2019-2020学年人教版英语必修五练习:UNIT 5 FIRST AID 4 SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修五练习:UNIT FIRST AID SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 202
- 资源描述:
-
1、 用省略句改写下列句子1When I was asked how to get to the train station, I told him right away.When_asked_how_to_get_to_the_train_station,_I told him right away.2You can ask my brother for help if it is necessary.You can ask my brother for help if_necessary3We dont go to the cinema as much as we used to go to
2、the cinema.We dont go to the cinema as_much_as_we_used_to4No matter how frequently they are performed, the works of Beethoven still attract people all over the world.No_matter_how_frequently_performed,_the works of Beethoven still attract people all over the world.5If the experiment can be done care
3、fully, it is sure to succeed.If_done_carefully,_the experiment is sure to succeed.6While I was walking along the street, I heard my name called.While_walking_along_the_street,_I heard my name called.7When it is possible, people should use reproducible energy instead of fossil energy.When_possible,_p
4、eople should use reproducible energy instead of fossil energy.8He looked everywhere asif he was in search of something.He looked everywhere as_if_in_search_of_something9Though he was tired, he kept on working in the field.Though_tired,_he kept on working in the field.10The boy used to play with the
5、knife though his father told him not to play with the knife.The boy used to play with the knife though his father told_him_not_to 阅读理解ANatasha, 19, is a sophomore(二年级学生) at Baylor University in Texas. She was born in Africa but came to the US. when she was 3 years old.Natasha was on her way to scien
6、ce class one day this past November. A male student suddenly knocked her off the sidewalk. Then he used a racist(种族主义的) word for black people. He told Natasha that black people werent “allowed on the sidewalk”. Another male student was nearby.“Boy, thats not cool, ” he said to the first student. The
7、 first student made another rude comment. Then the two guys walked away.Natasha had never experienced such racism at Baylor before. She wanted to let other people know what had happened. When Natasha got home from class, she made a video, calmly describing what had happened on the sidewalk. Then she
8、 posted the video on Facebook.Two days later, Natasha got ready to walk to science class again. She was still hurt, angry and sad. But when she stepped outside, she couldnt believe what she saw: 300 people were waiting for her. They had come to walk her to class.There were white faces and black face
9、s and Asian faces in the crowd. They were Natashas fellow students. And they were united in their anger about what had happened to her. They were there to make it clear that racism is never OK.The crowd cheered when Natasha appeared. She fought back tears. The students linked arms and walked across
10、campus(校园) together.Outside her classroom, Natasha spoke to the crowd.“You have no idea how much this means to me, ” she said. She praised the second male studentthe one who had stood up for her. Then she spoke about the student who had shoved(推) her and said such hateful things. “To the gentleman w
11、ho said those words, ”Natasha said, “Im praying for you, and I love you. We just want to see the world become a better place.”【解题导语】本文是一篇记叙文。美国黑人女大学生Natasha在学校遭受了种族歧视,她把这一遭遇公之于众后得到许多反对种族歧视的校友的支持。1Why did the first male student knock Natasha off the sidewalk?ABecause of her color.BBecause of his care
12、lessness.CBecause she was a female.DBecause she was a newcomer.A解析:细节理解题。由第二段的“he used a racist(种族主义的) word for black people”可知,把Natasha推出人行道的男学生是一个种族歧视者,他是因为Natasha的肤色而如此无礼。2What was the main purpose of the 300 people waiting outside Natashas house?ATo find out who she was.BTo show their support fo
13、r her.CTo protect her from attack.DTo give her a warm welcome.B解析:推理判断题。由第五段的“.they were united in their anger about what had happened to her. They were there to make it clear that racism is never OK.”可知,在Natasha家门外等待的这三百名同学们都反对种族歧视,他们陪她一起走到教室,以示对她的支持。3How did Natasha feel about what the second male
14、 student had done for her?AUpset.BCurious.CGrateful.DConfused.C解析:推理判断题。由最后一段的“She praised the second male studentthe one who had stood up for her.”可知,Natasha对第二个男学生十分感激。4How does the text mainly develop?ABy providing examples.BBy making comparisons.CBy following the order of time.DBy following the
15、order of importance.C解析:篇章结构题。由文中出现的时间状语“one day this past November; When Natasha got home from class; Two days later”等可知,本文是按照时间顺序写作的。BGiven the pace of todays modern society, many of us are constantly on the go.When it comes to mealtime, we often dont have enough time to head home to prepare a mea
16、l.Instead, we look for the nearest fast food restaurant to grab a quick meal in between activities.The world doesnt always move at such a fast pace, though.So does that mean fast food restaurants are a relatively new invention?Not exactly!Restaurants in some shape or form have been around for most o
17、f human history.To satisfy travelers needs, inns and taverns(酒馆) served food to guests dating back to ancient Greece and Rome.It was not until 1921 in Wichita, Kansas, that the fast food restaurant was born in the form of the first White Castle restaurant.Up until that time, hamburgers were mainly s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434729.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
