分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 8 Green living Section Ⅰ Topic Talk .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:445556
  • 上传时间:2025-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit Green living Section Topic Talk 2020 2021 学年 新教材 高中英语
    资源描述:

    1、Unit 8 Green living课时分层作业(四)(建议用时:30分钟).单词拼写根据首字母或汉语提示写出单词1The test will involve(包含)answering questions about a photograph.2We will then have a firmer foundation(基础)of fact on which to build theories.3Our institute(研究院)has ordered a great many instruments from the company.4Polluted air and water are

    2、 harmful to peoples health.5I was bothered about the blister on my hand.6Why do you think others might have an opposingview?7The child couldnt keep his balance on his new bicycle.8We recycle all our empty food and drink cans.9His movie of the extinction(灭绝)of dinosaurs is a great success.10Britains

    3、future as a leading industrial(工业的)nation depends on investment.阅读理解AHave you ever thought about living in a “green” house,one that is healthy for you and your family and helps conserve the Earths resources?Some people want to build a new home,renovate an existing one,or make a few changes in their

    4、living habits.Every household can do something to support the conservation of the environment and improve our quality of life.As environmental concerns continue to increase worldwide,using more green products into our lives becomes more and more important.There is growing interest in green living,an

    5、d the possibilities for achieving it in our homes are rapidly expanding.Our companys website can show you more about that.Because buildings need enormous quantities of the Earths resources in their construction and daily operation,they offer many opportunities for new ecofriendly design as well as c

    6、ost savings.The Green House shows the combination of architecture,interiordesign,and environmental responsibility.Home is where going green beginswhere we as individuals have the power to set a new course for a brighter future.If you are interested in these “green” houses,please contact us and our c

    7、ompany will send you more information about them.And were sure youll have a surprise.Email:ghouseabcPhone:3567218/3567219Fax:33902311The main purpose of the passage is to _Aremind people to protect the environmentBask people to buy a “green” houseCgive a brief introduction of the “green” houseD.expr

    8、ess the writers own opinion about the environmentB推理判断题。文章主要介绍了green house以及与之相关的内容,其目的在于让人们买他们的产品,所以选B。2From the passage,we can learn that the Green House shows _A.only interiordesign and outer appearance of the buildingB.the combination of architecture and environmental importanceC.the importance

    9、of the Green MovementD.the combination of architecture,interiordesign,and environmental responsibilityD细节理解题。根据第二段第二句中的“The Green House shows the combination of architecture,interiordesign,and environmental responsibility”可知应选D。3How many ways can you use to get more information about the products?A1

    10、.B2.C3. D4.D细节理解题。第一段最后一句给出了公司的网址,文章最后给出了电子邮件、手机号码和传真号码,所以选D。4According to the passage,we can learn that _Aonly the rich people can live in a “green” houseB“green” houses can help us improve our quality of lifeCeverything in “green” houses is green in colourDfewer people concern the environmentB细节理解

    11、题。根据第一段第三句中的“improve our quality of life”可知应选B。BA food additive (添加剂)is any substance (物质)that is added to food.Many people are put off by the idea of “chemicals in food”The truth is that all food is made up of chemicals.Natural substances like milk,as well as manmade ones like drinks on sale in the

    12、 market,can be described by chemical formulas.Some chemical substances are indeed harmful,but a person who refused to consume any chemicals would find nothing to eat.The things we eat can be divided into natural and manmade substances.Some people feel that only natural foods are healthy and that all

    13、 manmade ingredients are to be avoided.But many natural chemicals,found in plants and animals,are harmful when eaten,and some laboratorymade substances increase the nutritional value of food.Other chemicals have natural and manmade forms that are exactly alike:vitamin C is vitamin C,whether it comes

    14、 from a test tube or from an orange.Like “chemical”,“manmade” doesnt necessarily mean “not fit to eat”Food additives are used for many reasons.We add sugar and salt and other things to foods we prepare at home to make them taste better.Food producers have developed a range of additives that stabiliz

    15、e,thicken,harden,keep wet,keep firm,or improve the appearance of their products.Additives can make food more convenient or nutritious,give it a longer shelf life,and make it more attractive to the consumer,thus increasing the sales and profits of the producers.Food additives are presently the centre

    16、 of a storm of serious argument.Food producers have been known to use additives that have not been proved safe;some substances in common use have been proved unsafe and have been taken off the market.Many people feel theres a risk of eating food to which anything has been added.But food additives ar

    17、e now regulated by the FDA (Food and Drug Administration)of the federal government,and new additives will go through strict testing before they can be placed on the market.For most people,the chances of developing serious side effects from the longterm use of presently approved (批准)food additives ar

    18、e very small.【语篇解读】本文介绍了食物添加剂的种类和作用、人们对食物添加剂的担忧,以及联邦政府为保证食物添加剂的安全所做的努力。5From the passage we can learn that _Ait is right to refuse chemicals in foodBall foods have chemical substancesCfood additives are harmful to our healthDnatural foods are much safer than manmade onesB细节理解题。根据第一段第三句“The truth is

    19、that all food is made up of chemicals.”和最后一句“Some chemical substances are indeed harmful,but a person who refused to consume any chemicals would find nothing to eat.”可知,现在所有食物都含有添加剂,如果一个人拒绝食用任何形式的添加剂,他会发现自己没有东西吃。也就是说,所有食物都有化学添加剂的成分。故B正确。6Which of the following is TRUE according to the passage?AFoods

    20、 without additives can keep a much longer shelf life.BFoods with more additives have higher nutritional value.C.To ensure food safety,the FDA will stop food additives.DFood additives can improve the quality of foods in many ways.D细节理解题。根据第四段“Additives can make food more convenient or nutritious,give

    21、 it a longer shelf life,and make it more attractive to the consumer,thus increasing the sales and profits of the producers.”可知,添加剂让食物的味道更好,可以提高产品的外形,更吸引消费者,更方便,更有营养。说明添加剂可以在很多方面提高食物的品质。故D正确。7According to the writer,the food additive is _ ApoisonousBworryingCavoidable DacceptableD推理判断题。根据最后一段最后两句可知,食

    22、物添加剂受到联邦政府的严格控制并经过严格的测试,对人的副作用会很小。也就是说,作者认为食物添加剂是可以被接受的。故选D。.阅读七选五Many people who struggle with their health or weight say theyve tried every diet or food plan under the sun,without any longterm success._1_Their old eating habits soon return,leaving them disheartened and frustrated.The key to succes

    23、s lies in developing healthy eating habits.Here are a few eating habits that you should follow.Eat Healthy Unprocessed Food.Many of the packaged foods we buy today are aimed at convenience but theyre not that healthy.They often contain high amounts of preservatives,manmade colourings and other added

    24、 chemicals._2_3_Whole grains offer far more nutrients and fibre than their refined “white” varieties.On the taste side,whole grains have more texture,flavour and nuttiness than refined ones.It is a fast and simple way to improve your eating habits.Change to Healthy Cooking Methods.The more you “do”

    25、to your food,the less it does for you.So avoid things like deepfrying,which drenches your food in unnecessary calories._4_This will sap them of nutrients.Plan Your Healthy Shopping.Its too easy to eat takeaway if theres nothing in the fridge or put together something naughty when its filled with unh

    26、ealthy foods.But if your fridge and pantry are stocked with healthy options youll be able to make better choices when youre hungry._5_AEat Healthy Portion SizesBSwitch to Healthy Whole GrainsCThe secret to healthy shopping is to plan aheadDThe changes they make end up being shorttermE.Avoid boiling

    27、vegetables until theyre drained of colourF.Limit your nutritional intake will only make you feel tiredGWe should form the habit of preparing meals from unprocessed foods【语篇解读】担心自己健康和体重的人试了各种饮食方法都没有取得长期的好的效果。本文介绍了解决这一问题的方法主要是养成健康的饮食习惯,并提出了四条建议。1D空格前句意为:担心自己健康和体重的人试了各种饮食方法都没有取得长期的好的效果。原因是他们在饮食方面做出的改变是

    28、短期的。很快他们又会恢复以前的饮食习惯。选项的中的“changes”与上句中的“tried”呼应,“shortterm”与上句中的“longterm”呼应。故选D。2G第一个小标题内容为“吃健康的没有加工过的食物”,选项G中的“unprocessed foods”与段落小标题呼应,并且句意(我们应该养成用没有加工过的食物准备饭菜的习惯。)与小标题意义一致。故选G。3B由第三段内容可知,本段主要讲述whole grains(全谷物食品)的优点,空格后两句的主语都是whole grains。选项B中的“Whole Grains”与其呼应,故选B。4E分析段落结构可知,这段内容使用总分结构。段落内容为“选择健康的烹饪方式”,第一句是对这一内容的解释,第二、三句分别是举例。由“This will sap them of nutrients.”可知,空格处是一种不好的烹饪习惯。选项E(避免把食物煮到没有了颜色)与这一内容一致,且avoid与上句句式一致,故选E。5C本段标题意思为:计划健康的购物。选项C中的“plan ahead”与标题中的plan呼应,“healthy shopping”也与段落标题中的“Healthy Shopping”呼应。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 8 Green living Section Ⅰ Topic Talk .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445556.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1