2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业1 Unit 1(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业1 Unit 1含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 新人 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写根据汉语或首字母提示写出下列单词1We expressed our sincere congratulations(祝贺)to him on winning the competition at the ceremony.2There is a full range(系列,范围) of activities for children.3Festivals not only make the family members reunite but also remind them of its unique charm(魅力)4In the ancient time,t
2、he important agricultural festival often took place after all the crops have been gathered(收割)5I would be grateful(感激的)if you can give me some suggestions on the problem.6Chinese Lantern Festival often features a game of guessing riddles.7They decorated their houses with flowers on Festival.8It is t
3、ypical of him to take exercise every morning.9It is very significant for us to celebrate the festivals.10The boy looked at himself reflected in the mirror and smiled.阅读理解AAre you planning to go to university? What do you think your college life will be in the first few weeks? Perhaps you will be cho
4、osing the classes you want to take.However, if you go to university in Chile there is something extra you must do before you can begin.An important part of starting university in Chile is the mechoneo. The mechoneo is an ancient university tradition there.Students beginning their first year at unive
5、rsity are “welcomed” by the older university students. They are taken to a place such as a swimming pool filled with terrible things such as old fruit, vegetables, meat and fish. They have to do games for a whole day, which may include some really revolting things like kissing a dead fish!The “queen
6、 mechona” and “king mechona” are chosen that day. This will be based on how well the students do the activities, and many students try hard to be the king or the queen for the year.The older students then take away the younger students things (their backpacks, money, phones, etc.) and tell them they
7、 must go out onto the street and ask people for money. They will need to bring back a certain amount of money (e.g.around 20 dollars per person) in order to be given their things back. This money is then used to have a welcome party at nighttime.During the month of March it is common to see new univ
8、ersity students all around the town wearing dirty clothes and covered in paint and mess. But the mechoneo is increasingly a source of debate.Some students see it as an important tradition and a unique experience that can help new arrivals get to know everyone while others find it shameful. There hav
9、e been campaigns to ban (取缔) it and student organizations in some universities have voted to end the mechoneo completely.【语篇解读】本文语篇类型是说明文,主题语境是校园生活。文章介绍了智利大学里的一个传统新生周。1Why does the author ask two questions at the beginning of the text?ATo show some doubts.BTo introduce the topic.CTo present an argum
10、ent.DTo explain his ideas.B写作意图题。根据第一段中的“if you go to university in Chile there is something extra you must do before you can begin”以及第二段的内容可知,文章开头提出两个问题是为了引出新生周这个话题。2What does the underlined word “revolting” in Para.2 probably mean?AUnpleasant.BMeaningful.CExciting. DDangerous.A词义猜测题。根据第二段中的“like k
11、issing a dead fish”可知,老生会让新生做一些令人作呕的事情,比如亲吻死鱼。3Whats the college students special way of welcoming new arrivals in Chile?AHolding a big party for them.BAsking them for money.CMaking a fool of them.DDebating with them.C细节理解题。根据第二段和第四段可知,在新生周新生常会被老生以各种方式捉弄。4What can be concluded from the last paragrap
12、h?AIts time to ban the mechoneo.BNot everyone likes the mechoneo.CThe mechoneo gets more popular.DThe mechoneo is an unusual tradition.B推理判断题。根据最后一段中的“But the mechoneo is increasingly a source of debate.Some students see it as an important tradition and a unique experience that can help new arrivals
13、 get to know everyone while others find it shameful”可知,对于新生周这个校园传统并非每个人都喜欢。BThe Bridegrooms Oak, a 500yearold tree just outside of Eutin, in Germany, has its own postal address and receives around 40 letters every day.Theyre sent by love seekers from around the world, in the hope that someone will r
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446134.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
