2018高考一轮(人教 通用版)英语(练习) 题型组合课时练 选修8 UNIT 2 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考一轮人教 通用版英语练习 题型组合课时练 选修8 UNIT WORD版含答案 2018 高考 一轮 人教 通用版 英语 练习 题型 组合 课时 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、题型组合课时练选修8 Unit 2.阅读理解(2017泉州高三质量检查)When students read articles about scientific discovery,they learn what worked.Scientists present the methods that got the best result.They often show only the results that are significant and important.What they wont show are the mistakes or failures that came fir
2、st.Yet sometimes those mistakes pointed the way to success.It can take a long time and many experiments to achieve scientific success.Robbin,16,and Annabelle,15,learned that while working this summer in a biochemistry lab at Stony Brook University in New York.Whats more,they learned that failure is
3、not necessarily something to fear.“I like the idea of scientific research,” says Robbin.Its the basis for “every lesson you learn in school and understanding everything you see in life”. This summer,Robbin has been working with Lauren,a chemistry student,who is making new drugs to fight harmful bact
4、eria.At first,the tests made Robbin anxious.She worried that she might be making costly mistakes.But Lauren reassured her that finding out what doesnt work is “just part of the learning process”With time,the teen got comfortable with the idea that every experiment wouldnt succeed.Annabelle also lear
5、ned a lot about failure and success.She worked with graduate student Agnieszka Gil.“Sometimes I try something and it takes a while for the experiment to run.”This means that finding out whether Annabelle did something wrong can be a stressful waiting game,because “if you did something wrong you need
6、 to do it again”But shes now learning to be patient and not to expect instant success.In science,figuring out why something failed is what may just put them on the road to success.【语篇解读】在阅读科学发现的文章时,人们往往对科学成就过度关心,其实科学成就往往是建立在无数次失败的基础之上的。Robbin和Annabelle在实验室里体会到了坦然接受实验失败的价值。1What impresses students mo
7、st in articles about scientific discovery?AScientists achievements.BThe reasons for success.CThe cause of mistakes.DStressful process of research.A细节理解题。根据第一段的第一句“When students read articles about scientific discovery,they learn what worked.”以及第二段的第一句“It can take a long time and many experiments to
8、achieve scientific success.”可知,学生在阅读科学发现的文章时,对科学成就的印象最为深刻,故A项正确。2What can we learn from the passage?ARobbin is a graduate student.BLauren managed to make new drugs.CAnnabelle learns the value of patience.DAgnieszka expected instant success.C推理判断题。根据倒数第二段的最后一句“But shes now learning to be patient and
9、not to expect instant success.”可知,Annabelle学会了耐心,不期望立即成功;据此可以判断,Annabelle知道了耐心的价值,故C项正确。3What did Robbin and Annabelle have in common in their experiments?AThey did their experiments independently.BThey realized not all experiments would succeed.CThey assisted graduate students to make new drugs.DTh
10、ey made severe mistakes in the experiments.B细节理解题。根据第三段的最后一句“With time,the teen got comfortable with the idea that every experiment wouldnt succeed.”可知,Robbin坦然接受了并不是每次实验都会成功的事实;根据第四段的最后一句“But shes now learning to be patient and not to expect instant success.”可知,Annabelle学会了耐心,不期望立即成功;据此可知,Rabbin和An
11、nabelle的共同点是她们都意识到了不是每次实验都会成功,故B项正确。4What does the writer intend to tell us?AThe cause of making errors in science.BThe significance of scientific discovery.CThe importance of doing experiments.DThe correct attitudes towards failures.D目的意图题。通读全文可知,本文的主题句是文章最后一段“In science,figuring out why something
12、failed is what may just put them on the road to success.”;由此可知,探索科学世界,失败是成功之母;据此可以判断,本文旨在告诉人们对待失败的正确态度,故D项正确。 【导学号:30892233】.阅读填句(2017沈阳高三检测)Eyes can speakMuch meaning can be conveyed clearly with our eyes,so it is often said that eyes can speak.1 In a bus you may look at a stranger,but not for too
13、long.And if he senses that you are staring at him,he may feel uncomfortable.The same is true in our daily life.If you are stared at for more than necessary,you will look at yourself up and down to see if there is anything wrong with you.2. Eyes do speak,right?Looking too long at someone may seem to
14、be rude and aggressive.3. If a man stares at a woman for more than 10 seconds and refuses to look away from her,his intentions are obvious.He wishes to attract her attention and let her know that he is admiring her.However,when two people are engaged in a conversation,the speaker will only look into
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432396.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
