2019-2020学年新教材高中英语 Unit 5 MUSIC 单元综合测评 新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 Unit MUSIC 单元综合测评 新人教版必修第二册 2019 2020 学年 新教材 高中英语 单元 综合 测评 新人 必修 第二
- 资源描述:
-
1、单元综合测评选择题部分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.How will the man get in touch with Laura?A.By making a call.B.By sending an email.C.By sending a short message.2.Where are the two speakers probably?A.
2、In a park. B.In a hotel.C.In a bakery.3.What will the man do tonight?A.Go to a movie. B.Take a good rest.C.Do some reading.4.What does the man suggest doing?A.Taking a taxi. B.Taking Bus No.12.C.Waiting for the bus.5.What are the two speakers mainly talking about?A.A typewriter. B.A computer.C.A gam
3、e. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。请听第6段材料,回答第6、7题。6.Whats the weather like now?A.Cloudy. B.Sunny. C.Rainy.7.What will the two speakers do next?A.Go shopping. B.Go to the museum.C.Go to th
4、e restaurant.请听第7段材料,回答第8、9题。8.What does the man want to buy most?A.A bed. B.A pen. C.Two chairs.9.What does the woman suggest buying?A.A desk. B.A sofa.C.One dining table.请听第8段材料,回答第10至12题。10.What is the man probably?A.A student. B.A writer.C.A tour guide.11.What kind of festival will the two speak
5、ers go to?A.A local festival in honor of ancestors.B.A festival for people who love reading.C.A festival in honor of local gods.12.How long does the woman plan to camp by the lake?A.For two nights.B.For one night and one day.C.For two nights and three days.请听第9段材料,回答第13至16题。13.Which of the following
6、 does the man think is important to him?A.The homes space.B.A nice view.C.A quiet neighborhood.14.How many bedrooms would the mans dream home have?A.Two. B.Three. C.Four.15.Where would the guest bathroom be?A.On the first floor. B.On the second floor.C.On the third floor.16.When would the man watch
7、the news on TV?A.In the morning. B.In the afternoon.C.In the evening.请听第10段材料,回答第17至20题。17.When will Monica work in the library?A.From 9:15 am to 4:45 pm.B.From 9:00 am to 5:00 pm.C.From 8:45 am to 5:15 pm.18.What can Monica do while working in the library?A.Have coffee.B.Have snacks.C.Read magazine
8、s.19.Where can Monica have sandwiches for lunch?A.In her own office.B.In the dining room.C.In the common room.20.Why doesnt the speaker like cafs in the town centre?A.They are crowded.B.Lunchtime is limited.C.They are expensive.听力原文Text 1W:The computer broke down just as I was sending an email to La
9、ura.I tried calling her,but I couldnt reach her.M:Thats OK.Ill send her a short message.Text 2M:I need to go to the Holiland bakery.Is it near here?W:Yes.Go out of the hotel and turn left.Go through the park, and youll see it.Text 3M:Shall we go to the cinema tonight?W:I went to a movie last night.I
10、 just want a good rest.M:In that case, Ill finish reading my book instead.Text 4 W:Why hasnt Bus No.22 arrived yet?M:I dont know.It should be here soon.W:Should we take a taxi?M:Lets wait ten more minutes.Text 5W:Thats a nice one.It has especially good software.M:Yes, and its keyboard is comfortable
11、 for typing.W:Does it run smoothly when you play games?M:Well, Ive never played games on it.Text 6M:Oh,look at thatits raining! The weatherman said it would be sunny today.W:You can never believe what they say.The last time that I went on a trip, the weather report on TV said it would be cloudy the
12、next day, but to my great disappointment, it rained on the second day.M:So what should we do today? Would you like to go shopping with me?W:Well,I dont really want to go shopping.How about the museum?M:That sounds good, but lets have lunch before we go.W:All right.There is a new restaurant around th
13、e corner.Lets go there.Text 7 W:Tim,how much do you think we should spend on furniture?M:About $600.W:OK,then lets think about what we should buy.M:Of course the most urgent thing is a bed.I dont want to sleep on the floor in our new home.Thats got to be the first thing.W:Just a minuteIll get a pen
14、to write all this down.M:A dining table,and a desk to work on.W:What about just buying one dining table? I think we could use it as a dining table and as a desk,too.We can put it here.M:Great idea.Well,in any case well need two chairs and a sofa.W:Yes,got it.Text 8W:Hi,John! I havent seen you for a
15、couple of days.Are you busy writing your new book?M:No.I finished my new book last week.Itll come out in about two months.W:Congratulations.By the way,Im going to a local festival in a town where one of my students lives.Would you like to come along?M:That would be great.I like going to festivals.I
16、often find such experiences very exciting.What kind of festival is it?W:Its a festival honoring ancestors.There are a lot of fun activities during the festival.M:How long do you plan to stay there?W:For three days and two nights.The festival only lasts for two days,but I want to go camping by a lake
17、 there after the festival.We can put up a tent there for a night.M:That sounds great.I cannot wait to go.Text 9W:Have you ever thought about what your dream home would be like?M:I have,actually.Ive always wanted to build my dream home myself.W:What would it be like?M:Well,it would be large,at least
18、three floors,and located in a quiet neighborhood.next to a park,because having a good view is important to me.W:How many rooms would it have?M:Id want to have three bedrooms on the second floor with French windows in each and one main bedroom on the third floor with its own bathroom.The first floor
19、would have a large living room and kitchen connected to each other so that there would be one large open space for people to spend time with each other.W:How many bathrooms would your dream home have?M:Id have one guest bathroom off the living room,one on the second floor for the three bedrooms,and
20、the one attached to the main bedroom,so a total of three.W:How many TVs would your dream home have?M:I think TV is a great waste of time,so I would have only one small TV in the kitchen to watch the news in the morning.Text 10 Well,Monica,Im sure youll enjoy working here.Im the librarian.Were open f
21、rom nine in the morning until eight in the evening but youre not expected to be here all that time.You start working at a quarter to nine and finish at a quarter past five,OK? Now,students arent allowed to bring large bags into the library,but staff can bring their bags in and leave them in the offi
22、ce.You have an hour for lunch,but I dont like staff eating in the library.Of course you can have a cup of coffee there while youre working.If you bring sandwiches for lunch,theres a common room downstairs where you can eat them.If you want to buy lunch,Id suggest the dining room upstairs.There are c
23、afs in the town centre,but its a bit of rush to get there and back in an hour though theyre cheap.OK.Any questions?答案1.C2.B3.C4.C5.B6.C7.C8.A9.C10.B11.A12.B13.B14.C15.A16.A17.C18.A19.C20.B第二部分阅读理解(共两节,满分35分)第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ASome best music and opera holidays
24、for 2019.Tanglewood FestivalThe villages of Lenox and Stockbridge in western Massachusetts have been the summer home of the Boston Symphony Orchestra for more than 80 years, and its annual Tanglewood festival is East Coast Americas most distinguished music event.Andris Nelsons, BSO music director, c
25、onducts 14 of the concerts and star performers include Emanuel Ax, Paul Lewis and AnneSophie Mutter.Tickets on sale Feb 10.June 15Aug 25 (tanglewood.org)Aspen FestivalThis year is the 70th anniversary of the Aspen Music Festival, one of the longestrunning and most prestigious festivals in the United
26、 States.The 2019 program has yet to be announced, but a typical eightweek summer season includes more than 400 classical music eventsincluding concerts by five orchestras, solo (独奏) and classical music performances, fully staged opera productions, music lessons, lectures, and childrens programming.T
27、ickets and details available in February.June 27Aug 18 ()Grand Teton Music FestivalAspens great classical music competitor in the Rocky Mountains is the Grand Teton, which has been held in Jackson Hole since 1962 and at its heart is a timber concert hall, the Walk Festival Hall, famous for its frien
28、dly atmosphere and excellent natural sound.Despite its relatively modest size, the hall attracts the greatscurrent music director is the Scottish conductor Donald Runnicles.The program for 2019 is yet to be announced but subscriptions are on sale from Feb 1, single tickets from March 1.July 2Aug 17
29、(gtmf.org)Salzburg FestivalThe excitement is building in Salzburg both for this summer and for its 100th anniversary year in 2020.Bar the Proms, it is the worlds oldest music festival and this year it will pack in an unbelievable 199 performances in 43 days at 16 venues.This years theme is Myths and
30、 includes first public performances of Mozarts Idomeneo and George Enescus opera Oedipe.July 20Aug 31 (salzburgfestival.at)【语篇解读】本文为应用文。文中有四个广告,介绍了2019年最好的音乐和歌剧节。21.Which of the festivals has the shortest history?A.Tanglewood Festival.B.Aspen Festival.C.Salzburg Festival.D.Grand Teton Music Festival
31、.答案D细节理解题。根据Tanglewood Festival部分可知有80多年的历史。Aspen Festival部分中的第一句可知,有70年的历史。Grand Teton Music Festival中的“.which has been held in Jackson Hole since 1962”可知只有(20191962)47年的历史。Salzburg Festival部分中的第一句可知它已有100年的历史。通过比较可知,D.Grand Teton Music Festival只有47年,历史最短,故选D。22.What can we learn about Tanglewood F
32、estival?A.It is held from June 27 to Aug.18.B.Its tickets can be available from March 1.C.It is best known in the east coast of America.D.Its more information can be got from gtmf.org.答案C细节理解题。根据Tanglewood Festival中的“The villages of Lenox and Stockbridge.most distinguished music event.”可知,Tanglewood
33、 Festival在美国东海岸最出名。分析选项可知,C项正确。23.What is the similarity between Aspen Festival and Salzburg Festival?A.Their tickets can be got in February.B.They will be held in the same months.C.They both have music and opera performances.D.Their audience can be both adults and children.答案C细节理解题。根据Aspen Festival
34、 和 Salzburg Festival部分的内容可知,这两个节日都有音乐和歌剧表演。分析选项可知C项符合题意,故选C。BA primary school principal in north China has become the latest internet celebrity for busting some cool moves during a morning exercise routine with his students.Every morning, 40yearold principal Zhang Pengfei at the Xi Guan Primary Scho
35、ol in Linyi county, Shanxi province would lead about 700 pupils on the playground in a synchronised “ghost shuffle” routinea dance that incorporates contemporary jazz steps with heel, toe and arm movements.The bold headmaster thought the fun and energetic exercise routine would better encourage stud
36、ents to get active instead of “being glued to their mobile phones”.The schools new 30minute dance routine has replaced the governmentimposed broadcast calisthenics programme, a short workout that has been a requirement at every primary, middle and secondary school in China since 1951.“I thought we n
37、eeded a change because the students have been losing interest in doing the broadcast calisthenics routine,” Zhang told Southern Metropolis News.The dedicated principal said he came across a group of people doing the “ghost shuffle” routine at a public plaza last summer and decided to learn the dance
38、 himself.“I thought the dance would be great for kids,” he said.“The music is full of energy and it really gets the happy feeling of flowing.” In October,he introduced the choreographed (编舞) routine to all of his students and shortly after, even teachers and staff were joining in.“Now the students a
39、rent constantly on their phones.I sometimes catch them watching different dance routine videos and learning new moves!” the proud headmaster told reporters.The video quickly went around on Chinese social media, with a Weibo topic page titled “principal leads students in ghost dance routine” gatherin
40、g 250 million views.“This is perhaps the best adaption of sport and entertainment for children.” a comment on Weibo read.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了西关小学校长每天早操时间带领孩子们跳鬼舞步,这引发了网友们的热议。24.What can we know from the passage?A.Zhang Pengfei is a primary school principal in south China.B.Xi Guan Primary Schools new
41、30minute dance routine is both fun and energetic.C.Doing the broadcast calisthenics routine is only required at primary schools in China.D.Few people showed interest in Zhang Pengfeis ghost dance routine video on Weibo.答案B细节理解题。根据第二段中的“The bold headmaster thought.instead of being glued to their mobi
42、le phones.”可知,西关小学这套30分钟的舞蹈是有趣且充满活力的,故B项正确。25.What can we infer from the last paragraph?A.People hold a critical attitude towards the adaptation.B.People hold an indifferent attitude towards the adaptation.C.People hold a negative attitude towards the adaptation.D.People hold a supportive attitude t
43、owards the adaptation.答案D推理判断题。根据最后一段中的“This is perhaps the best adaption of sport and entertainment for children.”可知,这可能是儿童运动和娱乐的最佳结合,由此可知,人们对校长带领孩子们跳鬼舞步持支持的态度,故D项正确。26.Which of the following can be the best title for the passage?A.A famous primary school principal:Zhang PengfeiB.Traditional calist
44、henics programmes in ChinaC.A Chinese principal leads students in ghost dance routineD.An internet celebrity in China答案C主旨大意题。根据第二段中的第一句可知,本文主要讲述了西关小学校长带领孩子们跳鬼舞步,故C项正确。27.From which part of a magazine can we read this passage?A.Agriculture. B.Technology.C.Economy. D.Education.答案D推理判断题。通读全文可知,本文主要讲述了
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437655.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【优选】六年级上册语文课件-4、索溪谷的野|人教新课标(共26张PPT).ppt
