新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT 1 LAUGH OUT LOUD! (一) STARTING OUT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT LAUGH OUT LOUD! 一 STARTING 新教材 2021 2022 外研版 英语 选择性 必修 一册 检测 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit1 课下题型练(一) Starting out & Understanding ideas.阅读理解AYou probably laugh at something you find funny, but how much do you really know about jokes and humour?Readers Digest (RD) questioned several experts to give us some facts about them.RD:Whats the oldest joke in the world?“We cant know the oldest
2、 joke in the world because it would have existed earlier than writing,”says Christie Davies, professor of sociology at the University of Reading in the UK.The oldest joke book thats been found so far is the Greek Philogelos.It dates from the 19th century AD, although the jokes date from an earlier t
3、ime.According to the psychologist Steve Wilson, director of National Humour Month (April in the US), it contains 265 jokes.RD:Do some people fail to develop a sense of humour?Rod Martin, professor of psychology at the Western University in Canada, believes that while everyone is born without a sense
4、 of humour, as we develop, humour and laughter begin to appear.“Of course, some children are more serious, quiet and less likely to laugh frequently, but this doesnt mean they dont have a sense of humour.”And according to Steve Wilson, there are no adults who dont have a sense of humour.“Almost ever
5、yone is able to develop a sense of humour, and I teach people how,” he says.RD:Do people share a sense of humour unique to their own nation?Sense of humour does differ a lot by country, according to an author named Scott Weems.British humour is thought to be absurd (荒谬的) in nature, while American hu
6、mour has an aggressive quality.According to a study, Germans are found to find everything funny.语篇解读:本文是一则问卷调查。Readers Digest (RD)采访了一些专家,询问关于幽默的一些问题,并记录了专家们的观点。1What do we know about the oldest joke book?AIt remains unknown.BIt was written in Greek.CIt was found in the UK.DIt contains the oldest jo
7、ke.解析:选B推理判断题。根据第三段中的The oldest joke book thats been found so far is the Greek Philogelos.可知,世界上第一本笑话类书籍是希腊的Philogelos,因此推断这本书是用希腊语写的。2What does Rod Martin agree with about peoples sense of humour?ANobody is born with a sense of humour.BSome adults lose it when they grow up.CChildhood is the best ti
8、me to develop such an ability.DChildren have a poorer sense of humour than adults.解析:选A细节理解题。根据倒数第三段中的Rod Martin, professor of psychology at the Western University in Canada, believes that while everyone is born without a sense of humour可知,Rod Martin认为人们出生的时候是没有幽默感的,幽默感是随着成长而逐渐形成的。3What kind of humo
9、ur has an aggressive feature?ABritish humour.BGerman humour.CCanadian humour. DAmerican humour.解析:选D细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知,美国式幽默很有攻击性。4Where can you probably find the text?AIn a popular magazine. BIn a research paper.CIn a personal diary. DIn a textbook.解析:选A文章出处题。根据第一段内容可知,本文是一则问卷调查。Readers Digest采访了一
10、些专家、询问关于幽默的一些问题,并作了记录,所以本文可能来自一本广受欢迎的杂志。BWe all know that friends are special people whom we share our lives with, and who share their lives with us in return.But seeking friends and keeping the friendship going are never easy.According to a research recently published in the Journal of Social and P
11、ersonal Relationships, the key is to use “wetalk”Led by University of California psychologist Megan Robbins and her colleagues, the researchers reviewed and analyzed 30 different studies involving over 5,000 participants.This largestever analysis of “wetalk” suggested that the frequent use of “we”an
12、d “us” is linked to happier and healthier relationships.The word “we” moves people from an individual position into a partnership, which makes us more interdependent.“The pronouns offer an insight into whether people see themselves as individuals or as part of a whole . Word use is a window into wha
13、t people are thinking and feeling without asking them,” Robbins told Science Daily.Their research also found that “wetalk”is helpful in resolving conflicts.“The primary point is that interdependence may bring about supportive and relationshipcentered behaviors and positive perceptions (看法) of the pa
14、rtner especially important in times of stress and conflict,” said study author Alexander Karan.USbased magazine Psychology Today used the word “union” to describe the impact on a partner upon hearing “wetalk”Contrary to “wetalk”, there is “Italk”, which refers to the frequent use of firstperson sing
15、ular pronouns, such as “I”, “me”, and “mine”, when writing or speaking.Earlier this year, researchers from the University of Arizona, US, analyzed a set of data that came from 4,700 people in Germany and the US.They found that too much “Italk” is an accurate linguistic marker for the likelihood that
16、 someone is feeling stressed or experiencing negative emotions.“If you are speaking in a personal context so youre speaking about something thats of relevance to you,” lead researcher Allison Tackman told The Independent.“But if youre communicating in a context thats more impersonal, such as describ
17、ing a picture, we did not see the relationship emerge.”As you can see from the two studies, too much “Italk” can make you feel depressed.But “wetalk” can encourage you to become more positive and create a ripple effect (连锁反应) of healthy interdependence with others.So next time youre talking to a fri
18、end, try using more “wetalk”You may find yourself feeling more positive and the effect it will have on your friend will be positive as well.语篇解读:本文是一篇说明文。研究发现,频繁使用“wetalk”说话方式可以让人际关系更快乐、更健康。5According to Megan Robbins and her colleagues research, we can infer the following EXCEPT .Atoo much “Italk”
19、certainly indicates pressure or depressionBmore than 5,000 people were involved in their researchCthe more we use “we” and “us”, the happier we may feelD“wetalk” may help us build better teamwork in our work解析:选A细节理解题。根据第三段中的the researchers reviewed .over 5,000 participants可知,应排除B项;根据第三段中的the freque
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545849.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
