2019-2020学年人教版英语必修四同步导练课时跟踪训练:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR3-1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修四同步导练课时跟踪训练:UNIT 3A TASTE OF ENGLISH HUMOUR3-1 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 英语 必修 同步
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练31.单词拼写1What_(使吃惊) me most is his complete lack of fear.2_(不幸地), he didnt pass the exam again.3It costs him a large amount of money, equal to his monthly salary, to_(款待) these guests.4I shall have another chance in the event of_(失败)5He made a rude_(手势) at the driver of the other car.6The scene
2、ry in the film d_by Li Shaohong is beyond expression.7Last years floods made most of the villagers h_and they had to spend the nights in tents.8All kinds of measures were taken to prevent the disease from spreading t_the country.9To my a_, the man lifted the heavy rock easily.10She o_injury to win t
3、he Olympic gold medal.答案1astonishes2.Unfortunately3.entertain4failure5.gesture6.directed7.homeless8throughout9.astonishment10.overcame.用所给词的适当形式填空1They heard the little girl give a loud shout of_(astonish)2Barbecue is a favourite way of_(entertain) friends.3We should never be_(content) with book kno
4、wledge only.4Some_(perform) are giving a wonderful_(perform)on the stage.5What was the cause of his_(fail)?6His_(convince) argument made people present_(convince)7He set about helping_(home) women and children to places of safety.8_(fortunate)the train was late so we did not miss it.9She went off in
5、 the opposite_(direct)10We were amused by his_(humor)gesture.答案1astonishment2.entertaining3.content4performers; performance5.failure6convincing; convinced7.homeless8Fortunately9.direction10.humorous.阅读理解AWhile its always a good time to visit Disneyland, there are times during the year that are bette
6、r than others.Holidays, school schedules and yearly passholders greatly affect Disneylands schedule.For example, Disneyland has a large number of locals.Many of those locals are yearly passholders, who think of the fantasy amusement park as their second home.They pop in for a few hours here or there
7、maybe on a weekday, or on a spring or fall Sunday morning before heading to the beach.Since the Happiest Place on Earth can be also one of the Busiest Places on Earth, its helpful to have some tips in play when you hit the park.Here, were outlining the best times to visit Disneyland in 2018.Weekdays
8、 in January (minus the week of New Years Day)Weekdays in February (minus the days around Presidents Day)The first few days in March (until March 9, 2018)Weekdays in the second half of April 2018Weekdays in MayThe last two weeks of AugustThe first half of SeptemberMondays through Thursdays in Novembe
9、r (minus the week of Thanksgiving)Mondays through Thursday during the first half of DecemberIf youre planning a visit, but dont see your particular dates here, click the comments below.We will be happy to provide answers.And our Disneyland Crowd Calendar is also available on line.It is a helpful too
10、l to help you get an idea of expected crowds in advance.1Which of the following has little influence on Disneylands schedule?AHolidays.BSchool schedules.CSeasons. DAnnual passholders.2What is the best time for a visit to Disneyland during the summer vacation?AAround July 8th. BAround July 18th.CArou
11、nd August 8th. DAround August 18th.3Where can we probably find this passage?AIn a newspaper. BOn a webpage.CIn a novel. DIn a textbook.答案与解析这是一篇说明文。文章介绍了参观迪斯尼的最佳时间。1C细节理解题。由第一段的“Holidays, school schedules and yearly passholders greatly affect Disneylands schedule.”可知,假日,学校时间表和每年的持证游客都会对迪斯尼乐园的行程产生很大的
12、影响。故选C。2D推理判断题。由“The last two weeks of August”可知,八月的最后两周是参观迪斯尼的最佳时间,因此推断8月18日左右是暑假期间的最佳参观时间。故选D。3B推理判断题。由最后一段的“click the comments below.We will be happy to provide answers.And our Disneyland Crowd Calendar is also available on line.”可推断,这篇文章很可能出现在网上。故选B。BLast year, around Labor Day, I read a “Happy
13、Ad” in our local newspaper.There was a lady in a local nursing home for the aged, who was celebrating her 90th birthday and her family wanted everyone to know about it.It said that if you wanted to drop her a line, here was her address.So I did.I found a birthday card and dropped her a short note, w
14、ishing her a happy birthday.A week or so later, someone knocked at my front door.I opened the door and found a middleaged man standing on my doorstep.He introduced himself as the son of this woman to whom I had sent the card.He explained that he just wanted to drop by in person and thank me for send
15、ing such a nice card to his mom.Apparently, like many older folks, she did not receive much mail and was quite excited to receive mine.I just didnt know what to say.I told him it was my pleasure and that I hoped his mom had enjoyed her birthday.That year, I did not send out any Christmas cards, exce
16、pt to this lovely old lady in the nursing home.I just told her that I was thinking about her and hoped that she had a nice holiday.I sent her a holiday card and also a couple of notes in between.I just thought she might like to have someone write to her, to get some mails.She passed away a couple of
17、 months ago.I never met this lady, but I did keep her and her family in my thoughts.I dropped them a line of sympathy.I hope that my few little notes were enough to brighten a couple of her days here on earth.4The old lady lived_Aat her sons homeBat her own homeCin a senior citizens homeDin a center
18、 of the local newspaper5From the text, we can know that_Athe son of this old lady opened the door to meet the authorBthe lovely old lady received many birthday cards at the age of 90Cthe family wanted the author to celebrate the old ladys 90th birthdayDthe author sent another card with notes to the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434732.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
