIT WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 考点 突破 第一 部分 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、.单句语法填空1For miles around me there was nothing but a desert,without a single plant or tree _ sight.2Obviously,students are terrible at _ (adjust) their sleep cycles to their daily schedule.(2014四川,阅读D)3After a week,the two groups switched _ participants.4Reviewing the video monitor afterwards,they no
2、ticed two armed men with their faces covered by masks step out of a carriage and slide _ the bank through the backdoor.5The university wants its undergraduates to take _ a regional language,if time permits.6When _ (ask)for his views about his teaching job,Philip said he found it very interesting and
3、 rewarding.7_(raise) in the poorest area of Glasgow,he had a long,hard road to becoming a football star.(2015重庆,6)8He showed us around the factory,where all these used materials would _ (recycle)9Physical expressions of anger are generally considered too socially harmful _(tolerate)10In his black an
4、d blue suit and with an oxygen tank _(fasten) on his back,Larry dived from boats into the middle of the ocean.答案1.in2.adjusting3.with4.into5.up 6asked7.Raised8.be recycled9.to be tolerated10.fastened.单句改错(每句仅1处错误)1She was left to sweeping up after the party.2He was under the impression which I was c
5、oming the next day.3As a result of eat some bad fish,he had a stomachache the next morning.4The film reminded me what I had seen in the United States.5Worrying about her daughter,the mother came to see her yesterday.6She took up the piano during she was five.答案1.sweepingsweep2.whichthat3.eateating4.
6、me后加of5.WorryingWorried6.duringwhen.单元考点作文串记(一)根据提示翻译句子1我对将来的生活很乐观。(optimistic)_2到那时,我们生存的环境会更舒适、漂亮。(surroundings)_3因为太阳能及风能的充分利用,人们将不再担心缺乏能源。(lack of)_4家家都有机器人,机器人可以帮助人们打扫卫生、做饭、照看孩子等。(sweep up)_5只需按一下开关,你的汽车就可以飞往四面八方。(press,in all directions,“only状语”引导的倒装句)_6这就是我们未来的生活。(what引导的名词性从句)_(二)加入适当过渡词,连句成
7、篇答案(一)1.Im optimistic about life in the future.2By that time the surroundings where we live will be more comfortable and beautiful.3People will not worry about lack of energy any longer because solar energy and wind energy will have been made full use of.4There will be robots in every family,which c
8、an help people sweep up the houses,cook meals,look after the babies and so on.5Only by pressing a switch can your car run in all directions.6This is what our life will be like in the future.(二)【参考范文】Im optimistic about life in the future.By that time the surroundings where we live will be more comfo
9、rtable and beautiful.People will not worry about lack of energy any longer because solar energy and wind energy will have been made full use of.There will be robots in every family,which can help people sweep up the houses,cook meals,look after the babies and so on.Only by pressing a switch can your
10、 car run in all directions.This is what our life will be like in the future.阅读理解The words of Bob Dylans song The Times They Are A-Changin was so true then and remains true today.Many changes we see,especially about technology,happen at lightning speed.Many of us remember the suitcase-size cell phone
11、s and heavy computers.Yet in several years,we carry mini computers in our bags and use smart phones every day.Who would have thought that?If you are in business or in a profession,you are likely to experience changes.What I have found is that you must be flexible and adaptable if you want to succeed
12、 during the changing times.Most of us who have entrepreneurial (企业家的) mindset have learned to be flexible through failures.I know I have.I think of many varied business endeavors (努力) I have made.When they didnt go the way I wanted,I got upset.Everyone gets upset.The problem comes if you keep upset.
13、You must adapt to the new reality.The mindset to move on may make a difference in your success or failure.On a sunny day my business partner walked into the room and announced she no longer wanted to work with me.I got upset,really upset.I took it personally.I was angry and hurt.I got coached.It too
14、k some time and several conversations,but eventually I saw this change as a good thing.I saw it as a chance.When a chance was before me,I was the most creative and excited one.I adapted to the new reality and created my next business.That for me is truly an expression of who I am and what I am passi
15、onate (充满激情的) abouthaving people get what they want in life!【语篇解读】本文是夹叙夹议文,题材为人物故事类。作者通过自己的故事告诉我们,要积极应对变化,适应新情况,才能取得成功。1Why does the author mention Bob Dylans song?ATo show his love for music.BTo introduce the topic of the text.CTo introduce a famous singer to readers.DTo show the development of tec
16、hnology.答案B推理判断题。作者在第一段提及歌手鲍勃迪伦的歌是为了引出本文的话题,说明社会变化很快,我们要积极应对。2The text is mainly intended for_Abusinessmen or employees Bcollege studentsCusers of smart phones Dtechnicians答案A细节理解题。根据文章第二段If you are in business or in a profession,you are likely to experience changes可知,本文主要写给商业人士或者上班族。3After his busi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431255.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
