2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 6 OLD AND NEW课后限时作业18 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE OLD AND NEW课后限时作业18 WORD版含答案 2019 2020
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十八)语言知识练.单句语法填空1The young man sitting (sit) there is the editor of the campus newspaper.2Where do you suggest the museum (should) be built (build)?3The bus was held up by the snowstorm, causing (cause) the delay.4We all should try to bring the pollution to an end.5As a child,Jack studied in a
2、 village school, which is named after his grandfather.6The old man didnt go out for a walk in freezing (freeze) weather.7Its the people at the top who make the decisions.8The thief was caught on the spot while he was stealing the car.9You should be careful when driving on a foggy (fog) road.10Work h
3、as begun on the construction (construct) of the new airport.句型训练1你猜今天下午谁会来? Who do you guess will come here this afternoon?2昨晚被邀请参加你晚会的那些客人是谁呀?Who were the guests invited to your party last night?3在街上看到一只老虎是很奇怪的。It was very strange to see a tiger in the street.4我不会离开这儿,直到你让我离开。I wont leave here unti
4、l you ask me to .5只是为了省一点钱而买最便宜品牌的电脑不明智。 It doesnt make sense/It makes no sense to buy the cheapest brand of computer just to save a few dollars.高考题型练.阅读理解AStonehenge, the worldfamous circle of stone columns, may have had a brother, a much bigger, older brother.Researchers of University of Bradford
5、announced they had discovered about 100 stones covering several acres. They thought these stones had been built around 4,500 years ago. The Stonehenge Hidden Landscapes Project discovered the monument, which is near Durrington Walls and also known as “superhenge”. Stonehenge, which is believed to ha
6、ve been completed 3,500 years ago, is about 2 miles away. “What we are starting to see is the largest surviving stone monument that has ever been discovered in Britain and possibly in Europe,” said Vince Gaffney.The evidence was found under 3 feet of earth. Some of the stones are thought to have sto
7、od 15 feet tall.“Our radar data has shown an amazing row of up to 90 standing stones, a number of which have survived after being pushed over, and a large bank placed over the stones,” said Professor Wolfgang Neubauer, director of the Ludwig Boltzmann Institute for Archaeological Prospection and Vir
8、tual Archaeology.“In the east, up to 30 stoneshave survived below,” he said. “The extraordinary scale and details of the evidence produced by the Stonehenge Hidden Landscapes Project are changing greatly our understanding of Stonehenge and the world around it,” Neubauer added.“Everything written bef
9、ore about the Stonehenge landscape and the ancient monuments within it will need to be rewritten,” said Paul Garwood, a scientist and lead historian on the project at the University of Birmingham. The findings were announced on the first day of the British Science Festival being held at the Universi
10、ty of Bradford.语篇导读本文介绍了研究者在英国的巨石阵附近发现的一个规模更大的巨石阵。1How many years is the superhenge older than the Stonehenge?AAbout 1,000 years. BAbout 2,500 years.CAbout 3,500 years. DAbout 4,500 years.解析 A数字计算题。根据第二段第二句可知,超级巨石阵是在大约4 500年前建造的;而根据第二段第四句可知,巨石阵是3 500年前建造的;因此超级巨石阵早了大约1 000年,故选A项。2What do people know
11、about the superhenge?AIts larger than Stonehenge.BIt stands to the east of Stonehenge.CIts stone weighs as much as 15 tons.DIt is made up of about 90 stones.解析 A细节理解题。根据第一段中的bigger可知,超级巨石阵比巨石阵大,故选A项。3Where can people see the superhenge?ABehind the Stonehenge.BUnderground.CIn the forest.DNear the rad
12、ar.解析 B细节理解题。根据第三段第一句可知,这个超级巨石阵在地下,故选B项。4Why will everything written about the Stonehenge need to be rewritten?ABecause the details of superhenge will change peoples understanding of Stonehenge.BBecause a number of stones were pushed over, and a large bank was placed over the stones.CBecause directo
13、r of the Ludwig Boltzmann Institute for Archaeological Prospection and Virtual Archaeology thought it was really necessary.DBecause the Stonehenge has so many really beautiful stones around and below it.解析 A细节理解题。根据第四段第二句可知,这个更大规模的超级巨石阵的发现,改变了人们对巨石阵原有的认知,故选A项。BGetting around in Canada is fairly easy
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437047.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
