2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Amazing art Developing ideas素养练习(含解析)外研版必修第三册 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Amazing art Developing ideas素养练习含解析外研版必修第三册 2 2020 2021 学年 新教材 高中英语 ideas
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十二Unit 4Developing ideas. 根据汉语或首字母提示写出正确的单词1. The film vividly(生动地) reflects the life of the present-day college students. 2. He lived a poor life in his childhood and developed interest in reading, calligraphy(书法)and seal cutting. 3. Some of the embroideries are in bold, bright colours; other
2、s are quite elegant(优雅的). 4. When I was quite young, my family had one of the first telephones in our neighbourhood (社区). 5. Chinas economic development has also stimulated(刺激)the development of the world economy and world trade. 6. Searching for one man in this city is like looking for a needle in
3、a deep sea. 7. If headaches only occur at night, a lack of fresh air and oxygen is often the cause. 8. At the meeting, the young man was asked to demonstrate how to use the new equipment. 9. As far as Im concerned, it is foolish of you to carve your name in the tree. 10. It was a cigarette end that
4、burnt the sofa when a man was sleeping. . 单句语法填空1. Two lawyers have donated $ 50, 000 to sponsor(sponsor) our schools campaign “Help the Needy”, which was started by our former headmaster 10 years ago. 2. The room was very dirty(dirt), but he managed to clean it. 3. I paid a visit to my parents freq
5、uently(frequent) when I was a child. 4. She used her car mostly(most) for going to shops. 5. They barely(bare) know who they are or who they want to become. 6. However, he was not advisable or welcome in politics as an emperor(empire). 7. Grow magnificently(magnificence) like summer flowers; die qui
6、etly and beautifully like autumn leaves. 8. There is no doubt that the world is being smaller, due to the technological advances made by the computer. 9. He fondly(fond) imagined that he could learn French in six weeks. 10. Under the shaded(shade) light her expression was difficult to read. 完成句子1. T
7、he guide leading the way, we had no trouble getting out of the forest. 向导领着路, 我们毫不费劲地走出了森林。2. It is said that the government placed them there, though officials deny it. 据说是政府把他们安置在那里的, 尽管官方否认了这一点。3. Not only Jane and Mary but also I am tired of having one examination after another. 不但简和玛丽, 而且我也厌倦了一
8、次接一次的考试。4. While applying for a job, you should highlight the parts of your experience that are specific to the job. 在申请工作时, 你应该突出你的经验中与你即将申请的这个工作相关的部分。5. At first I thought I understood what my teacher said, but the more he explained, the more confused I became. 起初我以为我明白了老师所说的, 但他越解释我就越迷惑了。6. The B
9、elt and Road Initiative is regarded as an effective method to stimulate the development of some countries. 一带一路倡议被认为是刺激一些国家发展的有效措施。7. How excited we are to know that our parents will take us to London during our winter holiday. 得知父母要在寒假带我们去伦敦, 我们是多么兴奋啊!8. I found the key by chance/accident when I wa
10、s cleaning the room. 我在打扫房间时偶然发现了钥匙。9. I like watching TV and playing football while my brother is fond of collecting stamps and coins. 我喜欢看电视和踢足球, 而我的弟弟喜欢集邮和收集硬币。10. Born into a family with three brothers, David was brought up to value the sense of sharing. 大卫出生在一个有三个兄弟的家庭, 从小就被教育要懂得分享。. 阅读理解A(2020
11、兰州高一检测)Pablo Picasso was an amazing painter who experimented with color and shape. Picasso wanted to find ways to paint emotions. His paintings opened peoples minds and showed there were many ways to express ideas. Born in Spain in 1881, Picasso learned to paint at an early age because his father wa
12、s a painter. At fourteen, Picasso began attending the Academy of Fine Arts in Barcelona. Although Picasso did well, his teacher wouldnt let him develop his own style. So he changed schools. Though his new teachers praised his work, they still criticized it as being too different. Picasso made up his
13、 mind to express himself in his own way. Disappointed with his career in Spain, nineteen-year-old Picasso moved to Pairs, where he learned about abstract art. He started copying famous paintings so he could paint in any style. However, an important development in his own style came along when his be
14、st friend committed suicide(自杀). Picasso was so upset that he painted only in blue and gray. He painted the poor and the disabled. This is known as his “Blue Period”. In 1904, his painting style changed again when he fell in love with an artists model. He began painting everything with colors of ros
15、e, red and pink. He mainly painted artists during this time, called his “Rose Period”. Picassos style went through style change as he began to learn African art and geometry(几何学). Instead of painting with different colors, he used different shapes. His paintings made people surprised because they lo
16、oked like they had been broken and put back together incorrectly. Everything was geometric and abstract. Picassos new style became known as “Cubism”. Cubism was so unique that it became very popular. Pablo Picasso is most remembered for his Blue, Rose, and Cubist periods. But Picasso never stopped e
17、xperimenting with painting. His painting styles kept changing until his death at the age of ninety-two. 【文章大意】本文是记叙文, 主要介绍了毕加索多变的画风。1. Picassos school teachers in Spain _. A. taught him a new way of paintingB. praised him for good gradesC. made him drop out of schoolD. disliked his creativity【解析】选D。
18、细节理解题。根据第二段Although Picasso did well, his teacher wouldnt let him develop his own style. So he changed schools. Though his new teachers praised his work, they still criticized it as being too different. 可知, 尽管毕加索画得很好, 他的老师不允许他发展自己的风格, 因此他换了学校。尽管老师们称赞他的作品, 他们依然批评他的作品太不同了, 故可知, 学校老师不喜欢毕加索的画画风格。2. What
19、s Paragraph 3 mainly about?A. What Picasso learned in Paris. B. The death of Picassos best friend. C. How the Blue Period came into being. D. The copies of Picassos paintings. 【解析】选C。 段落大意题。根据第三段an important development in his own style came along及This is known as his “Blue Period”. 可知, 该段介绍了毕加索的蓝色时
20、期是如何形成的。3. What had a great influence on Picassos painting style during his Rose Period?A. Sadness. B. Love. C. Flowers. D. Friendship. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段中的his painting style changed again when he fell in love with an artists model可知, 毕加索玫瑰时期的形成主要是受爱情的影响。4. What can we learn about Cubism?A. It was t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445002.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
