2019-2020学年人教版英语选修九新素养同步练习:UNIT 2 SAILING THE OCEANS 4 UNIT 2 SECTION Ⅳ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语选修九新素养同步练习:UNIT SAILING THE OCEANS 4UNIT 2SECTION 课时作业 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、课时作业6 单句语法填空1This time next day they _(sit) in the cinema.答案:will be sitting2All the wonderful birds can _(find) in our Bird Park.答案:be found3I _(give) ten minutes to decide whether I should accept the offer.答案:was given4What you said _(sound) a bit reasonable.答案:sounded5The question that the teache
2、r raised was difficult for me _(answer)答案:to answer6When you finish the report, I _(wait) for about 3 hours.答案:will have waited7Great as Newton was, many of his ideas _(challenge) today and are being modified by the work of scientists of our time. 答案:have been challenged8We _(work) on this project f
3、or over a month now.答案:have been working9The old man _(sit) on a bench in the quiet park and look at others for hours without doing anything or talking to anybody.答案:would sit10The question is not worth _(discuss) again and again.答案:discussing 阅读理解AAround the world,girls do better than boys at schoo
4、l.These are the findings of a recent study that looked at the test results of 1.5 million 15yearolds in 74 regions across the globe.The level of gender equality in those regions made no difference to the results.Other factors, such as the income level of the region also had little impact on the find
5、ings.In only three regionsColombia, Costa Rica and the Indian state Himachal Pradeshwas the trend reversed with boys doing better.So what are the causes of girls stronger performance?In the UK,girls outperform boys in exams that are taken at the age of 15 or 16,called GCSEs.According to education ex
6、pert Ian Toone,this is down to the way girls and boys are brought up.“Boys are encouraged to be more active from an early age,while the restless movements of baby girls are pacified.Therefore,girls develop the skill of sitting still for longer periods of time, which is useful for academic pursuits l
7、ike studying for GCSEs.”He goes on to say that boys often cluster together in larger groups than girls.Because of this they are more likely to be influenced by peer pressure and develop a gang mentality.He says that GCSEs require a lot of solo work and are not viewed as “cool” in a laddish culture.T
8、his is backed up by research in the UK that says girls are outperforming boys at the age of five.So what is the answer?Should girls and boys be educated separately?Or do exams and school curricula need to be changed to better reflect boys skills?These are the questions facing educators in many count
9、ries.【解题导语】本文是一篇说明文。研究表明, 在学校里, 女孩的考试成绩要比男孩好, 本文针对这个现象进行了分析。1What can we learn from the first paragraph?AGirls outperform boys in exams in most cases.BBoys do better in school in poorer areas.CGirls do better if they are socially equal to boys.DBoys are not working hard enough in exams.A解析:细节理解题。根据第
10、一段第一、二句“Around the world,girls do better than boys at school.These are the findings of a recent study that looked at the test results of.”可知, 在大多数情况下, 在学校里, 女孩的考试成绩比男孩好。故选A。2According to Ian Toone,what might account for the phenomenon?ADifferent characters and personalities.BDifferent attitudes to l
11、earning.CDifferent ways of raising children.DDifferent methods in exams.C解析:细节理解题。根据第二段第三句“According to education expert Ian Toone,this is down to the way girls and boys are brought up.”可知, Ian Toone认为女孩考试成绩比男孩好是因为男孩和女孩被培养的方式不同。故选C。3What is the authors purpose in writing the text?ATo provide answer
12、to a difficult question.BTo raise awareness in gender differences.CTo advocate separating boys and girls.DTo change school curricula to benefit boys.B解析:写作意图题。通读文章可知, 由于性别不同, 男孩和女孩被培养的方式不同, 所受环境的影响也不同, 所以女孩的考试成绩要比男孩高。作者在最后一段提出问题是否应该将男孩和女孩分开来教育或者改革现在的考试及课程以便全面地提高教育质量。由此可知, 作者写这篇文章是为了让人们提高对性别差异的认识。故选B
13、。4What might the author discuss in the following paragraphs?AEducation reforms in some countries.BExamples of boys achievement.CNew systems of examinations.DAdvertisement of some schools.A解析:推理判断题。根据最后一段最后一句“These are the questions facing educators in many countries.”可以推出, 接下来作者应谈到为了解决这些教育问题, 一些国家所进
14、行的教育改革。故选A。BIve been really lucky this year. Not only did I have the opportunity to live in France, but I was able to see some other countries with my girlfriend. Now she is studying in Essen, a large city in Western Germany. I recently went to stay with herit was my first visit to Germany! Essen is
15、 a very large city. It has all the conveniences of any large city so I felt immediately at home. I loved the variety of shops, restaurants, shopping malls, cocktail bars, nightclubs, parks and even a lake. There is also a citywide network of trams, which makes getting around a piece of cake!I found
16、the people to be really friendly, and most Germans speak very good English which made life easy for me.I was surprised by the casual attitude to alcohol in Germany, where it seems normal for people to drink beer on the street, or on the tram. My girlfriend and I visited two famous local cities,Dssel
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434796.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
