分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Sports and fitness教学 知识细解码课时分层作业(含解析)新人教版必修第一册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444902
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:46KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit Sports and fitness教学 知识细解码课时分层作业含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 fitness
    资源描述:

    1、课时分层作业(七).单词拼写1The rent(租金) for the apartment in the downtown area is 20,000 yuan every month.2He bought a beautiful flat(公寓) near the seacoast.3It is amazing(令人吃惊的) that China has made such a great achievement in the medical field.4In our life we are supposed to apply(应用) theory to practice.5We arr

    2、ived at our destination(目的地),tired and hungry.6I really admire(钦佩) and respect those who made such great inventions!7The Internet is an important source(来源) of the latest news for people.8He applied for a visa(签证) three times and in the end he was successful.9Their close knowledge of the area places

    3、 them in a unique(独特的) position to advise on social policy.10Some of these tourists only want comfort,but a number of them like a more natural experience,and look for simple accommodation (住宿) or camping sites.阅读理解AThe Gold Coast family holidays are always great fun whether you are from Australia or

    4、 from abroad.There are beautiful beaches,adventure parks,nature parks and so much more.There are so many sights to see here.It is a pity to drive a car and youll miss a great part of it.Australia is home to many animals and birds that can only be seen when you move slowly and go into the areas where

    5、 they live.When you are on a bicycle,you have the strength of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before.It is a quieter way of transportation as well,so you might even be able to take a picture.When you are on the beach,you can breathe

    6、that clean air and view the beauty of the water and sand.It is a totally different experience from either simply sunbathing or passing it in a car.There are many choices of hiring a bicycle to experience the Gold Coast attractions.There are stores that will fit a bike perfectly to your size.These bi

    7、kes for both adults and children are in many styles and colors to please any taste.If you have ever wanted to try a tandem bike(双人单车),it is your chance now,because they have those too.The bicycle hire on the Gold Coast is something that everyone should try at least once.This is a wonderful chance fo

    8、r anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了在澳大利亚的金沙滩一家人可以进行的活动,尤其是骑自行车出行。1Youd better not drive a car on the Gold Coast because Ayou will break the traffic rulesByou will cause much noiseCyou cant enjoy the beautiful sights wellDyou cant d

    9、rive into some parksC细节理解题。根据第二段中的第二句“It is a pity to drive a car and youll miss a great part of it.”可知,作者建议最好不要开车进去,因为如果开车进去,你就会错过欣赏美丽的景色,故答案为C。2The following advantages of hiring bikes are mentioned EXCEPT that Ayou can take photos of animalsBit is a cheap way of travellingCyou can get a clearer s

    10、ight of animalsDit is a good way to do some sunbathingD细节理解题。根据第三段中提到的骑自行车的好处可知,可以看见有趣的动物或鸟,可以照相,可以欣赏美丽的景色;根据最后一段可知,它是一种便宜的交通方式,故选项D没有提到,答案为D。3Which of the following words has the same meaning as the word underlined in the third paragraph?Aadvantage BweaknessCappearance DdisadvantageA词义猜测题。第三段主要提到的是

    11、在金沙滩上骑自行车出行的好处,故画线单词与advantage同义。4What is Paragraph 4 mainly about?AHow to hire bikes on the Gold Coast.BWhat kinds of bikes there are in stores.CWhat bikes are the most popular.DWho can hire bikes on the Gold Coast.B主旨大意题。根据第四段中的第一句“There are many choices of hiring a bicycle.”可知,本段主要介绍可以租用的自行车类型,故答

    12、案为B。BPeople who like travelling have their reasons.They believe that travelling can help them expand their field of view,especially in the geographical and historical sense.They also think that touring will give them more chances to enjoy different kinds of food and experience new things that would

    13、never be brought by other activities.But those who dislike travelling also have some reason.Travelling,in my opinion,does more good than harm.Most importantly,it broadens(使扩大)our mind.We can get in touch with other civilizations(文明),cultures,customs and ideas.Through history,most people travelled be

    14、cause of necessity(必要性)not for pleasure.People travelled just in order to remain alive.They searched for food to eat or places to live in.They sometimes ran away from enemies.This is not to say that no one ever travelled just for fun of it.In ancient times,for example,rich Romans travelled all the w

    15、ay to Greece to take part in the Olympic Games,and festivals.Of course,some people decided to travel just out of curiosity.They wanted to find out what it looked like beyond the horizon(地平线)Also business travel has been going on for centuries.Traders could not only make money but also learn to speak

    16、 several languages and be introduced to different cultures.So,travelling does enrich our mind and draw new ideas to us.There is no doubt that we can get much from it.【语篇解读】本文是一篇说明文,文章主要介绍人们喜欢旅游的原因。5The underlined word“expand”in Paragraph 1 can be replaced by“ ”Awiden BprotectClose DdecideA词义猜测题。根据第二

    17、段出现的broadens(使扩大)及最后一段的enrich,可以推测这里的expand一词表示“扩大,拓宽”,与widen意思最接近。6According to the passage,in the past most people travelled Afor fun Bfor knowledgeCto get experiences Dto make a livingD细节理解题。根据第三段可知在古代人们外出多是为了生计奔波。7How many reasons for travelling are mentioned in Paragraph 3?AThree. BFour.CFive.

    18、DSix.B细节理解题。第三段中作者提到了四种旅游的原因或动机,分别是necessity,fun,curiosity和trade。8In the authors opinion,travelling can be Aexpensive BfunnyChelpful DtiringC推理判断题。作者主要讲了旅游带来的种种好处,由第二段及最后一段都能看出他对旅游持积极肯定的态度,认为旅游很有益处。.阅读七选五You dont need to travel far away to write a travel diary.Your writing can start with a family va

    19、cation or a weekend getaway.All you need is a destination or a place of departure(出发)! 1 Your trip journal can begin before your trip has started.Use your journal to start planning the things you want to do.It can be a cool restaurant where you want to eat,a hike you want to go on or different sight

    20、s you want to see.Write about what you imagine it will be.Sometimes when you travel,your destination is wildly different from what you expected.Maybe you expected the local food to be bad but it turned out to be delicious. 2 Maybe you thought you would not be comfortable with the climate while you a

    21、dapted to it.Whatever,try to write it down before you arrive.It will be interesting to compare these predictions to what you have actually experienced. 3 It is always easier to remember things when they are fresh in your brain,but it may be diluted(淡化) with time going by.So try to write as much as y

    22、ou can during travelling every day if you can.Your journals dont have to be long,but letting them express your feelings is the most important.Add pictures to your journal. 4 Combining pictures with your firsthand accounts of what they represent,or what happened when they were taken,will make for a b

    23、etter travel journal.Write about your trip after you leave.It is important to reflect on your travels, so you can have a new understanding. 5 AAsk a parent for help.BGet prepared for your travel journal.CWrite as much as you can during your trip.DUse your journal to plan your trip properly.EMaybe yo

    24、u imagined the town to be smaller than it actually is.FEven though your journal is meant for writing,pictures are still worth a thousand words.GThis is also a great way to learn about yourself and other people who you have travelled with.【语篇解读】本文是一篇说明文,文章介绍了如何写旅行日志。1D根据文章第二段第三句“Use your journal to s

    25、tart planning the things you want to do.”可知可以适当地使用你的旅行日志来计划你的旅行。2E根据文章第三段中“Write about what you imagine it will be.Sometimes when you travel,your destination is wildly different from what you expected.Maybe you expected the local food to be bad but it turned out to be delicious.”和“Maybe you thought

    26、you would not be comfortable with the climate while you adapted to it.”可知旅行前你想象的情况和实际的情况可能有很大差距。3C根据文章第四段第三句“So try to write as much as you can during travelling every day if you can.”可知在旅行期间要尽可能多地写东西。4F根据文章第五段的主题句“Add pictures to your journal.”和空后的“Combining pictures with your firsthand accounts of what they represent,or what happened when they were taken,will make for a better travel journal.”可知在你的日志上加上照片可以使旅行日志更好。因此F项符合文章语境。5G根据上文“It is important to reflect on your travels,so you can have a new understanding.”可知此处是说旅行后写日志的好处,故G项符合文章语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Sports and fitness教学 知识细解码课时分层作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444902.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1