分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 19

类型2019-2020学年新教材高中英语 Unit 5 MUSIC 单元综合测评 新人教版必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437655
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:19
  • 大小:2.62MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年新教材高中英语 Unit MUSIC 单元综合测评 新人教版必修第二册 2019 2020 学年 新教材 高中英语 单元 综合 测评 新人 必修 第二
    资源描述:

    1、单元综合测评选择题部分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.How will the man get in touch with Laura?A.By making a call.B.By sending an email.C.By sending a short message.2.Where are the two speakers probably?A.

    2、In a park. B.In a hotel.C.In a bakery.3.What will the man do tonight?A.Go to a movie. B.Take a good rest.C.Do some reading.4.What does the man suggest doing?A.Taking a taxi. B.Taking Bus No.12.C.Waiting for the bus.5.What are the two speakers mainly talking about?A.A typewriter. B.A computer.C.A gam

    3、e. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。请听第6段材料,回答第6、7题。6.Whats the weather like now?A.Cloudy. B.Sunny. C.Rainy.7.What will the two speakers do next?A.Go shopping. B.Go to the museum.C.Go to th

    4、e restaurant.请听第7段材料,回答第8、9题。8.What does the man want to buy most?A.A bed. B.A pen. C.Two chairs.9.What does the woman suggest buying?A.A desk. B.A sofa.C.One dining table.请听第8段材料,回答第10至12题。10.What is the man probably?A.A student. B.A writer.C.A tour guide.11.What kind of festival will the two speak

    5、ers go to?A.A local festival in honor of ancestors.B.A festival for people who love reading.C.A festival in honor of local gods.12.How long does the woman plan to camp by the lake?A.For two nights.B.For one night and one day.C.For two nights and three days.请听第9段材料,回答第13至16题。13.Which of the following

    6、 does the man think is important to him?A.The homes space.B.A nice view.C.A quiet neighborhood.14.How many bedrooms would the mans dream home have?A.Two. B.Three. C.Four.15.Where would the guest bathroom be?A.On the first floor. B.On the second floor.C.On the third floor.16.When would the man watch

    7、the news on TV?A.In the morning. B.In the afternoon.C.In the evening.请听第10段材料,回答第17至20题。17.When will Monica work in the library?A.From 9:15 am to 4:45 pm.B.From 9:00 am to 5:00 pm.C.From 8:45 am to 5:15 pm.18.What can Monica do while working in the library?A.Have coffee.B.Have snacks.C.Read magazine

    8、s.19.Where can Monica have sandwiches for lunch?A.In her own office.B.In the dining room.C.In the common room.20.Why doesnt the speaker like cafs in the town centre?A.They are crowded.B.Lunchtime is limited.C.They are expensive.听力原文Text 1W:The computer broke down just as I was sending an email to La

    9、ura.I tried calling her,but I couldnt reach her.M:Thats OK.Ill send her a short message.Text 2M:I need to go to the Holiland bakery.Is it near here?W:Yes.Go out of the hotel and turn left.Go through the park, and youll see it.Text 3M:Shall we go to the cinema tonight?W:I went to a movie last night.I

    10、 just want a good rest.M:In that case, Ill finish reading my book instead.Text 4 W:Why hasnt Bus No.22 arrived yet?M:I dont know.It should be here soon.W:Should we take a taxi?M:Lets wait ten more minutes.Text 5W:Thats a nice one.It has especially good software.M:Yes, and its keyboard is comfortable

    11、 for typing.W:Does it run smoothly when you play games?M:Well, Ive never played games on it.Text 6M:Oh,look at thatits raining! The weatherman said it would be sunny today.W:You can never believe what they say.The last time that I went on a trip, the weather report on TV said it would be cloudy the

    12、next day, but to my great disappointment, it rained on the second day.M:So what should we do today? Would you like to go shopping with me?W:Well,I dont really want to go shopping.How about the museum?M:That sounds good, but lets have lunch before we go.W:All right.There is a new restaurant around th

    13、e corner.Lets go there.Text 7 W:Tim,how much do you think we should spend on furniture?M:About $600.W:OK,then lets think about what we should buy.M:Of course the most urgent thing is a bed.I dont want to sleep on the floor in our new home.Thats got to be the first thing.W:Just a minuteIll get a pen

    14、to write all this down.M:A dining table,and a desk to work on.W:What about just buying one dining table? I think we could use it as a dining table and as a desk,too.We can put it here.M:Great idea.Well,in any case well need two chairs and a sofa.W:Yes,got it.Text 8W:Hi,John! I havent seen you for a

    15、couple of days.Are you busy writing your new book?M:No.I finished my new book last week.Itll come out in about two months.W:Congratulations.By the way,Im going to a local festival in a town where one of my students lives.Would you like to come along?M:That would be great.I like going to festivals.I

    16、often find such experiences very exciting.What kind of festival is it?W:Its a festival honoring ancestors.There are a lot of fun activities during the festival.M:How long do you plan to stay there?W:For three days and two nights.The festival only lasts for two days,but I want to go camping by a lake

    17、 there after the festival.We can put up a tent there for a night.M:That sounds great.I cannot wait to go.Text 9W:Have you ever thought about what your dream home would be like?M:I have,actually.Ive always wanted to build my dream home myself.W:What would it be like?M:Well,it would be large,at least

    18、three floors,and located in a quiet neighborhood.next to a park,because having a good view is important to me.W:How many rooms would it have?M:Id want to have three bedrooms on the second floor with French windows in each and one main bedroom on the third floor with its own bathroom.The first floor

    19、would have a large living room and kitchen connected to each other so that there would be one large open space for people to spend time with each other.W:How many bathrooms would your dream home have?M:Id have one guest bathroom off the living room,one on the second floor for the three bedrooms,and

    20、the one attached to the main bedroom,so a total of three.W:How many TVs would your dream home have?M:I think TV is a great waste of time,so I would have only one small TV in the kitchen to watch the news in the morning.Text 10 Well,Monica,Im sure youll enjoy working here.Im the librarian.Were open f

    21、rom nine in the morning until eight in the evening but youre not expected to be here all that time.You start working at a quarter to nine and finish at a quarter past five,OK? Now,students arent allowed to bring large bags into the library,but staff can bring their bags in and leave them in the offi

    22、ce.You have an hour for lunch,but I dont like staff eating in the library.Of course you can have a cup of coffee there while youre working.If you bring sandwiches for lunch,theres a common room downstairs where you can eat them.If you want to buy lunch,Id suggest the dining room upstairs.There are c

    23、afs in the town centre,but its a bit of rush to get there and back in an hour though theyre cheap.OK.Any questions?答案1.C2.B3.C4.C5.B6.C7.C8.A9.C10.B11.A12.B13.B14.C15.A16.A17.C18.A19.C20.B第二部分阅读理解(共两节,满分35分)第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ASome best music and opera holidays

    24、for 2019.Tanglewood FestivalThe villages of Lenox and Stockbridge in western Massachusetts have been the summer home of the Boston Symphony Orchestra for more than 80 years, and its annual Tanglewood festival is East Coast Americas most distinguished music event.Andris Nelsons, BSO music director, c

    25、onducts 14 of the concerts and star performers include Emanuel Ax, Paul Lewis and AnneSophie Mutter.Tickets on sale Feb 10.June 15Aug 25 (tanglewood.org)Aspen FestivalThis year is the 70th anniversary of the Aspen Music Festival, one of the longestrunning and most prestigious festivals in the United

    26、 States.The 2019 program has yet to be announced, but a typical eightweek summer season includes more than 400 classical music eventsincluding concerts by five orchestras, solo (独奏) and classical music performances, fully staged opera productions, music lessons, lectures, and childrens programming.T

    27、ickets and details available in February.June 27Aug 18 ()Grand Teton Music FestivalAspens great classical music competitor in the Rocky Mountains is the Grand Teton, which has been held in Jackson Hole since 1962 and at its heart is a timber concert hall, the Walk Festival Hall, famous for its frien

    28、dly atmosphere and excellent natural sound.Despite its relatively modest size, the hall attracts the greatscurrent music director is the Scottish conductor Donald Runnicles.The program for 2019 is yet to be announced but subscriptions are on sale from Feb 1, single tickets from March 1.July 2Aug 17

    29、(gtmf.org)Salzburg FestivalThe excitement is building in Salzburg both for this summer and for its 100th anniversary year in 2020.Bar the Proms, it is the worlds oldest music festival and this year it will pack in an unbelievable 199 performances in 43 days at 16 venues.This years theme is Myths and

    30、 includes first public performances of Mozarts Idomeneo and George Enescus opera Oedipe.July 20Aug 31 (salzburgfestival.at)【语篇解读】本文为应用文。文中有四个广告,介绍了2019年最好的音乐和歌剧节。21.Which of the festivals has the shortest history?A.Tanglewood Festival.B.Aspen Festival.C.Salzburg Festival.D.Grand Teton Music Festival

    31、.答案D细节理解题。根据Tanglewood Festival部分可知有80多年的历史。Aspen Festival部分中的第一句可知,有70年的历史。Grand Teton Music Festival中的“.which has been held in Jackson Hole since 1962”可知只有(20191962)47年的历史。Salzburg Festival部分中的第一句可知它已有100年的历史。通过比较可知,D.Grand Teton Music Festival只有47年,历史最短,故选D。22.What can we learn about Tanglewood F

    32、estival?A.It is held from June 27 to Aug.18.B.Its tickets can be available from March 1.C.It is best known in the east coast of America.D.Its more information can be got from gtmf.org.答案C细节理解题。根据Tanglewood Festival中的“The villages of Lenox and Stockbridge.most distinguished music event.”可知,Tanglewood

    33、 Festival在美国东海岸最出名。分析选项可知,C项正确。23.What is the similarity between Aspen Festival and Salzburg Festival?A.Their tickets can be got in February.B.They will be held in the same months.C.They both have music and opera performances.D.Their audience can be both adults and children.答案C细节理解题。根据Aspen Festival

    34、 和 Salzburg Festival部分的内容可知,这两个节日都有音乐和歌剧表演。分析选项可知C项符合题意,故选C。BA primary school principal in north China has become the latest internet celebrity for busting some cool moves during a morning exercise routine with his students.Every morning, 40yearold principal Zhang Pengfei at the Xi Guan Primary Scho

    35、ol in Linyi county, Shanxi province would lead about 700 pupils on the playground in a synchronised “ghost shuffle” routinea dance that incorporates contemporary jazz steps with heel, toe and arm movements.The bold headmaster thought the fun and energetic exercise routine would better encourage stud

    36、ents to get active instead of “being glued to their mobile phones”.The schools new 30minute dance routine has replaced the governmentimposed broadcast calisthenics programme, a short workout that has been a requirement at every primary, middle and secondary school in China since 1951.“I thought we n

    37、eeded a change because the students have been losing interest in doing the broadcast calisthenics routine,” Zhang told Southern Metropolis News.The dedicated principal said he came across a group of people doing the “ghost shuffle” routine at a public plaza last summer and decided to learn the dance

    38、 himself.“I thought the dance would be great for kids,” he said.“The music is full of energy and it really gets the happy feeling of flowing.” In October,he introduced the choreographed (编舞) routine to all of his students and shortly after, even teachers and staff were joining in.“Now the students a

    39、rent constantly on their phones.I sometimes catch them watching different dance routine videos and learning new moves!” the proud headmaster told reporters.The video quickly went around on Chinese social media, with a Weibo topic page titled “principal leads students in ghost dance routine” gatherin

    40、g 250 million views.“This is perhaps the best adaption of sport and entertainment for children.” a comment on Weibo read.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了西关小学校长每天早操时间带领孩子们跳鬼舞步,这引发了网友们的热议。24.What can we know from the passage?A.Zhang Pengfei is a primary school principal in south China.B.Xi Guan Primary Schools new

    41、30minute dance routine is both fun and energetic.C.Doing the broadcast calisthenics routine is only required at primary schools in China.D.Few people showed interest in Zhang Pengfeis ghost dance routine video on Weibo.答案B细节理解题。根据第二段中的“The bold headmaster thought.instead of being glued to their mobi

    42、le phones.”可知,西关小学这套30分钟的舞蹈是有趣且充满活力的,故B项正确。25.What can we infer from the last paragraph?A.People hold a critical attitude towards the adaptation.B.People hold an indifferent attitude towards the adaptation.C.People hold a negative attitude towards the adaptation.D.People hold a supportive attitude t

    43、owards the adaptation.答案D推理判断题。根据最后一段中的“This is perhaps the best adaption of sport and entertainment for children.”可知,这可能是儿童运动和娱乐的最佳结合,由此可知,人们对校长带领孩子们跳鬼舞步持支持的态度,故D项正确。26.Which of the following can be the best title for the passage?A.A famous primary school principal:Zhang PengfeiB.Traditional calist

    44、henics programmes in ChinaC.A Chinese principal leads students in ghost dance routineD.An internet celebrity in China答案C主旨大意题。根据第二段中的第一句可知,本文主要讲述了西关小学校长带领孩子们跳鬼舞步,故C项正确。27.From which part of a magazine can we read this passage?A.Agriculture. B.Technology.C.Economy. D.Education.答案D推理判断题。通读全文可知,本文主要讲述了

    45、西关小学校长每天早操时间带领孩子们跳鬼舞步,这属于教育范畴,最有可能出自杂志的教育板块,故D项正确。CTwo European Summer Must “Seas”When you think of summer, the beach, clear water,sunny skies,and relaxing days are a few things that come to mind,and two of the best places to experience these summer feels are two gorgeous European bodies of water:th

    46、e Mediterranean Sea and the Adriatic Sea!These two incredible Seas hold some of my favorite travel memories, and I would revisit each one in a heartbeat!The Mediterranean SeaThe Mediterranean Sea can be accessed from various European countries as well as a few North African countries.And while many

    47、think of visiting Ibiza,Malta,or the Greek islands to experience the Mediterranean,my Mediterranean beach days came while visiting the seaside city of Marseille in the South of France! Marseille was a lovely city with easy access to the Sea,also with pretty sandy beaches.The gorgeous crystal clear b

    48、lue water made it unlike any beach day in America!Not only were the beaches amazing, but the city of Marseille was adorable and filled with numerous cute shops and seaside restaurants.And the Mediterraneanstyle food was delicious!The Adriatic SeaThe Adriatic Sea is equally as stunning and surely wor

    49、th a visit! The Croatian coast has numerous beach clubs,some private and some public,that tourists are able to visit and you can experience the beauty of the Adriatic Sea there! Zrce Novalja, a Croatian seaside town I visited,was impressively featured by the rather rocky beach in place of sand.The r

    50、ocks were small and smooth,making swimming in the sea and wading in the water just as easy as sandy beaches!Plus the locals in Croatia are also extremely friendly,making the experience even more memorable.【语篇解读】本文是一篇说明文。作者用自己的旅游经历向读者介绍了夏天旅游值得一去的欧洲两大海:地中海(The Mediterranean Sea)和亚得里亚海(The Adriatic Sea

    51、)。28.The writers trip to the two seas was full of _.A.unbearable hardships B.various adventuresC.wonderful experiences D.funny events答案C细节理解题。根据第一段最后一句可知,作者在这两片海的旅游经历是美好的。故选C。29.From which place did the writer get to the Mediterranean Sea?A.Ibiza. B.Malta.C.The Greek islands. D.Marseille.答案D细节理解题。根据

    52、The Mediterranean Sea部分中的“.my Mediterranean beach days came while visiting the seaside city of Marseille in the South of France!”可知,作者是经过法国南部的马赛到达地中海的。故选D。30.What makes Zrce Novalja so special?A.Its beach clubs. B.Its beautiful sea.C.Its rocky beach. D.Its friendly locals.答案C细节理解题。根据The Adriatic Sea

    53、部分第三句可知,Zrce Novalja与众不同的地方在于它的海滩是由石子构成的而不是沙子。故选C。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Vacations are important.We need to take time out from work to relax, and just be ourselves._31_ We should all be allowed to leave our jobs behind usat least for a few weeks each yearand ju

    54、st have fun.This might be something as simple as reading a good book in front of a warm fireplace and travelling to the most interesting places on our planet.Whatever we fancy doing is worth taking time out for.Workplace stress is on the rise._32_ These include disease,depression and even death.We a

    55、ll seem to be running from one place to the next, never finding out where we want to go in the first place.I intend to break that trend in the coming days._33_ I will sleep late, write, watch movies,drink the occasional glass of wine, and eat to my hearts content ignoring calorie counting.My plan is

    56、 to just enjoy the fleeting moments of being alive._34_ Spend your next vacation the way you want.Do what will restore your mental health.Youre very valuable to the people who are close to you, and to those who depend on you.Like it or not, we are all interdependent in this great life of ours.You ar

    57、e valuable.Just remember that the next time you look at the mirror and take a deep breath.Remind yourself that there will never be anyone like you ever on this earth again._35_ All you have to do is just ask yourself what you want to do.A.With it come many health problems.B.When you finally get home

    58、 youll be greatly refreshed.C.I challenge each one of you to do the same.D.Draw up a detailed plan so you can see more.E.Life is not all about work,or at least it shouldnt be.F.And only you know how to vacation your way.G.For my next holiday,I will do all the things that I love doing.【语篇解读】假期很重要,我们要

    59、从工作中解脱出来,让自己放松。31.E根据空格处的上句“我们需要时间从工作中解脱出来,让自己放松,仅仅做自己”与下文的“我们应该允许自己暂时把工作放在脑后”可知,选E。E项“生活不全都是工作,至少不应该是这样”起承上启下的作用。32.A根据空格处的上句“工作压力日益增加”与下文的“这些问题包括疾病、抑郁甚至死亡”可知,选A。A项“随之而来的是很多健康问题”衔接上下文。33.G根据空格后的“I will sleep late.ignoring calorie counting.”可知,应选G“在接下来的假期中,我要做所有我喜欢的事情”。34.C根据空格后的“按自己想要的方式度过接下来的假期”可知

    60、,选C“我强烈建议你也做同样的事情”。35.F根据空格处的上句“提醒自己你是独一无二的”和下句“你只需问问自己想要做什么”可知,选F“只有自己知道自己想要什么样的度假方式”。第三部分语言运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I remember the day Dad announced that I would start accordion(手风琴) lessons.I was _36_ to accept it because I was glued to the

    61、piano.Finally,Dad forced me to _37_ Mr.Zellis lessons.Gradually,to my _38_,I was able to coordinate (协调) my hands to _39_ simple songs.Throughout the summer,Mr.Zellis lessons grew more _40_.It took me a week to master them.All the while I could hear my friends playing games outside,_41_ I had to pre

    62、pare to play a solo on a local theaters stage.I wanted to _42_ the whole thing.“I dont want to play a solo,”I said.“You have to,”replied my father.“Why?”I shouted.“Because you can bring people _43_.You can touch their hearts.Thats a _44_ I wont let you throw away.”He added softly,“Someday youll play

    63、 beautiful music for your family.And youll understand _45_ youve worked so hard.”I was speechless.I had _46_ heard Dad speak with such feeling about anything.From then on,I _47_ hard.The evening of the concert Dad put on a suit and tie.I got the unspoken _48_ that playing the accordion was a dream c

    64、ome true for him.At the theater I was extremely _49_ as I realized how much I wanted to make Dad proud.Finally,it was my _50_.I performed a song without a mistake.After the concert Dad was very _51_ and held me close.As the years went by,the accordion drifted to the _52_ of my life.I put it in the a

    65、ttic(阁楼).There it remained a dusty memory _53_ one afternoon several years later when my two children discovered it by accident.When I opened the case and played it,I was amazed at their excitement.I finally _54_ my dads words.Dad had been right all along:the most precious gift is to touch the _55_

    66、of those you love.【语篇解读】本文是记叙文。作者通过学习手风琴终于明白父亲是对的:打动你所爱的人的心才是最宝贵的礼物。36.A.eager B.cautiousC.confident D.unwilling答案D根据该空后的I was glued to the piano可知,作者喜欢的是钢琴,所以不愿意(unwilling)学手风琴。37.A.teach B.rememberC.attend D.share答案C根据文章第一句中的start accordion lessons可知,作者要上(attend)泽里先生的课。38.A.surprise B.angerC.embar

    67、rassment D.disappointment答案A解析见下题。39.A.write B.playC.sing D.record答案B逐渐地,令作者惊讶(surprise)的是,作者两手配合可以拉出(play)简单的歌曲了。40.A.useful B.difficultC.interesting D.elementary答案B根据该空后的It took me a week to master them可知,整个夏天,泽里先生的课变得越来越难(difficult)了。41.A.but B.so C.or D.as答案A该空前后语境表转折,故用but。42.A.know B.acceptC.s

    68、kip D.describe答案C根据该空后的I dont want to play a solo可知,该空填skip符合语境。43.A.hope B.luck C.joy D.pity答案C根据第53空后的I was amazed at their excitement可知,音乐可以带给人快乐(joy)。44.A.gift B.chanceC.trick D.performance答案A根据最后一段中的the most precious gift is to touch可知,作者的父亲认为音乐是给人的一份礼物(gift)。45.A.how B.whereC.when D.why答案D作者的父

    69、亲说:“总有一天,你会给你的家人演奏美丽动听的音乐。那时候你就会明白你为什么(why)要这么苦练了。”46.A.clearly B.rarelyC.distantly D.correctly答案B解析见下题。47.A.stared B.practicedC.thought D.pushed答案B听了父亲的话,作者无言以对。他很少(rarely)听到父亲说话这么动情。从此以后,作者开始努力练(practiced)琴。48.A.excuse B.sayingC.opportunity D.message答案D根据该空前的Dad put on a suit and tie可知,父亲精心打扮给作者一个

    70、无言的暗示(message):拉手风琴是帮他实现了一个梦想。49.A.nervous B.satisfiedC.puzzled D.weak答案A根据该空后的how much I wanted to make Dad proud可知,作者想让父亲感到骄傲,所以登台前非常紧张(nervous)。50.A.goal B.task C.turn D.process答案C根据该空后一句可知,最后轮到(turn)作者表演。51.A.fearful B.patientC.cheerful D.worried答案C作者演奏时没出一点儿错,这让父亲很高兴(cheerful)。52.A.necessity B.

    71、backgroundC.dream D.meaning答案B解析见下题。53.A.for B.despiteC.beyond D.until答案D根据第52空后的I put it in the attic可知,随着岁月的流逝,那架手风琴在作者的生活中也渐渐退居幕后(background)了。它就待在阁楼,成为一件灰尘扑扑的纪念物,直到(until)好几年后的一天下午,作者的两个孩子偶然发现了它。54.A.forgot B.foundC.understood D.exchanged答案C根据该空后一句可知,作者最终理解(understood)了父亲的话。55.A.hearts B.livesC.

    72、hands D.heads答案A根据第43空后的touch their hearts可知,该空填hearts。非选择题部分第三部分语言运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Eric Gales tips for guitarists“Good things are happening in life for me now,”says Eric Gale,a famous American guitarist,“and when you allow yourself 56._(receiv

    73、e) those good things,the sky is the limit(极限).”He also said,“Even if I could go back to the start,I still wouldnt change the way I play 57._ guitar.Im playing the way that it came to me,and it turned out 58._ (exact) how it was supposed to.I picked the guitar up that way.Id already learnt a tune 59.

    74、_ two,and when I tried to change,my brother was like,No,man,this is the way youve learnt to playso 60._ are you trying to change it?I dont feel like Im playing the wrong way,because its so natural to me.Anyway,whos to say its not everybody else thats playing it wrong?”“All of the guitar 61._ (perfor

    75、mance) on my new record are special to me.As to every last one of them,I think all of them 62._ (record) on the first take.I just turned it on and pressed record.It was more of a live approach (方式),you know,which Im very 63._ (satisfy) with.I dont like to do a lot of 64._(think).I just like to go fo

    76、r it.Its a whole lot better that way.All we were trying to do on this album was just be 65._(we),”said Eric.答案56.to receive考查不定式作补语的用法。allow sb to do sth意为“允许某人做某事”。57.the考查定冠词。play the guitar意为“弹吉他”。58.exactly考查副词。设空处作状语修饰turned out,表示“确实如此”,故填exactly。59.or考查连词。a tune or two意为“一两支曲子”。or two表示“大约”。6

    77、0.why考查疑问词。设空处所在句意为“因此你为什么(why)要试着改变它呢?”61.performances考查名词复数。由前面的All of和后面的are可知,应用名词复数,故填performances。62.were recorded考查一般过去时的被动语态。由on the first take可知,此处是对过去事实的描述,应用一般过去时,且all of them与record之间是被动关系,故填were recorded。63.satisfied考查形容词作表语的用法。设空处作表语,表示“满意的”,故填satisfied。be satisfied with意为“对感到满意”。64.th

    78、inking考查动词ing形式作宾语的用法。设空处作do的宾语,表示“思考”,故填thinking。65.ourselves考查代词。设空处在此表示“我们自己”,故填ourselves。第四部分写作(共两节,满分40分)第一节应用文写作(满分15分)假如你是李华。你校即将举办一场以“我的梦想”为主题的英语演讲比赛。请根据下面的写作提示,写一篇英语演讲稿。内容包括:1.分享你的梦想;2.拥有该梦想的原因。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。【参考范文】Dear friends,It is a great honor for me to share my dream wit

    79、h you today.I have a great dream.My dream is to become a doctor when I grow up.When I heard Tu Youyou got the Nobel Prize for discovering a useful medicine for a terrible disease,I made up my mind to become a doctor.I want to find a treatment for cancer so that I can save more lives.I know it is not

    80、 easy to make my dream come true,but I will try my best to realize it.Thats all.Thank you.第二节读后续写(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Jenny was a pretty fiveyearold girl.One day when she and her_mother were checking out at a grocery_store,Jenny saw a pretty plastic pearl_necklace(珍珠项链).“Oh please,Mo

    81、mmy.Can I have it?Please!”Quickly the mother checked its price.“It costs a dollar and ninetyfive cents.Thats almost $2.If you really want it,Ill think about some extra housework for you to earn more money.Besides,your birthday is only a week later and you might get another dollar bill from your gran

    82、dma.”Jenny worked very hard,and sure enough,her grandma gave her a brandnew dollar bill on_her_birthday.Soon Jenny had enough money to buy the necklace.Jenny loved her pearls.They made her feel dressed up and grown up.She wore them everywhereSunday school,kindergarten,even to bed.The only time she t

    83、ook them off was when she had a bath.Mother said if they got wet,they might turn her neck green.Jenny had a very loving_daddy and every night when she was ready for bed,he would stop whatever he was doing and come upstairs to tell her a story.One night when he finished the story,he asked Jenny,“Do y

    84、ou love me?”“Oh yes,Daddy.You know I love you.”“Then give me your pearls.”“Oh,Daddy,not my pearls.But you can have Princessthe white horse from my collection.Shes my_favorite.”“Thats okay,Honey.Daddy loves you.Good night.”And he brushed her cheek with a kiss.About a week later,after the story time,J

    85、ennys daddy asked again,“Do you love me?”“Of course,Daddy.”“Then give me your pearls.”“Oh,Daddy,not my pearls.But you can have my new doll.She is so beautiful.”“Thats okay.Sleep well,little one.Daddy loves you.”And as usual,he brushed her cheek with a gentle kiss.A few nights later,when the daddy ca

    86、me in,he noticed her_hands were trembling(颤抖) and one silent tear was rolling down her cheek.“What is it,Jenny?Whats the matter?”注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Jenny didnt say anything but lifted her little hands up to her daddy

    87、.Paragraph 2:With tears gathering in his eyes,Jennys kind daddy【参考范文】Paragraph 1:Jenny didnt say anything but lifted her little hands up to her daddy.Although feeling a bit confused,the loving_daddy waited patiently to see what his little girl intended to do.Slowly,Jenny opened her_hands.There was h

    88、er favorite pearl_necklace.With a tremble in her voice,Jenny finally said,“Here,Daddy.Its for you.Well,Im really fond of the necklace,but I guess I love you more.”Paragraph 2:With tears gathering in his eyes,Jennys kind daddy reached out his hand and took the pearl necklace with extreme caution as i

    89、f it were the most valuable treasure in the world rather than something cheap bought in the grocery_store.After admiring it for a while,Jennys daddy carefully laid the necklace back into Jennys hands and gave her a gentle kiss.Seeing the surprised look on Jennys face,he explained gently,“Honey,I ask for your necklace just to see if you are willing to give it up for me.And Im really touched by your sweet offer.Im really proud of you.Daddy loves you!”

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年新教材高中英语 Unit 5 MUSIC 单元综合测评 新人教版必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437655.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1