2019-2020学年新外研版高一英语课时分层作业:必修1 UNIT 5课时分层作业14 USING LANGUAGE.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新外研版高一英语课时分层作业:必修1 UNIT 5课时分层作业14 USING LANGUAGE 2019 2020 学年 新外研版高一 英语 课时 分层 作业 必修 14
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十四)语言知识练习固基础.单句语法填空1We will put off the picnic in the park until next week, when the weather may be better.2Students should involve themselves in community activities where they can gain experience for growth.3Is this the reason why he refused our offer? 4On receiving the call, the police rus
2、hed to the scene, where a traffic accident happened.5As the smallest child of his family, Alex is always longing for the time when he should be able to be independent.6The boss of the company is trying to create an easy atmosphere where his employees enjoy their work.7I prefer to work in black and w
3、hite,which allows me to show different specific worlds more clearly.8The number of smokers,as is reported, has dropped by 17 percent in just one year.9The books on the desk, whose covers are shiny, are prizes for us.10The children, all of whom had played the whole day long, were worn out.完成句子1我们一起学习
4、和玩耍的日子一去不复返了。The days are gone when we studied and played together.(play)2你最好在有问题的地方做一个标记。Youd better make a mark where you have problems(problem)3海边的房子有两个小房间,其中较小的那个用作厨房。There are two small rooms in the beach house, the smaller of which is a kitchen.4是这个原因你支持这个提议吗?Is that the reason why you are in
5、favor of the proposal? (favor)5我可以和我的孩子们度过一天的场合是很稀少的。Occasions are quite rare when I spend the whole day with my kids.(spend)高考题型练习提能力.阅读理解AOne day,while I was walking on the street,I saw a young cat attacking an old cat.I immediately ran to them and drove the young cat away.When I got close to the
6、old cat,I found he had got injured.I held him in my arms and rushed to the Best Friends Animal Clinic.There he received important medical care.But with a serious infection (感染) in his leg, he was far from out of the woodsHe was very sick and in shock.His body temperature was far below normal. He cou
7、ldnt move and was breathing hard for air.The vet team immediately cleaned his wounds,used medicine to fight off the infection and reduce his pain, and placed him in an oxygen tank.But he was still getting weaker by the minute.At last,the vet team had to remove his damaged and infected leg to save hi
8、m.After he recovered,I took him home and named him Tommy.He learned how to ride in a stroller (小推车)Once he got used to the stroller, doors began to open for him.He began going on morning rounds with me.He made a few furry friends,too,including a Chihuahua.He even had a picnic with the Chihuahua on a
9、 blanket under the sunny sky.Though Tommys life as an outdoor cat may have ended,the medical care he received has made it possible for him to have a whole new life.Now Tommy stays very positive (积极的)He taught me a good lessonthough bad things happen in our life,we should always stay positive and enj
10、oy what we have.【语篇解读】作者救了一只受伤的猫并且精心照顾它,让它过上了新的生活。1The underlined part in Para.2 means that the cat Awas making a slow recoveryBwas in great dangerCwas filled with angerDsuffered a lot from his woundsB句意猜测题。根据画线部分后面的“He was very sick and in shock.He couldnt move and was breathing hard for air.”可知,画线
11、部分的内容是指这只猫处于危险之中。2After using medicine to fight off the infection in the cats leg, the vet team found that Athe cats body got infected tooBthe medicine wasnt very helpfulCthe cats body temperature became normalDthe cat would die unless all his legs were removedB细节理解题。根据文章第二段中的“But he was still getti
12、ng weaker by the minute.At last, the vet team had to remove his damaged and infected leg to save him.”可知,兽医们发现药物并不能阻止那只猫的伤势恶化。3What does Para.3 mainly tell us?AThe cat was very clever and friendly.BIt took a long time for the cat to recover.CThat stroller was of great importance to the cat.DThe cat
13、started a new life with the authors help.D段落大意题。根据文章第三段的描述,尤其是其中的“Once he got used to the stroller, doors began to open for him.”可知,本段主要是讲这只猫开始了新的生活。4What did the author learn from the cat?AWe shouldnt be beaten by bad things.BHumans should treat animals kindly.CBad things can happen to anyone.DAnim
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437554.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
