2019-2020学年同步人教版高中英语必修三培优新方案练习:UNIT 2 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版高中英语必修三培优新方案练习:UNIT 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 人教版 高中英语 必修 三培优新 方案 练习 UNIT 单元 加餐
- 资源描述:
-
1、单元加餐练.阅读理解Good health is the most valuable thing a person can have, but one cannot take good health for granted.It is important to remember that the body needs proper care in order to be healthy.There are three things that a person can do to help stay in good shape:eat right food, get enough sleep,
2、and exercise regularly.Proper nutrition (营养) is important for good health.Your body cannot work well unless it receives the proper kind of “fuel (燃料)”. Dont eat too much food with lots of sugar and fat.Eat plenty of foods high in protein, like meat, fish, eggs and nuts. Vegetables and fruits are ver
3、y important because they provide necessary vitamins and minerals. However, dont overeat.It is not helpful to be overweight.Getting the proper amount of sleep is also important.If you dont get enough sleep, you feel tired and easily get angry.You have no energy.Over a long period of time a little amo
4、unt of sleep may even result in a change of personality (人的个性)Be sure to allow yourself from seven to nine hours of sleep each night. If you do, your body will feel strong and refreshed,and your mind will be sharp.Finally, get plenty of exercise.Exercise firms the body, strengthens the muscles, and
5、prevents you from gaining weight.It also improves your heart and lungs. If you follow a regular exercise program, you will probably increase your lifespan (寿命)Any kind of exercise is good.Most sports are excellent for keeping the body in good shapes:basketball, swimming, bicycling, running and so on
6、 are good examples. Sports are not only good for your body, but they are enjoyable and interesting, too.If everybody were to eat the right foods, get plenty of sleep and exercise regularly, the world would be a happier and healthier place.We would all live to be much older and wiser.语篇解读:本文是一篇说明文。健康
7、对我们每个人来说都是很重要的,但健康的体魄也是需要我们呵护的。我们要通过合理的饮食、充足的睡眠以及适当的锻炼来保持健康。1According to the passage, .Awe should always keep fitBif we were healthy, we could spend our days in doing things with less sleepCone can eat a lot to stay in good shapeDone neednt take any exercise if he is healthy解析:选A推理判断题。从文章第一段的“Good
8、health is the most valuable thing . the body needs proper care in order to be healthy.”可以看出,我们要一直保持健康。2In order to keep good health, .Awe should eat a lot of sweetsBone needs a large amount of fatCpeople should eat according to the foods nutritionDwe must try to sleep now and then解析:选C细节理解题。从文章第二段的“
9、Proper nutrition (营养) .unless it receives the proper kind of fuel (燃料)”说明营养很重要,我们的饮食要根据营养来搭配。3Eating more and sleeping less .Acan keep healthyBis no good for youCgets you more energyDwill keep your personality解析:选B细节理解题。文章第二段提到不要吃太多东西,第三段说睡眠要充足。综合两点来看可确定答案为B。4According to the passage,the benefits of
10、 proper exercise are as follows EXCEPT that .Aexercise can help build up the bodyBexercise may make you live longerCexercise may help cure heart diseasesDexercise can bring happiness to people解析:选C细节理解题。通过文章倒数第二段的“It also improves your heart and lungs.”可以看出,虽然锻炼对心脏有好处,但却不能治疗心脏病。.阅读七选五Right now you a
11、re reading English. 1 You know, reading is a very active process. It is true that the writer does a lot of work, but the reader also has to work hard. Here are some useful tips for you.Try to read at the right level. 2 If you need to stop every three words to use a dictionary, it is not interesting
12、for you and you will soon be discouraged. So when you read, make sure the content is understandable.Make a note of new vocabulary.If there are four or five new words on a page, write them in your vocabulary book. 3 Instead, try to guess their meaning as you read, mark them with a pen, and then come
13、back when you have finished reading to look them up in a dictionary and add them to your vocabulary book.Try to read regularly.For example, read for a short time once a day. Fifteen minutes every day is better than two hours every Sunday. 4 For example, you could read for fifteen minutes when you go
14、 to bed, or when you get up, or at lunchtime. 5 Choose a magazine or book about a subject that you like. If you choose something that you like to read, it can actually be interesting and enjoyable. For example, if you like to read about football in your own language, why not read about football in E
15、nglish? You will get information about football and improve your English at the same time.AYou may not even need to use a dictionary because you can guess the meaning.BThat means you are using your brain in a very active way.CBut you dont have to write them while you are reading.DRead something that
16、 you can understand.ETry to read some famous storybooks.FFix a time to read and keep to it.GRead what interests you.语篇解读:阅读英语材料对很多人来说是一件费脑子的事。那么如何有效地提高自己的阅读能力呢?1解析:选BB项中的That指1题前的“Right now you are reading English.”阅读英语材料的时候,意味着大脑在此刻非常活跃。2解析:选D本段所给的第一个建议为“Try to read at the right level.”,D项内容解释其具体含义
17、,且与2题后面的句子语义衔接。3解析:选CC项中的but,write为关键词。C项补充说明3题前一句的含义,并与后一句语义衔接。4解析:选FF项中“Fix a time”与本段的主旨(Try to read regularly)一致,4题后面的句子进一步解释所给的建议。5解析:选G根据最后一段内容可知,这一段建议人们阅读自己感兴趣的材料。.完形填空A 36yearold father wanted to buy Christmas gifts for his two daughters, so he went to sell himself for cash. 1 , he only got
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436541.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
