2020-2021学年新教材高中英语 课时作业21 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Listening and Speaking(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业21 UNIT NATURAL DISASTERS Listening and Speaking含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、UNIT 4 NATURAL DISASTERS阅读理解ATOKYO (AFP)A father died from cold while sheltering his nineyearold daughter from serious weekend snowstorms that swept (席卷) northern Japan. Mikio Okada, one of at least nine people killed as snowstorms swept across Hokkaido, died as he tried to protect his only child Na
2、tsune against winds of up to 109 kilometers per hour in Yubetsu, Hokkaido, as temperatures fell sharply to 6 .Okadas body was discovered by savers looking for the pair after relatives asked for help. Natsune was wearing her fathers jacket and was protected in his arms. The pair had last been heard f
3、rom at 4 pm on Saturday, after fisherman Okada picked his daughter up from a school where she was being looked after while he was at work. Okada called his relatives to say his truck had become caught in the driving snow, which was several meters deep in places. He told them he and Natsune would wal
4、k the kilometers left. The two were found just 300 meters from the truck at 7 am on Sunday.Okadas body was down over his daughter, gently holding her in his arms and using his body and a wall to provide shelter. The small girl was taken to hospital, where she was found to have no serious injuries. H
5、er father was officially pronounced dead by doctors at the same hospital.The newspaper Yomiuri said Natsunes mother had died of illness two years earlier. Neighbors said Okada had been a very kind father who would often start his working day late to enjoy breakfast with his daughter.His death came a
6、s families all over Japan celebrated Girls Day, a festival in which they gather at home and decorate houses with dolls. “He booked a cake for his only daughter and was expecting to celebrate Dolls Festival together,” a neighbor told the Yomiuri.本文是一篇新闻报道。文章报道了在日本发生的一场暴风雪,父亲为了保护女儿被冻死的感人故事。1When the s
7、nowstorm happened, the father and daughter were _.Areturning home after visiting relativesBjust 300 meters away from homeCdriving home after a visit to a hospitalDon their way home from the girls school答案:D解析:细节理解题。根据文章第二段第三、四句“after fisherman Okada picked his daughter up from a school.his truck had
8、 become caught in the driving snow”可知,下暴雪的时候,父亲正去接女儿,故D项正确。2Which of the following doesnt show the fathers love for his daughter?AOkada told his relatives his truck had become stuck.BOkada had his body down over his daughter Natsune.COkada had been looking forward to Dolls Festival.DNatsune was wear
9、ing her fathers jacket.答案:A解析:细节理解题。文章第二段第四句“Okada called his relatives to say his truck had become caught in the driving snow”只是在陈述一个事实,并不能显示父女情深。故A项正确。3What can we infer from the passage?AThe relatives were careless and asked for help too late.BNo one cared for Natsune at home while her dad was at
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446025.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
