2020-2021学年新教材高中英语 课时作业4 UNIT 1 Section Ⅳ单元要点复习(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业4 UNIT Section 单元要点复习含解析新人教版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 作业 单元 要点 复习 解析 新人
- 资源描述:
-
1、课时作业4阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。On the evening of June 21, 1992, a tall man with brown hair and blue eyes entered the beautiful hall of the Bell Tower Hotel in Xian with his bicycle.The hotel workers received him and telephoned the manager, for they had never seen a bicycle in the hotel hall b
2、efore though they lived in “the kingdom of bicycles”Robert Friedlander, an American, arrived in Xian on his bicycle trip across Asia which started last December in New Delhi, India.When he was 11, he read the book by Marco Polo and made up his mind to visit the Silk Road.Now, after 44 years, he was
3、on the Silk Road in Xian and his early dreams were coming true.Robert Friedlanders next destinations (目的地) were Lanzhou, Dunhuang, Urumqi, etc.He will complete his trip in Pakistan.这篇文章主要讲了一位美国人实现了他儿时的梦想游览丝绸之路。1The best headline(标题) for this newspaper article would be _.AThe Kingdom of BicyclesBA Be
4、autiful Hotel in XianCMarco Polo and the Silk RoadDAn American Achieving His Aims答案:D解析:标题判断题。由全文的主题句When he was 11, he read the book by Marco Polo and made up his mind to visit the Silk Road.Now, after 44 years , he was on the Silk Road in Xian and his early dreams were coming true.可知这篇文章主要讲了一位美国人实
5、现了他儿时的梦想游览丝绸之路,选D。2The hotel workers told the manager about Friedlanders coming to the hotel because _.Ahe asked to see the managerBhe entered the hall with a bikeCthe manager had to know about all foreign guestsDthe manager knew about his trip and was expecting him答案:B解析:细节理解题。由The hotel workers re
6、ceived him and telephoned the manager, for they had never seen a bicycle in the hotel hall before though they lived in “the kingdom of bicycles”可知宾馆工作人员向经理报告是因为Friedlander带着自行车进入大厅,选B。3Friedlander is visiting the three countries in the following order, _.AChina, India, and PakistanBIndia, China, and
7、 PakistanCPakistan, China, and IndiaDChina, Pakistan, and India答案:B解析:推理判断题。由Robert Friedlander, an American, arrived in Xian on his bicycle trip across Asia which started last December in New Delhi, India.和He will complete his trip in Pakistan.可推断出Friedlander的游览顺序是:印度中国巴基斯坦,选B。4What made Friedlande
8、r want to come to China?AThe stories about Marco Polo.BThe famous sights in Xian.CHis interest in Chinese silk.DHis childhood dreams about bicycles.答案:A解析:细节理解题。由When he was 11, he read the book by Marco Polo and made up his mind to visit the Silk Road.可知Friedlander想要来中国是因为马可波罗的故事,选A。根据短文内容,从短文后的选项中
9、选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The smell of campfires attract many people into the woods and mountains for camping trips.Especially, the start of summer or perhaps fall is the perfect time to take a camp.Here are several reasons you should consider packing up the sleeping bags and heading into the mounta
10、ins.You get closer to nature 1._F_Campgrounds are about as close as you can get to some of the most beautiful places on the earth.You get far away from technologyCommunicate with nature. 2._C_So you and your children can leave the cellphones at home.You may get up close with wildflowers and the fres
11、h air.Food tastes much better in the outdoorsCooking over an open fire gives meat a special taste which cant be done well on the stove at home. 3._G_Camping is affordableWhen short of cash for a vacation, many families can keep it cheap by heading into the woods for a camping trip.Camping equipment
12、can be bought for very little money. 4._D_5_E_ Most of your friends will wish they had come along with you.AGive your friends some advice about camp.BYou may want to enjoy yourself in your house.CMost campgrounds dont have WiFi or even a phone signal.DThe biggest cost is usually the gas to get to th
13、e campground.EPost a few photos of your camping trip to mountains when at home.FWhile camping, youre most likely to be in a national park or national forest lands.GCamping food is some of the besttasting food and it tastes even better in the fresh air.这是一篇议论文。文章给出了几个你应该去露营的原因。解析1下文Campgrounds are ab
14、out as close as you can get to some of the most beautiful places on the earth.说露营地离你能到的地球上最美丽的地方最近。该空引出下文,F选项“露营时,你最有可能在国家公园或国家森林里”切题,故选F。2上文Communicate with nature.说与大自然沟通。下文 So you and your children can leave the cellphones at home.说所以你和你的孩子可以把手机留在家里。该空承上启下,C选项“大多数露营地没有WiFi,甚至没有电话信号”切题,故选C。3这一段落标题
15、Food tastes much better in the outdoors意思是在户外,食物吃起来味道更好。上文Cooking over an open fire gives meat a special taste which cant be done well on the stove at home.说在明火上烹饪,肉有一种特殊的味道,这是在家里的炉子上做不到的。该空承接上文,且与标题相呼应,G选项“露营食物是最美味的食物之一,在新鲜的空气中吃起来更美味”切题,故选G。4上文Camping equipment can be bought for very little money.说
16、用很少的钱就能买到露营设备。该空承接上文,D选项“最大的花费通常是到达营地的汽油”切题,故选D。5下文Most of your friends will wish they had come along with you.说你的大多数朋友会希望他们和你一起来。该空引出下文,E选项“在家的时候,贴几张去山上露营的照片”切题,故选E。阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。When I was in seventh grade, I was a candy striper(志愿当护士助手的小姑娘)at a local hospital in my t
17、own.Most of the 1._A_ I spent there was with Mr Gillespie.He never had any 2._C_, and nobody seemed to care about his 3._A_.I spent many days there holding his hand and talking to him, 4._B_ anything that needed to be done.He became a close friend of mine, 5._D_ he responded with only an occasional
18、squeeze(捏)of my hand.Mr Gillespie was in a coma(昏迷)I left for a week to vacation with my parents, and when I came back, Mr Gillespie was 6._A_.I didnt have the 7._C_ to ask any of the nurses where he was, for fear they might 8._D_ me he had died.Several 9._B_ later, when I was a junior in high schoo
19、l, I was at the gas station when I noticed a familiar face.When I 10._C_ who it was, my eyes were filled with tears.He was 11._D_! I got up the nerve to ask him if his name was Mr Gillespie.With a(n) 12._D_ look on his face, he replied yes.I 13._A_ how I knew him, and that I had spent many hours tal
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446058.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
