2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Let’s talk teens单元综合检测(含解析)牛津译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Lets talk teens单元综合检测含解析牛津译林版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Let teens 单元 综合 检测
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(二)(时间:100分钟;满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThe last school bell rings and your kids are off for the summer.For most kids those thoughts of schoolwork and lessons are a distant memory that they wont be thinking about again until fall.So its important for
2、them to continue some learning.Have Your Kids Hit the LibraryEncourage your kids to read by taking them to the library during the summer.If they dont have a library card,get them one.Many local libraries sponsor(主办)summer reading clubs that keep your kids wanting to read.Be sure to let your kids pic
3、k their own books out;summer is for fun reading.Have Your Kids Read Every DayAsk your kids to read outside in the sun.Join them,read aloud their favourite books,no matter how many times you have read them.Pick a time every day when you all stop and read as a family together.Nothing will stimulate a
4、child to read than to have adults reading with them.Find Other Ways to Encourage the KidsIf you are planning a family trip,have them check out the map.Let your kids go online and research where you are going.Have your kids check the weather report in the newspaper or what big event is happening and
5、then have them report back on it at dinner time.Have your kids check out magazines or websites for recipes(食谱)that can be prepared.Learning to express your thoughts.The writing in a logical(合逻辑的)manner is a skill that is often lost.To help your kids,have them write about things during the summer.If
6、your kids love something such as animals,have them write short report about them to share with the family.If you are going on a trip,have your kids keep a travel journal.【语篇解读】本文主要告诉父母如何利用暑假让孩子学习。1In the writers opinion,when in a library,parents should _Akeep a close eye on what their kids readBhelp
7、 their kids find useful booksConly let their kids read books on subjectsDlet their kids choose what they like readingD细节理解题。根据第二段的“Be sure to let your kids pick their own books out;summer is for fun reading.”可知应选D项。2What does the underlined word “stimulate” in Paragraph 3 mean?ARequire.BTeach.CEncou
8、rage.DStop.C词义猜测题。这里是指没有什么比让成年人跟他们一起阅读更能“激励”他们阅读的了,故选C项。3In Paragraph 4,the writer suggests that parents _Ahelp their kids learn through daily activitiesBencourage their children to use the InternetCcare about what is happening around the worldDteach their kids to cook at a young ageA细节理解题。通读第四段可知,作
9、者建议父母利用日常生活中的一些小事来帮助孩子们学习,故选A项。BWinslow Homer was a famous American painter.Since Art History class in college,I had always admired his works and I was lucky to see a large exhibition of his works when I was in my early 30s.It was at this event that I bought a print of his painting,“Snap the Whip”It
10、 always hung in my classroom until I retired from teaching.I thought it truly captured the freedom and fun of childhood.In the painting,a group of young boys are playing a game arm in arm on grass ground in front of a farm house.They are jumping and laughing wildly with great joy.One of the boys is
11、falling down to the ground.They are not even wearing shoes!During my last year of teaching,there was a young woman in her first year of teaching right next door to me and we got to be good friends.She had been an art student before taking up education.Her eyes were drawn immediately to this print wh
12、en she entered my room.So on my last day of teaching,after the students had left,I took the painting off the wall and walked next door and gave it to her.She was really surprised,but very glad to have it.I was delighted that she liked it and all the students she would have would treasure it as much
13、as I had.We found the perfect place for it on one of her walls and hung it together.I was happy that she brought back this wonderful memory for me.【语篇解读】本文是一篇记叙文。本文讲述了作者在Winslow Homer的作品展览中买了一幅画,作者很珍惜它并将它一直挂在教室的墙上,直到退休后送给了一位非常喜欢这幅画的女教师。作者很高兴她能与所有的学生们像他一样喜欢它。4Why did the author admire the painting “S
14、nap the Whip” so much?AHe had a deep love for children and students.BIt was bought from a famous American painter.CHe appreciated the freedom and fun in the painting.DIt had also drawn the attention of the young woman.C细节理解题。根据第二段第一句“I thought it truly captured the freedom and fun of childhood.”可知,作
15、者认为这幅画真正表现了童年的自由以及快乐。故选C。5What is the painting about?AThe nature of children.BHomeless children.CHardworking farmers.DThe pleasure of working.A主旨大意题。根据文章第二段的描述以及“I thought it truly captured the freedom and fun of childhood.”可知,这幅画是描绘孩子的天性的。故选A。6What does the underlined word “captured” in Paragraph 2
16、 probably mean?ACaught.BControlled.CRecognized.DInfluenced.A词义猜测题。根据第二段第一句“I thought it truly captured the freedom and fun of childhood.In the painting,a group of young boys are playing a game arm in arm on grass ground in front of a farm house.They are jumping and laughing wildly with great joy.One
17、 of the boys is falling down to the ground.They are not even wearing shoes!”可知,这幅画描绘了孩子们爱玩的天性,所以是抓住了童年的自由及快乐。故划线词的意思是“捕捉,抓住”,故选A。7How did the author feel when seeing the painting hung in the womans room?ARegretful.BPleased.CPainful.DProud.B细节理解题。根据最后一段第二句“I was delighted that she liked it and all th
18、e students she would have would treasure it as much as I had.”可知,作者很高兴她喜欢那幅画,而她和她所有的学生都会珍惜它,就像作者一样,所以作者的心情是高兴的,故选B。CWhile the start of a new school year is always exciting,this year was even more so for some elementary school students in Auckland,New Zealand.They became the worlds first kids to be “
19、taught” by a digital teacher,Will.Before you start imagining a humanlike robot walking around the classroom,Will is just an avatar(化身) that turns up on the students desktop,tablet,or smartphone screen when called.Thanks to a digital camera and microphone,the avatar not only responds to questions the
20、 kids may have,but also picks up nonverbal signals.For example,if a student smiles at Will,he responds by smiling back.This twoway communication not only helps draw the students attention,but also allows the programs developers to monitor their involvement(参与) and make changes if needed.Vectors Chie
21、f Digital Officer,Nikhil Ravishankar,believes that Willlike avatars could be a novel way to attract the attention of the next generation.He says,“Using a digital human is a very popular method to deliver new information to people,and I have a lot of hope in this technology as a means to deliver rich
22、 and educational experience in the future.” Greg Cross,the Chief Business Officer for Soul Machines,states that kids who have grown up in this digital time adapt to new technology quickly,and he hopes to develop the idea of digital humans in the area of education further.The program,in place since A
23、ugust 2018,has been a great success so far.However,no mater how popular it becomes,Will is unlikely to replace human educators any time soon.For one,the avatars knowledge base is severely limited.But more importantly,even the smartest digital avatars could never predict and react to all the unexpect
24、ed situations that educators have to deal with on a daily basis.However,it could come in handy as a “personal teacher”,providing kids with oneonone help on the subjects or even topics.【语篇解读】本文是一篇说明文。新西兰奥克兰的一所学校用数字老师教课,文章介绍了数字老师的特点和需要改进的地方。8What is mentioned about Will in the first paragraph?AHe is u
25、nlikely to replace human educators.BHe is the first robot teacher in the world.CHe is a digital teacher teaching in a school.DHe will walk across the classroom to you when called.C细节理解题。根据第一段中的“They became the worlds first kids to be “taught” by a digital teacher,Will.”可知,Will是在奥克兰一所学校教书的数字老师,故C项正确。
26、9In what way does the digital teacher help the students?ABy taking part in discussion.BBy changing teaching methods.CBy communicating with students.DBy monitoring students behavior.C细节理解题。根据第二段中的“the avatar not only responds to questions the kids may have,but also picks up nonverbal signals.”可知,Will
27、不仅可以回答学生们的问题,还可以接收非语言信号,再根据“This twoway communication not only helps draw the students attention,but also allows the programs developers to monitor their involvement(参与) and make changes if needed.”可知,这种双向的交流不仅有助于吸引学生注意力还能够让程序研发人员掌握他们的参与情况并做出更改,由此可知,数字老师是通过与学生交流来帮助他们的,故C项正确。10What is Greg Crosss att
28、itude toward the digital teacher?ADoubtful.BSupportive.CUncaring.DDissatisfied.B推理判断题。根据第三段中的“Greg Cross,the Chief Business Officer for Soul Machines,states that kids who have grown up in this digital time adapt to new technology quickly,and he hopes to develop the idea of digital humans in the area
29、 of education further.”可知,Greg Cross认为,在这个数字时代长大的孩子很快就适应了新技术,他还希望在教育领域进一步发展数字人的理念,由此可知,Greg Cross对数字老师持支持的态度,故B项正确。11What can be inferred about the digital teacher from the last paragraph?AIt has entered many homes as kids private teacher.BIt will teach in class in place of human educators.CIts good
30、 at handling unexpected situations.DIt remains to be improved.D推理判断题。根据最后一段中的“For one,the avatars knowledge base is severely limited.But more importantly,even the smartest digital avatars could never predict and react to all the unexpected situations that educators have to deal with on a daily basis
31、.”可知,数字老师在以下两方面还有不足知识库有限以及不能处理教学过程中出现的意外情况,由此可知,数字老师仍有待改进,故D项正确。DLife will probably be very different in 2050.First of all,it seems that TV channels will have vanished by 2050.Instead,people will choose a programme from a “menu” and a computer will send the programme directly to the television.By 20
32、50,music,films,programmes,newspapers and books will come to us in the similar way.In many places,agriculture is developing quickly and people are growing fruit and vegetables for export.This uses a lot of water.Therefore,there could be serious shortages of water.Some scientists predict that water co
33、uld be the cause of wars if we dont act now.In the future,cars will run on new,clean fuels and they will go very fast.Cars will have computers to control the speed and there wont be any accidents.Today,many cars have computers that tell drivers exactly where they are.By 2050,the computer will contro
34、l the car and drive it to your destination.Also,by 2050,space planes will fly people from Los Angeles to Tokyo in just two hours.Some big companies now prefer to use robots that do not ask for pay rises or go on strike,and work 24 hours a day.They are also easy to control.And they never argue with p
35、eople.They can be easily used in a variety of placesfactories,schools,offices,hospitals,shops and homes.Scientists will have discovered how to control genes.Scientists have already produced clones of animals.By 2050,scientists will be able to produce clones of people and decide how they look and how
36、 they behave.Scientists will be able to do these things,but should they?【语篇解读】本文是一篇说明文。文章作者介绍了可能会与现在大不相同的2050年的生活。12Which of the following best explains “vanished” underlined in Paragraph 1?ASettled.BSpread.CDecreased.DDisappeared.D词义猜测题。下文“Instead,people will choose a programme from a menu and a co
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444505.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
