2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 Unit 4 Meeting the muse Using language(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 Unit Meeting the muse Using language含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 4.阅读理解The Spanish sculptor Isaac Cordal sees the city as his playground.He specializes in miniature,a street art often representing a social commentary as a critical observation on capitalism,power and so on.Cordal first models the sculptures in clay then reproduces them in cement(水泥)about 15cm
2、 in height.“As a material,cement seems very symbolic because it is one of our most recognizable footprints against nature.”he says.“Today we have been too used to cement city habitat.”For several years hes been working on the project,Cement Eclipses,referring to the state when a building covers the
3、sun:“Its a critical reflection on the idea of progress.”These tiny cement figures have appeared in cities across Europe,found sitting on top of bus shelters or drowning in the grassland of the big city.“The street became a perfect setting in which I could find enough landscapes for them.Due to their
4、 small size and color,they go really well into the urban environment.They even normally go unseen by passersby.Im very interested in that moment of surprise when someone accidentally discovers them.”he says.“Nowadays there is a fear of not being seen in the public area,so everything is always big an
5、d bold.We become a product of this and do not focus in as much.I think it is good to pay attention to small details.My work is a reward for those who do and it allows us to understand and change the world we have created in a different angle.”Cordal says.本文是一篇说明文。文章介绍了Cordal和他的街头艺术。1Which of the fol
6、lowing best explains“miniature”underlined in Paragraph 1?ATiny sculpture. BSmall playground.CSocial comments. DCritical observation.答案:A解析:词义猜测题。根据第二段中Cordal first models the sculptures in clay then reproduces them in cement(水泥) about 15cm in height.可知,Cordal首先用黏土制作雕塑模型,然后用大约15厘米高的水泥复制它们。由此可知,他应该是专攻
7、微型艺术。故答案为A。2.Whats Cordals attitude toward cement city habitat?AIndifferent. BCritical.CNeutral. DSupportive.答案:B解析:推理判断题。根据第四段For several years hes been working on the project,Cement Eclipses,referring to the state when a building covers the sun:“Its a critical reflection on the idea of progress.”可
8、知,Cordal持批评的态度。故答案为B。3What does Cordal intend to tell us in the last paragraph?AEverything big in public is attractive.BBeing small may be a fear in public.CWe need to focus on the details of the products.DHis work helps us to see the world differently.答案:D解析:推理判断题。根据最后一段中My work is a reward for tho
9、se who do and it allows us to understand and change the world we have created in a different angle.可知,他的工作帮助我们从不同的角度看世界。故选D。4What does the text mainly talk about?ACordal and his street art. BWays to be a sculptor.CMaterials used for sculptures. DReflections on city progress.答案:A解析:主旨大意题。根据第一段The Spa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445961.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
