2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT3 AHEALTHYLIFE 单元测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT3AHEALTHYLIFE 单元测评 WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选修 测评 UNIT3 AHEALTHYLIFE
- 资源描述:
-
1、第三单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Is it serious,Mr.Smith?M:Not really.Its just the flu.Take this,drink plenty of water,and stay in bed for two days.1.What is the man?A.A law
2、yer.B.A teacher.C.A doctor.答案CW:Im really enjoying the tape you lent me a week ago.Do you mind if I keep it for another week?M:Sorry.I have to use it myself.2.What will the woman have to do?A.Return the tape to the man.B.Keep the tape for another week.C.Borrow a tape recorder tomorrow.答案AW:Judy earn
3、ed a lot of money over the summer working as a photographer for that newspaper.M:Sounds good!But what surprises me is that shes still working for them although classes have started again.3.What does the man mean?A.Judy is a good photographer.B.Judy is very poor in her lessons.C.Judy should focus on
4、her study.答案CM:If you happen to see the thief who stole my money,please call the police station.W:What does he look like?M:Hes medium height,with long black hair and he was wearing a yellow T-shirt.W:OK,I will keep an eye out for him.4.What does the thief look like?A.Very tall,with long yellow hair.
5、B.Quite short,with long black hair.C.Medium height,with a yellow T-shirt.答案CW:Anything else,sir?M:A salad and potatoes with that.W:What kind of potatoes do you want?M:French fried.5.Where does the conversation probably take place?A.In a meeting room.B.In a restaurant.C.In a library.答案B第二节(共15小题;每小题1
6、.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Good morning.Your ticket,please?Set your suitcase upright and Ill check it through.M:OK.W:And where would you like to sit?M:Make it a window seat.W:Uh-hu
7、h,here you go.Im sorry,but there will be a 20-minute delay,so your flight will be boarding in about half an hour.M:I sure hope thats the only delay.Oh,where are my baggage checks?W:Theyre here with your ticket,sir.M:Uh,thanks.6.Where does this conversation take place?A.At an airport.B.At a seaport.C
8、.At a railway station.答案A7.How soon will the man get on board?A.In about 10 minutes.B.In about 20 minutes.C.In about 30 minutes.答案C听第7段材料,回答第8至10题。W:I quarreled with my mom this morning.M:For what?W:Pocket money.I asked her for pocket money,but she said she wouldnt give me any unless I improved my s
9、tudies.I was so angry with my temper.M:I see.How much pocket money do you get now?W:$30 a month.But thats just enough for snacks.You know,I have to buy some records for music lessons,which cost at least $18.M:Anyway,I think you should apologize to your mother and promise youll work hard.After all,th
10、ats for your own good.8.How much pocket money does the girl get a month?A.$12. B.$18. C.$30.答案C9.Why does the girl need more pocket money?A.Because she has to buy snacks.B.Because she has to buy some records.C.Because she has to pay for music lessons.答案B10.How can the girl get more pocket money?A.By
11、 improving her studies.B.By apologizing to her mom.C.By promising that she will work hard.答案A听第8段材料,回答第11至13题。M:Hello,can I help you with something?W:Yes.You see,Im spending a few days in the city and Id like to know whats on.M:Well,theres a musical,“Elephant fountain”,at Baoli Theatre.They all say
12、its very good.W:Whens it on,exactly?M:Every night except Sunday.Hold on,let me get some specific information.Yes,the show will run until the beginning of July.It begins at 8 oclock,finishing at 10:45.Theres an afternoon performance on Wednesday and Saturday.Performances for the afternoon time start
13、at 2:00 and end at 4:45.W:And how much are the tickets?M:Tickets are 80 yuan,100 yuan,and 150 yuan.W:Thats a bit expensive.M:Well,you might get a ticket at a reduced price.It says here:“Some tickets may be sold at half price half an hour before the performance starts.”W:Mm,Ill think about that.Oh,by
14、 the way,is there an age limit for children?M:Generally,not under 7.But this musical talks about three children and an elephant.So children are welcome except for babies.Besides,food and drinks are not allowed.11.What does the lady want to find out?A.Whats on.B.Whats wrong.C.Whats up.答案A12.How long
15、does the afternoon performance last?A.120 minutes.B.150 minutes.C.165 minutes.答案C13.What can we learn from the conversation?A.The woman might be a stranger to the city.B.The children under 7 arent allowed to enter.C.Any tickets are available at half price 30 minutes in advance.答案A听第9段材料,回答第14至17题。M:
16、You wanted to see me about my grades,Mrs.Lange?W:Yes.Sit down,Paul.Youre not doing well with your studies.Is the work too difficult?M:The work isnt hard;its just that I dont have much time to study these days.Besides playing on the school football team,Im doing a part-time job and working at the stu
17、dent centre.W:Well,Paul,you probably just have to manage your time better.Tell me about your daily life.M:Well,I get up at about eight and start classes at nine oclock.W:When do you work at the student center?M:From noon to one.I hardly even have time to eat my lunch.W:And you have practice after sc
18、hool?M:Every day.I have football practice from three to four and then work part-time at the supermarket from five to eight.W:So you do your homework after that?M:Usually Im too tired to start right away.I watch TV from about nine oclock and then do my homework from about eleven to one.W:One oclock i
19、n the morning!Paul,youd better stop playing football or stop working at the supermarket.Your schoolwork is more important.M:But I love playing football,Mrs.Lange.I guess I have to stop my work.14.What is the possible relationship between the two speakers?A.Mother and son.B.Captain and player.C.Teach
20、er and student.答案C15.What is the womans main purpose of talking to the man?A.To learn what he does every day.B.To help him to manage his time better.C.To suggest making full use of his spare time.答案B16.How long does the man work at the supermarket every day?A.2 hours.B.3 hours.C.4 hours.答案B17.What d
21、oes the man agree to give up?A.Doing a part-time job.B.Having football practice.C.Working at the student center.答案A听第10段材料,回答第18至20题。Have you ever wondered why overhearing a cellphone conversation is so annoying?American researchers think they have found the answer.Scientists at Cornell University s
22、ay that whether in the office,on a train or in a car,only half of the conversation is overheard,and this draws more attention and concentration than when overhearing two people talking.“We have less control to move away our attention from half a conversation(or half a dialogue)than when listening to
23、 a dialogue,” said Lauren Emberson,a co-author of the study that will be published in the journal PsychologicalScience.“Since half a dialogue really is more distracting and you cant tune them out,this could explain why people are irritated.”Emberson also said that in such a situation people try to m
24、ake sense of snippets of conversation and predict what speakers will say next.“When you hear half of a conversation,you get less information and you cant predict as well,” she said.“It requires more attention.”The finding by Emberson and her co-author Michael Goldstein are based on research involvin
25、g 41 college students who did concentration exercises,like tracking moving dots,while hearing one or both parties during a cell phone conversation.The students made more errors when they heard only part of the conversation than when they overheard the entire dialogue.18.Where can people overhear oth
26、ers talking by cellphone?A.In the office,on a train,or in the library.B.In the office,at home,or in a car.C.In the office,on a train,or in a car.答案C19.Why is overhearing others cellphone conversation so annoying?A.Because people dont know each other.B.Because people make many mistakes.C.Because such
27、 calls are more distracting.答案C20.In what case will the students make more mistakes according to the research?A.When they hear part of the conversation.B.When they hear the entire conversation.C.When they dont concentrate on the conversation.答案A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A
28、、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ANoteTakingNote taking as an accommodation is available only to students who have documented disabilities and are registered with Queens Student Accessibility Services (QSAS).Note taking is approved for students with disability-related functional limitations that make it difficult
29、 for them to access academic information presented in class.There is a wide range of reasons why students may require note taking as an accommodation,including students with: hearing loss,who may have difficulties hearing the instructor while writing notes at the same time vision loss,who may have d
30、ifficulties seeing information presented on overhead screensmental health conditions or attention-related disabilities,who may have difficulties attending to orally-presented information while taking notes learning disabilities,who may have difficulties recording notes when information is presented
31、orally physical disabilities,who may have pain-related difficultiesAccessibility advisers consider a students description of their need for note taking along with information contained in their disability documentation and the type of course in approving note taking as a formal accommodation.OnlineN
32、oteTakingPortalQSAS is in charge of the exchange of notes taken by student volunteer note takers and students registered with QSAS via our secure online note taking portal.The pages in this section provide information for students with disabilities,volunteer note takers and instructors on requesting
33、 note taking,signing up to be a volunteer note taker and assisting QSAS in recruiting volunteer note takers.If you are a student seeking the note taking accommodation,please click here to read the Starting Your Accommodation information.21.Note taking is available to students .A.lacking confidenceB.
34、with loss of earningsC.losing interest in studyD.with concentration problems答案D解析细节理解题。根据NoteTaking部分中的“mentalhealthconditionsorattention-relateddisabilities.whiletakingnotes”可知,有精神健康疾病和注意力障碍的学生可以申请该服务,故D项正确。22.What should students present to accessibility advisers when applying for note taking?A.De
35、scription of their accommodation.B.Records of their academic performance.C.Files on their past note taking experiences.D.Accounts of their requirements.答案D解析细节理解题。根据NoteTaking部分中的“Accessibilityadvisersconsiderastudentsdescriptionoftheirneedfornotetakingalongwithinformationcontainedintheirdisabilityd
36、ocumentation”可知,学生在申请记笔记服务时,应当描述他们的需求,故D项正确。account在此处意为“描述,叙述”。23.What can disabled students do via online note taking portal?A.Ask for note taking.B.Apply to be a volunteer.C.Offer notes.D.Learn to take notes.答案A解析细节理解题。根据OnlineNoteTakingPortal部分中的“Thepagesinthissectionprovideinformationforstudent
37、swithdisabilities.requestingnotetaking”可知,残疾学生可以通过这个门户网站申请记笔记服务,故A项正确。BThe Healthy Habits Survey(调查) shows that only about one third of American seniors have correct habits.Here are some findings and expert advice.1.Howmanytimesdidyoubrushyourteethyesterday?Finding:A full 33% of seniors brush their
38、teeth only once a day.Step:Remove the 300 types of bacteria in your mouth each morning with a battery-operated toothbrush.Brush gently for 2 minutes,at least twice a day.2.Howmanytimesdidyouwashyourhandsorbatheyesterday?Finding:Seniors,on average,bathe fewer than 3 days a week.And nearly 30% wash th
39、eir hands only 4 times a dayhalf of the number doctors recommend.Step:We touch our faces around 3,000 times a dayoften inviting germs(病菌) to enter our mouth,nose,and eyes.Use toilet paper to avoid touching the door handle.And,most importantly,wash your hands often with hot running water and soap for
40、 20 seconds.3.Howoftendoyouthinkaboutfightinggerms?Finding:Seniors are not fighting germs as well as they should.Step:Be aware of germs.Do you know it is not your toilet but your kitchen sponge(海绵) that can carry more germs than anything else?To kill these germs,keep your sponge in the microwave for
41、 10 seconds.24.What is found out about American seniors?A.Most of them have good habits.B.Nearly 30% of them bathe three days a week.C.All of them are fighting germs better than expected.D.About one third of them brush their teeth only once a day.答案D解析细节理解题。由第一条调查结果“Finding:Afull33%ofseniorsbrushthe
42、irteethonlyonceaday.”可知,有33%(约三分之一)的老年人一天只刷一次牙。25.Doctors suggest that people should wash their hands .A.twice a dayB.three times a dayC.four times a dayD.eight times a day答案D解析细节理解题。由第二条调查结果中的“Andnearly30%washtheirhandsonly4timesadayhalfofthenumberdoctorsrecommend.”可知,医生建议一天洗手的次数应该是(42=)8次。26.Which
43、 of the following is true according to the text?A.We should keep from touching our faces.B.There are less than 300 types of bacteria in the mouth.C.A kitchen sponge can carry more germs than a toilet.D.We should wash our hands before touching a door handle.答案C解析细节理解题。第三条建议中有“Doyouknowitisnotyourtoil
44、etbutyourkitchenspongethatcancarrymoregermsthananythingelse?”可知,厨房的海绵比其他任何东西携带的细菌都多。27.The text probably comes from .A.a guide bookB.a popular magazineC.a book reviewD.an official document答案B解析推理判断题。本文主要讲述了关于老年人生活习惯的调查结果和相关的建议,由此推知,这篇文章应该选自一本生活类的流行杂志,而不可能是生活指南之类的图书。CThe idea that you can use humor,l
45、aughter,and play to make you healthier probably seems too simple to be true.However,it is really true and simple.The sense of humor,laughter and play plays an important part in keeping you healthy.Treat the blues with a sense of humor,which is closely tied to laughter.Laughter is infectious.Have you
46、 ever heard a big laugh of a young child and been able to keep yourself from smiling?When laughter is shared between people,it makes them closer to each other and increases their happiness.Smiling is the beginning of laughter and a smile is also just as infectious as laughter is.You can experience s
47、omething by smiling at everyone around you,and you will feel happier just by sharing a smile,even with a stranger.Play is an important part of making sure that we stay healthy.We are often encouraged to make sure our children play,and are told of the benefits of being out playing.However,what we oft
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-443662.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
