2020版新教材高中英语 课时素养评价二 Unit 1 Knowing me knowing you Using language 外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新教材高中英语 课时素养评价二 Unit Knowing me you Using language 外研版必修3 2020 新教材 高中英语 课时 素养 评价 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时素养评价二 Unit 1 Knowing me knowing you Using language . 单句语法填空1. Trapped(trap) by strong winds and deep snow, Andy did nothing but wait. 2. If given (give) more care and attention, the boy would not have gone that far on the wrong path, Im sure. 3. Finding (find) the course very difficult, she decide
2、d to move to a lower level. 4. Time, used (use) correctly, is money in the bank. 5. Settled (settle) in a friendly way, their fierce quarrel finally came to an end. 6. “Cant you read? Its a non-smoking section. ” I said angrily pointing (point) to the notice. 7. Compared (compare) with the size of t
3、he whole earth, the highest mountain does not seem high at all. 8. Being (be) poor at English, Im afraid I cant make myself understood. 9. Reminded (remind) not to drive after drinking, some drivers are still trying their luck. 10. Lost (lose) in thought, he almost ran into the car in front of him.
4、. 句型转换1. When he was asked about his family, he made no answer. When asked about his family, he made no answer. 2. Seriously injured, he had to be taken to the hospital. Because he was seriously injured, he had to be taken to the hospital. 3. Though he was wounded, the brave soldier continued to fig
5、ht. Wounded, the brave soldier continued to fight. 4. Even if Im invited, I wont go there. Even if invited, I wont go there. 5. Heated to a high temperature, water will change into vapor. If the water is heated to a high temperature, it will change into vapor. . 阅读理解(2019成都高一检测)Last week my youngest
6、 son and I visited my father at his new home in Tucson, Arizona. He moved there a few years ago, and I was eager to see his new place and meet his friends. My earliest memories of my father are a tall, handsome, successful man devoted to his work and his family, but uncomfortable with his children.
7、As a child I loved him. He seemed unhappy with me unless I got straight As and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as “successful” as he was. Whenever I went out with him on weekends, I used to struggle to think up things to say, feeling on guard. On the first day of my visit, we we
8、nt out with one of my fathers friends for lunch at an outdoor cafe. We walked along that afternoon, did some shopping, ate on the street table, and laughed over my sons funny facial expressions. Gone was my fathers critical (挑剔的) air and strict rules. Who was this person I knew as my father, who see
9、med so friendly and interesting to be around? What had held him back before? The next day dad took out his childhood pictures and told me quite a few stories about his own childhood. Although our times together became easier over the years, I never felt closer to him at that moment. After so many ye
10、ars, Im at last seeing another side of my father. And in so doing, Im delighted with my new friend. My dad, in his new home in Arizona, is back to me from where he was. 【文章大意】本文是一篇记叙文, 主要叙述了作者在小的时候由于父亲的严厉苛刻, 在心里记恨父亲。在搬了新家几年后作者去看望父亲, 发现他与以前大不一样了, 变得和蔼可亲, 不再让作者感到紧张了, 因此最后两个人成了好朋友。1. What does the auth
11、or think of her father before her visit to Tucson? A. More critical and strict. B. More talkative. C. Gentle and friendly. D. Proud and hard-working. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段He seemed unhappy with me unless I got straight As and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as “successful” as he wa
12、s. 可知作者在造访Tucson之前认为父亲对她很严厉、很苛刻。2. When the author went out with her father on weekend, she would feel _. A. tiredB. safeC. nervousD. comfortable【解析】选C。推理判断题。根据第二段Whenever I went out with him on weekends, I used to struggle to think up things to say, feeling on guard. 可知作者每次和父亲一起出去度过周末, 她都会非常紧张。3. T
13、he underlined words “my new friend” in the last paragraph refer to _. A. the authors sonB. the authors fatherC. the friend of the authors fatherD. the cafe owner【解析】选B。推理判断题。根据文章最后一段最后一句My dad, in his new home in Arizona, is back to me from where he was. 以及全文对父亲的描述可知答案。. 语法填空(2019宜昌高一检测)When I was y
14、oung, I was not popular 1. _ my classmates. If youd asked me, I would have told you I was against bullying(霸凌). But one day, I was in the classroom, 2. _(chat) with my friend Lizzie, when Kristina walked up to me. She was one of the bullies so I prepared 3. _(me) for more insults(羞辱). I looked at he
15、r, feeling 4. _(terrify). But she said that she was sorry for what she 5. _(do) to me. I accepted her apology. Later, we became friends, laughing at people, 6. _ even pushing them. People were noticing me in 7. _ way they never had before. Then one day, Lizzie came up to me and shouted, “Youve becom
16、e a bully! ” That night I was awake thinking for a long time. The next day at school, I apologized to Lizzie and told her I would never hurt her 8. _(feel) like that again. It took a while 9. _(earn) back her trust, but 10. _(eventual) we got back to normal. 【文章大意】本文是一篇记叙文, 讲述了作者转变成班级里的恶霸, 最后又重新赢得好朋
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440057.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
