2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 8 GREEN LIVING Period 2同步作业(含解析)北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT GREEN LIVING Period 2同步作业含解析北师大版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 同步 作业 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、UNIT 8 GREEN LIVINGPeriod Two题组A基础练(建议用时:10分钟) 单词拼写1The _(根)of a plant are the parts of it that grow under the ground.2Lots of people dont _(费神)to go through a marriage ceremony these days.3If someone _(射击)a person or an animal, they kill them or injure them by firing a bullet or arrow at them.4A ne
2、w kind of car traveled 3,145 miles on a single _(加仑)of gas.5Its obvious that the beautiful house is built of _(砖).6The fact that we like and respect each other is a good _(基础)for cooperation.7An _(研究所)is an organization set up to do a particular type of work, especially research or teaching.8We beli
3、eve the time and hard work _(相关的)in completing such an assignment are worthwhile.【答案】1roots2bother3shoots4gallon5bricks6foundation7institute8involved 单句语法填空1We _(firm)support the Asian, African and Latin American people in their struggle for liberation!2She could never be bothered _(sit)down and wat
4、ch television.3_ is known to us all is that the Chinese government has spared no efforts to protect people from fake food.4With such a short time _(leave)before the deadline, it doesnt seem likely that John will finish the job.5We all know that China is already involved _ building a large port in Pa
5、kistan.6Its extremely dangerous for the drivers to pick _ speed as the traffic lights are changing.7It is what you do rather than what you say that really _(matter).8I hope to take the computer course.Good idea. _(find)out more about it, visit this website.9You clearly saw the little boy drowning, b
6、ut you took no action _(save)him!10She will tell us why she feels so strong that each of us has a role _(play)in making the earth a better place to live in.【答案】1firmly2to sit3What4left5in6up7matters8To find9to save10to play完成句子1_ _ _ _, the pupils stopped talking at once.一听到他们教师的声音,学生们立即停止讲话。2With a
7、 local villager _ _ _, we found his house very easily. 有当地村民带路,我们轻易地找到了他家。3_ _ _ native plants, this garden contains numerous trees and flowers from overseas.除了当地的植物之外,这座花园还有无数来自海外的花草树木。4Are you still thinking about yesterdays game?Oh,thats _ _ _ _ _.你还在想昨天的比赛吗?嗯,那是让我感到兴奋的事情。5_ _ _ _ problems. Ask f
8、or help if you need it.要行动起来才能解决问题啊。如果你有需要的话就找人帮忙。【答案】1Hearing their teachers voice2guiding/leading the way3In addition to4what makes me feel excited5Take action to solve题组B提升练(建议用时:30分钟)阅读理解Camping is a good way to spend time along with your kids and to show them how wonderful nature can be. Throug
9、h camping, children can discover new things about nature, such as flowers, birds, and other small animals. Camping gives kids time to get away from all the electronics of todays culture. So it is necessary to plan exciting and enjoyable family camping trips with your children while they are young.Wh
10、en planning your family camping trip, consider the activities your kids like:games,hiking, swimming, boating, bicycling, etc. Select a camping place that has some of the activities the kids are interested in. Meal planning is an important part of your camping trip. Plan the meals together, and kids
11、love to choose what they want to eat.When starting to pack for your trip, let the kids pack their own items(物品). Each person should have his/her own sleeping bag with a luggage(行李)bag to put it in. Personal items should be packed with their sleeping bags. Encourage the kids to put their items in a c
12、ertain place and always return it when they have finished using it.When you have arrived at your campsite, make all the camping activities a family activity, which will help children to realize how important team work is. Everyone can have his/her own job sitting up the campsite. Meal time can be a
13、fun time. So let the older ones help with the cooking on your outdoor camping stove while the younger ones get the picnic table ready.()1Which of the following is the best place for a family camping?AA place covered with forests.BA place with a river and wild animals.CA place where kids can find var
14、ious foods they like.DA place which provides many interesting activities .()2What does the author advise parents to do while planning a family camping trip?AEncourage the children to take care of their own things.BKeep the children away from animals.CTake more food to meet the childrens need.DLet th
15、e children learn by watching.()3When at the campground, it is necessary to _.Aallow the children to cookBgive children enough time to playCmake everyone have work to doDkeep the picnic table full of food【语篇解读】本文是一篇议论文,论述了野营的好处,同时对野营提出了一些建议。1D细节理解题。根据第二段中的“When planning your family camping trip, cons
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445550.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
