2020-2021学年新教材高中英语 Unit 6 Disaster and hope素养提升(含解析)外研版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Disaster and hope素养提升含解析外研版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 hope 素养 提升 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(六)Unit 6. 语境填词1. I took the tube (地铁) then the train and came straight here. 2. Then, without warning, she erupts(爆发) into laughter. 3. The report forecasts(预测) that prices will rise by 3% next month. 4. People were desperately seeking shelter(庇护) from the gunfire. 5. The pilot made an emerge
2、ncy(紧急) landing in a field. 6. Mark claimed (声称)he was made to look like a fool. 7. These ancient woodlands are under threat (威胁) from new road developments. 8. We provide help to families in crisis (危机) situations. 9. The problem is due to discipline, or, more precisely(准确地), the lack of discipline
3、 in schools. 10. Your baggage will be conveyed by helicopter (直升机) from the airport to your hotel. . 完成句子1. Now that we are all part of the global village, everyone becomes a neighbour. 既然我们都是地球村的一部分, 大家都成了邻居。2. Its important that you stay calm and in control!你保持冷静和理智是重要的!3. Telephone me the moment
4、you get the results. 你一得到结果就立刻给我打电话。4. Not only he but also I go to school by bike. 不但是他, 还有我都骑自行车上学。5. The pop star sang so beautifully that he was asked to sing again and again. 这位流行歌星唱得这样好, 人们要求他唱了一首又一首。. 阅读理解AOver the past half-century, North America has lost more than a quarter of its entire bi
5、rd population, or around 3 billion birds. “We saw this great net loss across the entire bird community, ” says Ken Rosenberg, a scientist in Ithaca, N. Y. “But we also knew that other bird populations were increasing. And what we didnt know is whether there was a net change. ”“Common birds with decr
6、easing populations include dark-eyed juncos and red-winged blackbirds, ” says Rosenberg. Grassland birds have suffered a 53% decrease, and more than a third of the shorebird population has been lost. Bird populations that have increased include raptors (猛禽), like the bald eagle, and waterfowl. “The
7、number of ducks and geese is larger than theyve ever been, and thats not an accident, ” says Rosenberg. Its because hunters who mainly want to see healthy waterfowl populations for sportful hunting have raised their voices. “People are doing a wonderful effort to try and understand our bird populati
8、ons with a lot of uncertainty, but the actual systems that we have in place to try and answer really tough questions like this are really far short of what we need, ” Ted Simons in North Carolina State University says. “In all, the conclusions werent necessarily surprising, ” says Kristen Ruegg, a b
9、iologist at Colorado State University. There have been hints (暗示) that the loss was this large from all kinds of sources over the past few years. But in most cases, these were species-specific records of local extinctions or models of projected losses, resulting from things like climate change. This
10、 really sort of wakes people up to the idea that this is happening. Elise Zipkin, a quantitative ecologist at Michigan State University, says the loss can be a big problem. “Just because a species hasnt gone extinct (灭绝) or isnt even necessarily close to extinction, it might still be in trouble, ” s
11、he says. We need to be thinking about conservation (保护) efforts for that. ”【文章大意】本文是一篇说明文。世界上的鸟类正不断消亡, 我们人类要行动起来保护它们!1. Which of the following becomes more than before?A. Dark-eyed juncos. B. The bald eagle. C. Grassland birds. D. The shorebirds. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的“Grassland birds have suffered a
12、53% decrease, and more than a third of the shorebird population has been lost. Bird populations that have increased include raptors, like the bald eagle, and waterfowl. ”可知, 像秃鹰和水禽之类的数量已经增加了。2. Why do duck and goose populations increase?A. To hunt for fun. B. To provide rich foods. C. To escape net
13、loss. D. To keep people healthy. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第四段中的“Its because hunters who mainly want to see healthy waterfowl populations for sportful hunting have raised their voices. ”可知, 鸭子和鹅的数量增加, 原因是猎人想看到有长得结实的水鸟供他们打猎嬉戏。3. What does the underlined word “tough” mean in Paragraph 5?A. Extra. B. Interestin
14、g. C. Difficult. D. Official. 【解析】选C。词义猜测题。根据文章第五段中的“People are doing a wonderful effort to try and understand our bird populations with a lot of uncertainty, but the actual systems that we have in place to try and answer really tough questions like this are really far short of what we need”可知, 这些问题
15、涉及鸟类的数量不稳定, 我们需要的东西很缺乏;这些问题人们正在努力解决。由此推断, 这些问题是很艰难的。4. What can we infer from Elises words in the last paragraph?A. Bird loss can be a big problem. B. Climate change causes part of bird loss. C. Protecting birds is quite necessary. D. What is happening is worth considering. 【解析】选C。推理判断题。文章最后一段告诉我们El
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445472.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
