2018版高考英语(外研版)大一轮复习讲义WORD版题库 选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH?.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语外研版大一轮复习讲义WORD版题库 选修8 MODULE WHICH ENGLISH? 2018 高考 英语 外研版 一轮 复习 讲义 WORD 题库 选修 ENGLISH
- 资源描述:
-
1、Module 4Which English?.单项填空1Try not to work yourself too hard.Take it easy.Thanks._ASo what?BNo way.CWhat for? DYou too.答案D考查交际用语。句意为:工作不要那么拼命。慢慢来。谢谢。你也一样。根据句意可知,对方劝答话人工作不要太拼命,要慢慢来。说话人表示感谢,并希望对方也这样。2The 3G mobile phone has come into the market.Really?It is said to be superior_any other model.I cant
2、wait to buy_.Ato;one Bthan;oneCto;it Dthan;it答案A考查短语和代词。be superior to比好;第二个空代指一部3G手机。3Weve just moved into a bigger house and theres a lot to do.Lets_it.Akeep up with Bdo away withCget down to Dlook forward to答案C句意为:我们刚刚搬进一所更大的房子,有很多活要干。让我们开始吧!get down to开始,着手,与语境相符。keep up with跟上;do away with废除;除去
3、;look forward to盼望,均与语境不符。4The two paintings look so much alike that I cant_the authentic painting and the modern copy_.Atell;from Btell;ofCtell;apart Dtell;off答案C考查动词短语。句意为:这两幅画这么相似以至于我分辨不出真品和仿制品。tell.apart区分开。5Id like to apply for the position of assistant manager,sir.What experience do you have t
4、hat is relevant_this position?Aof BwithCabout Dto答案D句意为:你有哪些与这个职位有关的经验呢?be relevant to.与有关的。6In my opinion,all Mr White_good to his students in his class at present.He is very strict in their study.Adoes does does Bdoes did do Cdoes does do Ddid do does答案C句意为:在我看来,现在怀特先生在课上所做的一切确实对学生有好处,他对他们的学习要求很严格
5、。Mr White does为定语从句,修饰all;第二个does强调了谓语。7She is an American,but she likes learning Chinese.She says Chinese is_English.Aas popular a language asBso popular a language asCas a popular language asDso a popular language as答案A考查比较级。句意为:她是美国人,但她喜欢学中文。她说汉语和英语一样受欢迎。此处表示同级比较且为肯定句,应用“as形容词原级a/an可数名词单数as”结构。8R
6、ecently our class hold a fierce_as to whether to raise the price of school meals or not.Abargain BdebateCquarrel Dcontest答案B句意为:最近,我们班就是否提高学校饭菜的价格进行了激烈的讨论。debate讨论,辩论,符合句意。bargain交易;quarrel吵架,争吵;contest竞赛。hold a debate举行讨论。9My students,_you have a heart loving life,you always can find things that wo
7、uld make you happy each day.Aas long as Bif onlyCas though Deven though答案A考查连词用法。句意为:同学们,只要你们有一颗热爱生活的心,你们总会发现每天都会有令你们开心的事情。用as long as只要,引导条件状语从句。if only要是该多好,as though好像,引导方式状语从句,even though即使,引导让步状语从句。10“It is not what you know but who you know that_if you want to find a job in this company,” he s
8、aid angrily.Adepends BcountsCrelies Dattracts答案B句意为他愤怒地说:“要想在这家公司找到工作重要的不是你知道多少东西,而是你认识谁。”根据题意可知,应该选择B项,count意思是“有价值;有重要意义”。depend依赖;依靠;指望;rely依靠;信任;attract吸引。11Do you think_possible to master a foreign language without any memory work.Ait BthisDthat Dhow答案A考查it用法。此处it是形式宾语,真正的宾语是后面的动词不定式短语to master
9、 a foreign language without any memory work。12In_conclusion,_huge number of workers will lose their jobs if the factory closes down.A/;the Ba;the Ca;a D/;a答案Din conclusion意为“总之”;a huge number of意为“大量的”,均为固定短语。13As long as we are united,there will be no difficulty in the world that we cant_. Aovercom
10、e BrejectCundertake Dsacrifice答案Aovercome克服;reject拒收;undertake执行;sacrifice牺牲。根据句意判断应用overcome。句意为:只要我们团结起来,世界上就不会有克服不了的困难。14How much I earn is not important.What really_is that I do like my work.Amatters BcaresCconsiders Dminds 答案A句意为:我挣多少钱不重要,真正重要的是我确实喜欢我的工作。matter意为“有关系,重要”;care意为“在乎”;consider意为“认
11、为,考虑”;mind意为“在意”。由句意可知A项正确。15Scientists are increasingly_that the earth is getting hotter because of carbon dioxide and other gases.Aconvinced Bconfused Ccontent Dconscious答案Aconvinced确信的,信服的,be convinced that.相信,符合句意。confused迷惑的,不清楚的;content满意的,满足的;conscious意识到的,有意识的。.阅读理解AWalk down the drinks sect
12、ion at the supermarket.Look in the drink cooler in your local convenience store.A new drink is taking up more and more space on the shelves,and that drink is water.Bottled water sales in the US rose to 1.7 billion gallons in 2010 for plastic bottles alone,compared to total sales of only 700 million
13、gallons in 1990.Whereas bottled water was once associated only with the rich and the privileged (特权阶层),it is now regularly drunk by people at all income levels despite the fact that the price of bottled water can be between 240 and 10,000 times higher per gallon than tap water.What accounts for this
14、 surprising increase in demand?Traditionally,people have drunk bottled water for health reasons.The practice of “taking the waters” originated with the Romans,who believed that a person developed a healthy mind by building a healthy body.Across Europe,drinking or bathing in mineral water has been as
15、sociated with the power to cure various diseases.Health spas at Evian in France and Pellegrino in Italy began bottling water so that their consumers could continue their treatments at home.The consumers in the 21st century are also concerned about health.However,in America,where the habit of drinkin
16、g bottled water is relatively new,the concern is often more related to the purity or sterilization (消毒) of the water than to its mineral contents.Americans are often worried about the effects of the chemical pollution and other contaminants on the water supply.Many Americans view bottled water as a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431759.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
