2020版新教材高中英语 单元素养评价(四)Unit 4 Amazing art 外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新教材高中英语 单元素养评价四Unit Amazing art 外研版必修3 2020 新教材 高中英语 单元 素养 评价 Unit 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、单元素养评价(四)Unit 4 Amazing art第一部分听力(共两节, 满分 30 分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1W: I have no idea where my mobile phone is. I remember I put it in the bedroom, but Ive looked all over the bedroom. M: Its in the si
2、tting room. You put it there when Mum called you in the kitchen. 1. Where is the womans mobile phone? A. In the bedroom. B. In the sitting room. C. In the kitchen. 答案: BText 2M: Is your roommate looking forward to going home for the summer? W: Shes counting the days. 2. What can be inferred about th
3、e womans roommate? A. Shes working on a math problem. B. She hasnt decided when to go home. C. Shes eager to go home. 答案: CText 3W: If I were you, Id take the bus to work. Driving in the rush-hour traffic is terrible, isnt it? M: Yes, but in most cases, when the bus gets to my stop, there arent any
4、seats left. 3. How does the man prefer to go to work? A. By car. B. By bus. C. On foot. 答案: AText 4W: Excuse me, where is the nearest post office? I need to mail a package to my business partner. M: Im not sure. Im a tourist here, so Im not too familiar with the area. But if you wait a second, Ill j
5、ust look at my smart phone. 4. What is the probable relationship between the speakers? A. Clerk and customer. B. Strangers. C. Business partners. 答案: BText 5M: Good afternoon. Im Robert Anderson. Mrs Brown agreed to meet me here, and talk about some details of our cooperation. Is she in? W: Yes, she
6、 is. Shes been waiting for you in the office. Please come in. 5. What is the man doing? A. Attending an appointment. B. Discussing an agreement. C. Applying for a position. 答案: A第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出
7、5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6W: Wow, this story is pretty crazy. M: What story are you referring to? W: The story of a very rich woman in Brazil. She lost 10 billion dollars in one year. M: Thats completely crazy. I cant even imagine having that much money, let alone losing it. W: I kno
8、w, me neither. It must have been very upsetting. M: What led to her losing her fortune? Bad decisions? W: No. But its a long story. M: Well, you should tell me about her then. I want to hear about what happened. W: Okay. 6. What happened to the rich woman in Brazil? A. She lost her fortune. B. She w
9、ent crazy. C. She made bad decisions. 答案: A7. How does the man feel about the story? A. Upset. B. Curious. C. Sympathetic. 答案: B听第7段材料, 回答第8、9题。Text 7W: Im from Xinhua News Agency. Can you tell me what happened to you in the rainstorm yesterday? M: Yes. What do you want to know? W: When did the rain
10、storm start? M: Im not completely sure, but it was around 4 oclock. And it lasted half an hour. W: What happened during the rainstorm? M: I heard a noise in the garden. I ran out and saw a tree fall on my neighbors garage. Then the roof of the garage fell in. W: Oh, thats too bad. How old was the tr
11、ee? M: Thats the sad thing. Its been in my garden for about 30 years and many birds lived in it. W: Oh, what a shame! 8. When did the rainstorm stop? A. About 4: 00. B. About 4: 30. C. About 5: 00. 答案: B9. What did the rainstorm destroy? A. The mans garden. B. The mans garage. C. The mans neighbors
12、garage. 答案: C听第8段材料, 回答第1012题。Text 8W: Hi, Jim. A group of us are going to Culver City to see the baseball game. Would you like to come along? M: Id like to, but Ive got a bad cold. W: Sorry to hear that. How are you feeling? M: Terrible. Ive got a headache, sore throat and runny nose. W: Are you ta
13、king something for it? M: The usual medicine. My mother is making me tea with lemon and honey, and chicken soup. W: I remember your moms chicken soup. It is worth getting sick for. M: OK, you can get sick and see if its worth it. W: Hey, just joking. Dont be angry. M: Sorry, Anna. I just feel bad an
14、d hate having to stay in bed. The doctor suggested I stay in bed and have a good sleep. How annoying! The only thing I feel like doing now is watching movies. W: I think you should follow the doctors advice. We can go to the movies together when you recover from the cold. 10. Why is the woman talkin
15、g to the man? A. To ask him to watch a game. B. To invite him to have dinner. C. To know about his illness. 答案: A11. What does the woman speak highly of about the mans mother? A. Her lemon tea. B. Her chicken soup. C. Her special medicine. 答案: B12. What should the man do in the womans opinion? A. Ca
16、ll a doctor. B. Have a good rest. C. Watch a movie. 答案: B听第9段材料, 回答第1316题。Text 9W: What are you busy with, Tony? M: Im writing a school report about a famous explorer. W: Is it Christopher Columbus, the explorer who discovered America? M: No. Bill is writing about him. Sam and I are writing about Va
17、sco da Gama. W: Ive heard little about him before. So can you tell me where he came from? M: Sure. He was a famous explorer from Portugal. Hes most famous for finding a new way from Europe to India. W: Why did he sail to India? M: At that time, spices from India were very popular with European peopl
18、e. But the only way to travel from Europe to India was by land. It was a long and expensive trip. W: So he wanted to find a shortcut to India? M: It wasnt him but the king of Portugal who wanted to find the shortcut. The king wanted to become rich trading spices in Europe, so he gave Vasco da Gama s
19、ome ships and asked him to try to get to India by sea. The team of ships set out in July, 1497 and reached India in May, 1498. W: It must have been a hard voyage back then. So, who is your favorite explorer? Vasco da Gama? M: No. My favorite explorer is Roald Amundsen. He was the first person to rea
20、ch the South Pole. 13. Who is Tony writing about? A. Christopher Columbus. B. Vasco da Gama. C. Roald Amundsen. 答案: B14. Why did the king of Portugal send Vasco da Gama to India? A. To do some business there. B. To take control of the country. C. To learn about the customs there. 答案: A15. How long d
21、id it take Vasco da Gamas team of ships to get to India? A. About 5 months. B. About 8 months. C. About 10 months. 答案: C16. Why was Roald Amundsen the mans favorite explorer? A. He found a shortcut from Europe to India. B. He succeeded in sailing across the India Ocean. C. He was the first person to
22、 reach the South Pole. 答案: C听第10段材料, 回答第1720题。Text 10M: Mrs Hermann is a born shopper. She loves to look at things and to touch them. She likes to compare prices between the same goods in different shops. She would never think of buying anything without looking around in several different shops. It
23、was winter, and Mrs Hermann wanted to do a lot of shopping, so she waited until it was Saturday, when her husband was free, she took him to the shops with her to pay for everything and to carry her parcels. They went to a lot of shops, and Mrs Hermann bought a lot of things. She often stopped and sa
24、id, “Look, Joe! Isnt that beautiful? ” He then answered, “All right, dear. How much is it? ” and took his money out to pay for it. Time passed quickly and it was dark when they came out of the last shop. Mr Hermann was tired and thinking about other things, like a nice drink by the side of a warm fi
25、re at home. Suddenly his wife looked up at the sky and said, “Look at that beautiful moon, Joe! ” Without hesitation, Mr Hermann answered, “All right, dear. How much is it? ”17. What season was it according to the story? A. Summer. B. Autumn. C. Winter. 答案: C18. Why did Mrs Hermann go shopping that
26、Saturday? A. Because her husband didnt have to work that day. B. Because her husband had to go shopping that day. C. Because her husband didnt like shopping on the other days. 答案: A19. What can we know about Mr Hermann from the story? A. He was rich but mean. B. He was very tired after shopping. C.
27、He would stay outside waiting. 答案: B20. What kind of lady was Mrs Hermann? A. A shopping lover. B. A hard-working housewife. C. A very beautiful young lady. 答案: A第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。A(2019余姚高一检测)Every day around the world, thousands of peo
28、ple with little or no scholarly training in art history walk into museums. They may or may not read noticeboards that share relevant information of the artworks or artists. Imagine, before being permitted to direct their eyeballs to the art on the walls, museum visitors were required to read a 15-or
29、-20-page introduction to each piece or each artist. How many people would go to museums if that were the case? Yet this seems to be the expectation when it comes to reading classic literature. Classic novels typically come with 15-or-20-page introductions, which often include spoilers, assuming that
30、 readers do not come to classic books to discover, be absorbed in, and be surprised by the story world. Also, apparently, we mustnt read classic alone, without experts guiding our experiences. However, classic literature is in a unique position to show us that were not alone in our pains and joys. B
31、y taking us out of our time, classic books free us to see beyond the set of beliefs we stick to and to connect human experiences that remain alive across time and place. What could be more grounding (有充分理由的), more comforting, than seeing ourselves in the battles, longings (渴望), and pleasures that ha
32、ve played out across hundreds, thousands of years of human history? Our personal engagement is the first step of a longer journey of discovery that deepens our knowledge and understanding of ourselves and our world. We may, for example, feel for Hester Prynne from Nathaniel Hawthornes The Scarlet Le
33、tter though we despair of the world she lived in. While were letting go of things, lets stop worrying about understanding everything. We cant. It will be fun if we embrace curiosity, the pleasure of working out a mystery, and our common relationships as humans. We can feel, for example, the power of
34、 self-sacrifice in Charles Dickens A Tale of Two Cities even when we lack full understanding of the cultural references and languages. 【文章大意】本文是一篇议论文。文章主要表达了人们缺乏专业的艺术知识以及经典文学对人们的重要性。21. Most museum goers _. A. enjoy reading noticeboards. B. understand the artworks well. C. share common interest in a
35、rtworks. D. lack professional art knowledge. 【解析】选D。细节理解题。由文章第一段 “Every day around the world, thousands of people with little or no scholarly training in art history walk into museums. ” 可知, 许多去博物馆的人都缺乏足够的专业的艺术知识, 故选D。22. What can the spoilers in Para. 2 possibly be? A. plots given away in advance.
36、B. readers expectations. C. guiding experts. D. details given away. 【解析】选A。推理判断题。由文章第二段 “Classic novels typically come with 15-or-20-page introductions, which often include spoilers” 可推断出, 经典著作前言部分提供的是故事情节, 故选A。23. What message is mainly conveyed in the passage? A. We should find more fun from class
37、ics. B. Experts need to give readers better guidance. C. Reading classics is a personal exploration. D. Classic literature only benefits a few readers. 【解析】选C。主旨大意题。由文章最后一段可知, 即使我们对名著缺乏足够的文化背景及语言了解, 我们也能从中感受到艺术的力量, 因此, 阅读经典的过程就是自我探索的过程, 故选C。B(2019阜阳高一检测)Tom could hardly wait for morning. Snow was fa
38、lling quickly. By morning he expected that there would be enough snow to make a great snowman. Tom had never made a snowman before. He had just moved to Indiana from Alabama, where it hardly ever snowed. The next morning, Toms mother shook him gently. “No school today, ” she said. “There is too much
39、 snow for the school bus to go through. ”Tom let out a loud cry. He jumped out of the bed and pulled on his snow clothes. Toms friends, Herb and Addie, were already outside. “Hey, Tom! ” called Addie. “We are going to Warwick Hill in a little while. Do you want to come? ”“No, not now, ”Tom answered.
40、 “Im going to make a snowman. ”Herb shook his head. “Its not snowman snow. Its too dry and soft. ” Herb pushed his gloves into the snow and picked some up. He blew on the snow and it flew away like dust. Tom looked down at the ground. Snow was snow, hed always thought. How was he supposed to know th
41、ere were different kinds? “What kind of snow is this? ” He asked. “Its sledding(滑雪橇) snow! ” laughed Addie. “Thats why we are going to Warwick Hill. All the kids will be there, and you should come, too. ” Addie held a sled out to Tom and said, “You can use this. We have got two more. ”Tom took the s
42、led and smiled. After all, he had never been sledding before. 【文章大意】本文主要讲述汤姆随着家人搬家到了印第安纳州后, 冬天的一个早上, 因为大雪封住了前往学校的道路, 汤姆不用上学, 和朋友们去滑雪橇的故事。24. When Tom lets out a loud cry, he probably feels _. A. happyB. madC. hurtD. cold【解析】选A。细节理解题。根据上下文可知, 汤姆一直盼望着下雪堆雪人, 所以当听母亲说下雪了, 不用去上学时, 他开心得跳起来。故选A。25. When Tom
43、 says he is going to make a snowman, Herb _. A. feels very excitedB. thinks it impossibleC. wants to do it with himD. teaches him to make it【解析】选B。细节理解题。根据句子Herb shook his head. “Its not snowman snow. Its too dry and soft. ”可知, Herb认为雪太干、太软了, 堆不了雪人。故选B。26. What will Tom probably do next? A. Go sledd
44、ing with his friends. B. Go to school as usual. C. Make a snowman. D. Clean the snow. 【解析】选A。推理判断题。根据文章最后一段Tom took the sled and smiled. After all, he had never been sledding before. 可知, 他最后跟朋友们一起去滑雪橇了。故选A。27. We can learn from the text that _. A. it often snows in AlabamaB. there are different kind
45、s of snowC. Tom is good at making a snowmanD. Tom often goes sledding with his friends【解析】选B。 推理判断题。根据倒数第三段的句子Tom looked down at the ground. Snow was snow, hed always thought. How was he supposed to know there were different kinds? “What kind of snow is this? ”He asked. 可推断出有多种雪, 故选B。C(2019 海淀高一检测)I
46、f youre a cycling lover, you will have to pay a lot of attention to your bicycle and maintain it well, for bicycle parts are exposed to wear and tear (磨损) over time and you have to examine the bicycle to see if there are any signs of wearing such as scratches, dents (凹陷) etc. Sometimes, a part may n
47、ot work because it has exceeded its life expectancy. Sometimes, you will need to find replacement parts for it to keep up the performance of the bicycle. Different parts of a bicycle will wear at different rates so it is very important that you have a basic understanding about the role played by eac
48、h part. One of the most important parts of the bicycle is the frame, You will need to choose a frame that lasts for a very long time. Of course, you will see some paint scratches after some time. When youre selecting a frame, you have to think about the material. Aluminium (铝) frames will not rust e
49、asily, but they have a higher chance to dent. Steel frames will be hard to dent, but you will need to make sure they get a good paint job so that they wont rust. Wheels also experience a lot of wear and tear and you should go for a professional seller when you want to buy wheels. There are different
50、 types of wheels that you can buy, like Zipp wheels that provide more aerodynamic efficiency (空气动力学效能). Investing in new tyres instead of going for used is a good idea because you will be able to get more use out of it. The same goes for chain as theres a higher chance of a used chain breaking. You
51、may also experience shifting problems. However, some parts of bicycles such as pedals can be used for a long time and you can find different styles. Other parts that you can buy used are seats, handlebars and the stem. When you are buying handlebars, you have to see if there are any dents or if they
52、 have been bent out of shape. There shouldnt be any cracks in the seat post or the handlebars. There are many shops where you can buy parts, so you will have to check the references to see how customers respond to them before you buy anything. 【文章大意】这是一篇说明文。对于自行车爱好者而言, 了解自行车的各个部分是如何工作的非常重要。文章针对自行车各个
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440053.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
试析企业会计核算规范化管理措施.pdf
