2019-2020同步北师大英语选修六新突破课时分层作业6 LANGUAGE POINTS(Ⅲ) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步北师大英语选修六新突破课时分层作业6 LANGUAGE POINTS WORD版含解析 2019 2020 同步 北师
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六)语言知识练习固基础.单句语法填空1An estimated seven million people are at risk of starvation(starve)2Money will be crucial to the accomplishment(accomplish) of our objectives.3The police found the child crying(cry) in a parked car.4With the boy to lead(lead) the way, we will find the house easily tomorrow.
2、5The victim is too scared(scare) to go out after dark.6I wonder why she married such a poor bank clerk.7This book will be of great value(valuable) to him in his study.8Without anything left(leave)in the cupboard,she went out to get something to eat.9Thanks to your patient explanation, I could unders
3、tand the meaning of the sentence.10This wood is good to make a chair.完成句子1难怪你累了,你一直走了好几个小时。No wonder youre tired, youve been walking for hours.2随着时间的推移,他已长成一位英俊的小伙子。With time going by, he has grown into a handsome gentleman.3取笑残疾人是不礼貌的。Its bad manners to make fun of/play jokes on the disabled4跟他讲没用他
4、从来不听。Its no good talking to himhe never listens.5据我所知的情况来判断,整件事应该要花大约500英镑。As far as I can tell, the whole thing should cost about 500.高考题型练习提能力阅读理解AWhat is it that makes people laugh? More than two thousand years ago the ancient Greek philosopher Aristotle defined (定义) jokes as the pleasure that re
5、sults from a feeling of triumph by showing were better than someone else in a certain way. According to Aristotle and many other philosophers, all jokes depend mainly on showing inferiority in another person or group of personsthat is, putting it clearly, on showing that they are worse off than ours
6、elves. Jokes raise our good opinion of ourselves at someone elses expense.Showing how much better than other people we are is only one reason we like jokes. Someone may also use a joke to express their anger or their cruelty or any other kind of action that is not acceptable to us. We feel free to l
7、augh when we hear about someone sliding on a banana skin. The joke lets us express those attitudes which are usually unacceptable to society. This is probably the reason why some of the jokes, especially those involving cruelty, are so popular with certain people.Besides, all jokes depend on our enj
8、oyment of laughing at something that is strange and out of place because its different from things which are happening around it. The same situation can be either sad or pleasant, depending entirely on how strange and out of place it is. If a girl in a bathing suit falls into a swimming pool, we don
9、t laugh because nothing unusual has happened. But if a man in a smart suit falls in, the situation is at once unusual in a pleasant way and we laugh. A good joketeller will always try to build up a situation in which one thing is expected until something unexpected suddenly happens, and so we laugh.
10、【语篇解读】本文是说明文。到底是什么使人发笑?是笑话吗?不是,本文给出了答案。1The underlined word “inferiority” in Paragraph 1 means Asomething that is not as good as something elseBsomething that is better than something elseCsomeone that is not as good as someone elseDsomeone that is better than someone elseA词义猜测题。从第一段的“. that is,putt
11、ing it clearly,on showing that they are worse off than ourselves.”可知A项正确。2According to Aristotle, all jokes depend mainly on Ashowing inferiority in another person or groupBresulting in a sense of successChaving a good opinion of other peopleDmaking people laugh unexpectedlyA细节理解题。从第一段的第三句话可知A项正确。3W
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433056.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
