2018版高考英语(课标通用)大一轮复习课时作业:必修一 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语课标通用大一轮复习课时作业:必修一 UNIT ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含答案 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 课时 作业 必修 WORD
- 资源描述:
-
1、课时作业(二).阅读理解2017江西南昌摸底When it comes to the choice of books,I always manage to find a hidden jewel or two,which led to my journey to Earthsea.Ursula KLe Guin has her own voice in fantasy literaturethats something I had to admit as soon as I passed the first page.She doesnt imitate anybodyshe is herse
2、lf.I followed Geds adventures and his gradual transformation from a wild and proud kid into a wise,powerful wizard.A Wizard of Earthsea begins in Geds own village where he,a kid of 7,learns his first magic from his aunt.Five years later he starts to learn from Ogion the Wizard.But Ogion teaches him
3、patiencenot magicso Ged leaves him and sails to the island of Roke to learn the art in a real School of Magic.There the boy is so proud that he plays with forbidden spells(咒语)he frees into this world a terrible shadow that horns the land of the dead,leading to the death of Nemmerle,the head of the s
4、chool.Now Ged must try to overcome this shadow before it controls him.Finally,Ged guesses its secret and saves the worldand himselffrom a terrible danger.He knows now the patience is indeed the greatest of arts,and names Ogion his only true master.Ursula KLe Guin makes every word singher language is
5、 more poetic than poetry and more musical than some music.She draws the readers attention without effort.Shes made me want to try my own hand at fantasyand I might one day.1The author considers Ursula KLe Guins writing style_.Atraditional BordinaryCspecial Dserious2Which of the following causes the
6、tragedy at the School of Magic?AGeds rudeness. BGeds pride.CGeds shyness. DGeds curiosity.3At the end of the story,Ged feels most grateful to_.Ahis aunt Bthe shadowCNemmerle DOgion4What can we learn about the author?AShe works in a bookstore.BShe got a real jewel recently.CShe met Ursula KLe Guin in
7、 Earthsea.DShe may write fantasy stories some day.答案:解题导语本文为记叙文。主要介绍了一本叫地海巫师(A Wizard of Earthsea)的书。故事中的Ged由一名骄傲自满的野孩子变成了一个明智厉害的男巫。1C解析:推理判断题。由第一段第二、三句:Ursula KLe Guin has her own voice in fantasy literaturethats something I had to admit as soon as I passed the first page. She doesnt imitate anybod
8、yshe is herself.可知,Ursula KLe Guin有自己的看法,并且没有模仿任何人,因此她的写作风格应该是独特的。故选C项。2B解析:细节理解题。由第二段第四句:There the boy is so proud that he plays with forbidden spells(咒语)he frees into this world a terrible shadow that horns the land of the dead,leading to the death of Nemmerle,the head of the school.可知,悲剧的开始正是因为Ge
9、d的骄傲。故选B项。3D解析:细节理解题。由第二段第二、三句:Five years later he starts to learn from Ogion the Wizard. But Ogion teaches him patiencenot magicso Ged leaves him and sails to the island of Roke to learn the art in a real School of Magic.第二段第七句:He knows now the patience is indeed the greatest of arts,and names Ogio
10、n his only true master.可知,Ged最后知道耐心的重要性,感谢Ogion教给了他耐心,并认为Ogion是他唯一真正的导师。故选D项。4D解析:推理判断题。由第二段尾句:Shes made me want to try my own hand at fantasyand I might one day.可知,作者也想试着在将来某一天写奇幻作品。故选D项。.完形填空2017河北保定摸底The easy way out isnt always the easiest.I learned that lesson when I decided to treat Doug,my hu
11、sband of one month,to a special meal.I_1_to make homemade bread.Knowing the bread would take time,I_2_it as soon as Doug left for work.As I was not _3_in cooking,I thought if a dozen was good,two dozen would be better,so I _4_everything.As Doug loved oranges,I also opened a can of orange and _5_it a
12、ll into the bowl.Soon there was a sticky dough (面团) covered with _6_yellowish marks.Realizing I was_7_,I put the dough in the rubbish bin outside so I wouldnt have to_8_Doug laughing at my work.I went on preparing the rest of the_9_,and when Doug got home,we sat down to Cornish chicken with rice.He
13、tried to enjoy the meal but seemed _10_.Twice he got up and went outside,saying he heard a _11_.The third time he left,I went to the window to see what he was doing.I saw Doug standing about three feet from the_12_,holding the lid up with a stick and looking _13_.When I came out of the house,he drop
14、ped the stick and explained that there was something _14_in our rubbish bin.Picking up the stick again,he held the lid up enough for me to see.I felt_15_.But I stepped closer and looked harder.Without _16_it was my work.The hot_17_had caused the dough to double in size and the fermenting yeast(酵母菌)
15、made the surface _18_and sigh as though it were breathing.I could see why Doug was shaken.I had to admit what the “_19_” was and why it was there.I dont know who was more _20_by the whole thingDoug or me.1.A.chose BmanagedChad Dremembered2A.looked for Bgot ready forCstarted on Dworried about3A.weak
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431329.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
