2019-2020学年人教版英语选修六素养练习:UNIT 5 THE POWER OF NATURE 4 SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语选修六素养练习:UNIT THE POWER OF NATURE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版
- 资源描述:
-
1、 单句语法填空1Having_lost(lose) my best friend, I realized how much she meant to me.2Having_fed(feed) his little dog, the old man went out to play cards with his neighbors.3Last night, having_realized(realize) that it was my fault, I went to apologize to her.4Yesterday afternoon, having_helped(help) me fi
2、nish my homework, Mom started to do housework.5Having_watered(water) all the flowers, the little girl left the greenhouse happily.6The boy pretended to_be_reading(read) when his mother came in.7Youre going to England next year. You should now practise speaking(speak) English as much as possible.8As
3、she is looking forward to hearing(hear) from me, please remember to_post(post) this letter on your way to school.9Having_been_shown(show) around the Water Cube, the tourists were taken to visit the Birds Nest.10Walking(walk) in the fields on a March afternoon, the old man could feel the warmth of th
4、e spring. 阅读理解Although fires are still a danger in every major city today, they were a much more serious problem in earlier centuries. The historic fire of London was a serious example of the damage fire can cause. Finally, however, this disaster also positively affected the city.In 1666, the Great
5、Fire of London burned out of control for three days, destroying most of the central district of the city. The disaster caused a huge amount of damagearound seventy thousand people lost their homes. At the time, there were only about eighty thousand living in the city. There are no accurate records o
6、f how many people died in the fire because the worst damage happened in poor neighborhoods. Unfortunately, the government didnt record the deaths of poor people in those early times.When the fire happened, people in London were already struggling to survive a large plague(瘟疫) outbreak that had begun
7、 in 1665. Londons housing troubles were a major cause of the problem. At the time, much of central London consisted of closely packed and poorly made wooden buildings. This created an unhealthy environment because germs travelled freely from home to home. In addition, the buildings were on narrow, d
8、irty streets where people threw their garbage. Rats were attracted by the garbage, and they brought fleas(跳蚤)the carriers of the plague. Once people caught the plague from flea bites,the disease spread rapidly throughout the city especially in the cramped central district. It was in these terrible c
9、onditions that the Great Fire raged through London.Despite the damage, the fire had a positive effect because it destroyed the old, poorly made wooden buildings. It also killed most of the rats and fleas, which slowed the spread of the plague. After the fire, the government rebuilt the damaged areas
10、. Whenever possible, they used brick or stone. Thus, the new houses were much more solid and more difficult for rats to enter. Widened streets and improved garbage collection also helped to stop the disease from spreading from person to person because there was simply more room to walk.【解题导语】本文是一篇说明
11、文。1666年的伦敦大火造成了非常严重的损失,但同时也结束了自1665年以来伦敦的鼠疫问题。1Which of the following is TRUE about fires in the past?AThey mainly happened in large cities.BThey always had some positive effects.CThey caused small amounts of damage.DThey were more dangerous than fires today.D解析:细节理解题。由第一段中的they were a much more ser
12、ious problem in earlier centuries可知,虽然火灾现在依然是大城市的一大威胁,但是在更早的几个世纪,火灾是更加严重的问题。2Why are there no accurate death records of the fire?AThe numbers were beyond counting.BThe government intended to hide the facts.CThe records were destroyed in another fire.DThe deaths of poor people were unrecorded.D解析:细节理
13、解题。由第二段中的There are no accurate records of how many people died in the fire.the government didnt record the deaths of poor people in those early times.可知,在伦敦大火中有多少人丧生并没有准确的记录,因为政府没有记录有多少穷人死亡。3What does the underlined word “cramped” in Paragraph 3 mean?AAncient.BCrowded.CDamaged. DPopular.B解析:词义猜测题。由第
14、三段中的closely packed and poorly made wooden buildings和the buildings were on narrow, dirty streets可知,疾病在整个城市蔓延,特别是在拥挤的中心城区。由此推断,cramped意为“狭窄的,拥挤的”。4Why did the government rebuild the city with brick and stone after the fire?ATo reduce building costs.BTo make houses stronger.CTo keep fleas out of the ci
15、ty.DTo stop the plague spreading.B解析:推理判断题。由最后一段中的the new houses were much more solid and more difficult for rats to enter可知,政府用砖和石头来重建被烧毁的地区,目的是想把房子建得更坚固。 七选五Most students apply for admission at a number of different universities. This can be a stressful process, but the pressure doesnt end with an
16、 acceptance letter. It is not unusual to be accepted by several universities. 1._ Evaluating a university campus requires research into curriculums, living arrangements, location, social activities, and other things.The process of evaluating a university campus should not be done with haste. There a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434842.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
