2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 4 PYGMALION课后限时作业12 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT PYGMALION课后限时作业12 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课后限时作业(十二)限时/40分钟.单句语法填空(建议用时:7分钟)1Learning a _musical_(music) instrument introduces a child to an understanding of music.2I think its _disgusting_(disgust) that theyre closing the local hospital.3They were unwilling to compromise _with_ the leaders _on/over/about_ such terms.解析句意:他们
2、不愿与领导就这样的条件妥协。compromise with sb on/over/about sth就某事与某人妥协。4I was wearing a seatbelt.If I hadnt been wearing one, I would _have been injured_(injure)解析此处是与过去事实相反的虚拟,从句用过去完成时,主句用would have done。5Many Chinese universities provide scholarships for students _in_ need of financial aid.6It was reported th
3、at two young men knocked him down and _robbed_(rob) him of his briefcase(公文包)7Everybody knew that he had cheated in the exam, but he should have the face _to deny_(deny) it.解析句意:所有人都知道他在考试中作弊了,但是他竟然厚着脸皮否认这件事。have the face to do sth恬不知耻地做某事,为固定搭配。8My calculation was wrong because I _overlooked_(overl
4、ook) one tiny point.9My sister wanted to be an actress, but my parents _disapproved_(approve)10When day dawns, the stars fade_out_ of sight. .阅读理解(建议用时:7分钟)Children should start learning Shakespeare at the age of four before they are faced with the difficulty with the language, says a study publishe
5、d recently.Lessons should begin before pupils start secondary school, because many teenagers begin to dislike the plays, says the report. All pupils should also see at least one performance of a Shakespeares play.The recommendations have been made in a Royal Shakespeare company (RSC) document, conte
6、mplating(思量) why school children show less and less interest in drama.The RSC has warned that children are being turned off Shakespeare because of the way they are taught in schools and a lack of opportunities to see plays performed live.Jacqui OHanlon, the head of education at the RSC, said, “Weve
7、seen teachers working extremely well in class. Theres been a lot of success with 4yearolds. With primary school kids, there isnt a fear factor because theyve never heard of him. What we do with children from the age of 8 is to unfold(讲述) the story piece by piece and show them the key moments of dram
8、a.”Shakespeare is compulsory in secondary school. Pupils between the ages of 11 and 14 must study at least one play.An educator who is in charge of Englands exams said a review of the primary school courses would be a chance to decide if it should be taught to younger pupils. And as part of the RSC
9、task, more courses will be developed to help teachers lead lessons on plays.Tamsin Greig, the actress, who won an Olivier Award for her performance in Shakespeares Much Ado About Nothing last year, said, “Give children the chance to play with words, ideas and stories, and boredom will have no place.
10、”语篇导读本文为说明文,主要介绍了RSC建议让孩子在小时候(4岁)就开始学习莎士比亚的戏剧,在小学的时候就开始学习莎士比亚的课程。1What can we learn from the first two paragraphs?ASecondary schools dont offer lessons on Shakespeare.BChildren at the age of four have more abilities to do things.CEarly contact and learning help students better understand Shakespeare
11、s plays.DLanguage is a problem for all children in learning Shakespeare and acting well.解析C细节理解题。根据第一段提到的“小孩子四岁时就应该开始学习莎士比亚的戏剧”以及第二段提到的“学生们在上中学之前就应该开始学习莎士比亚的课程”可知,前两段均在鼓励学生尽早接触莎士比亚的作品,故选C项。2What does the underlined part in Paragraph 4 imply?AProper guidance is necessary in learning Shakespeare.BShak
12、espeare was once childrens favorite lesson.CShakespeare becomes out of date for children.DSchool children always like new things and popular food.解析A句意理解题。画线部分句意为:孩子们对莎士比亚失去兴趣是因为他们在学校受教育的方式以及缺少机会去看莎士比亚戏剧的现场表演。因此说明孩子们学习莎士比亚需要学校的指导以及观看演出的机会,故选A项。3What can we know about the passage?AShakespeare is comp
13、ulsory in primary school.BChildren between 11 and 14 must be taught acting.CChildren aged 8 should be taught to write stories.DTamsin Greig once acted in a Shakespeares play.解析D细节理解题。根据最后一段可知,Tamsin Greig曾经出演过莎士比亚的戏剧,故选D项。4What would be the best title for the passage?ATeach Children Shakespeare at a
14、n Early AgeBA Great DramatistShakespeareCA Compulsory Lesson in Secondary SchoolDTeach Children to Read at the Age of Four解析A标题归纳题。纵观全文,本文主要介绍了让孩子们从小就学习莎士比亚的作品,故选A项。 .完形填空(建议用时:18分钟)In Britain, people have different attitudes to the police.Most people generally _1_ them and the job they doalthough t
15、here are certain people who do not believe that the police _2_ have the power that they do.What does a policeman actually do? It is not a(n) _3_ job to describe. After all, a policeman has a number of jobs in _4_. A policeman often has to control traffic, either _5_ foot in the centre of a town, or
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433006.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
