2020-2021学年新教材高中英语 课时作业9 UNIT 2 Travelling around Reading for Writing .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业9 UNIT Travelling around Reading for Writing 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 Travelling around.阅读理解Train travel is becoming more popular.Amtrak, the US national railroad passenger company, reports that the number of passengers continues to grow each year.The passenger kilometres and the number of passenger journeys are also increasing.Theres every reason to believe tr
2、ain travel will continue to attract more passengers as fuel prices climb.As you plan your vacation, youll need to consider the advantages and disadvantages of train travel.Here are some things that you need to keep in mind.Train travel is fast and direct between major cities, especially in countries
3、 with highspeed trains.Its relatively easy to book a train trip.In many countries,you can book your tickets online or go to a train station to buy them.For single or couple travellers, travelling by train can be much less expensive than renting a car,especially when you consider the cost of fuel and
4、 tolls(通行费)However, train schedules may not match your preferred travel time and date, so you might have to change your trip.This is especially true for longdistance train travel in the US.You may have to get off the train at midnight at a small station in an empty town in order to make a train conn
5、ection.You need to bring your own food and drink onto the train as the food and drink served on trains can be expensive.Conditions on the train may be crowded,dirty or uncomfortable, especially during busy travel periods or in developing countries.In the end, youll need to do some research on train
6、ticket prices, check schedules against your own plan and weigh the advantages and disadvantages of train travel against your personal preferences.本文是一篇说明文,主要介绍了火车出行的迅速发展,以及乘坐火车旅行的优点和缺点,最后给出了一些乘坐火车出行的建议。1What may be one reason for train travel increase from the text?AMore new railways. BGrowing fuel
7、prices.CImproved train schedules. DConvenient food service.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的Theres every reason to believe train travel will continue to attract more passengers as fuel prices climb.可知,燃料价格的攀升是人们选择火车出行的一个理由。故选B项。2Which is NOT one of the advantages of train travel according to the text?AIt is the
8、cheapest mode of travel. BIt is easy to book a train ticket online.CIt is cheaper for single or couple travellers. DIt is fast and direct between big cities.答案:A解析:细节理解题。根据第三段第一句可知,火车旅行是往返大城市间的快速且直接的方式。根据第三段第二、三句可知,在网上订火车票很方便。根据第三段第四句可知,对于单人或双人出行来说,坐火车比租车便宜很多。这些优点中没有提到坐火车是最便宜的出行方式,故A项说法不正确。故选A项。3Wha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446091.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
