2019-2020学年同步人教版(新课改适用)高中英语必修一培优练习:UNIT 4 EARTHQUAKES 单元加餐练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版新课改适用高中英语必修一培优练习:UNIT EARTHQUAKES 单元加餐练 WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 人教版 新课 适用 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 单元加餐练.阅读理解An earthquake happens when two plates rub (摩擦) together. The earth plates travel in different directions and at different speeds. If one plate is slowly forced under the other, pressure builds up until the plates break apart. This process causes the ground to move. It is an earthqua
2、ke. In other words, earthquakes are the shaking of the earths surface caused by the earths rocky outer layer (岩层) as a result of the energy stored within the earth. The strain within the rocks is suddenly released (释放)The damage an earthquake causes depends on where it is and when it is happening. I
3、f an unpopulated region is struck, there will be low loss of life or property. If it hits a large city, there may be many injuries and much destruction. Many of the areas at risk are largely populated now. Major earthquakes hitting those areas today could produce terrible damage.Actually, there are
4、several million small earthquakes every year. Large earthquakes such as the 1964 Alaskan quake that measured 9.2 on the Richter scale, caused millions of dollars in damage. In the last 500 years, millions of people have been killed by earthquakes around the world including 240, 000 in the 1976 Tangs
5、han earthquake in China.A 60second or less earthquake can cause devastation (破坏) that continues for years after the first tremor (震动). In 1972, a series of severe earthquakes struck Managua, Nicaragua. Fifteen years later, the city still looked the way it had a week after the earthquake hit, because
6、 the country did not have the money necessary to rebuild it.The shaking of the earth is sometimes not the greatest disaster. It is in the ensuing fires and floods that often the greatest damage occurs. In the 1906 earthquake, it was the fires caused after it that did the majority of the damage. An e
7、arthquake can also destroy dams high above a city or valleys, causing floods to sweep down and sweep away everything in their path.语篇解读:本文主要讲了地震的成因及危害。1Which of the following is the main idea of Paragraph 1?AAn earthquake comes from inside the earth.BThe earth has great energy in storage.CHow the ea
8、rth plates move.DHow an earthquake happens.解析:选D段落大意题。第一段主要讲述了地震的成因。2How many examples are used in the passage to show the damage and destruction earthquakes cause?AThree.BFour.CFive. DSix.解析:选B细节理解题。文中提到1964年阿拉斯加地震,1976年唐山地震,1972年尼加拉瓜的马那瓜地震,以及1906年地震,共四次。3Which of the following is mentioned to show
9、 that an earthquake can kill too many people?AThe 1964 Alaskan quake.BThe 1976 Tangshan earthquake.CThe 1972 Managua earthquake.DThe 1906 earthquake.解析:选B推理判断题。由第三段最后一句可知1976年唐山大地震中大约240 000人遇难。4The underlined word “ensuing” in the last paragraph probably means “_”Acausing too much heat and great da
10、mageBcausing many injuries and much destructionChappening as a result of another eventDhappening suddenly and unexpectedly解析:选C词义猜测题。下文提到在1906年地震中,绝大部分的损失是地震引起的火灾造成的。由此推出ensuing是指“另一件事所引起的”。.阅读七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。As a parent, you have spent years caring for and protecting you
11、r child. But as he/she becomes a teenager, he/she will naturally want to spread his/her wings. _1_ Thus, teaching your teen to be independent is very rewarding both for you and for your teen.Explain to your teen what it means to be independent. During adolescence, your teen is starting to explore an
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436558.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
鲁教版(五四学制)六年级上册数学综合实践探寻神奇的幻方教学课件 (共16张PPT).ppt
