2020-2021学年高一英语译林版必修2课时分层作业1 UNIT 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高一英语译林版必修2课时分层作业1 UNIT SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 译林版 必修 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一)(建议用时:35分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1The difference of spelling between American English and British English is often puzzling(puzzle)2Yesterday witnessed(witness) the traffic accident occurring on the highway.3Several years ago scientists assumed(assume)there was no animal life on Mars.4His sudden
2、disappearance(disappear) has puzzled the police for a long time.5As the sky is rather dark, there is no doubt that there is a good possibility(possible) of rain tonight.6It must be evident(evidence) to all of you that he has made a mistake.7There are two new houses under construction(construct)8In s
3、ome developed countries, it is against the law to dismiss(dismiss) a worker without reason.9He got an injury(injure) to his back when he fell off his horse.10Hearing the joke, all the students burst into laughter(laugh).单句改错(每小题仅有1处错误)1They must have made up of the story. I cant believe it.去掉of2Many
4、 people are injuring in the serious accident.injuringinjured3The case the police are looking for seems mysterious.forinto4There is no possibility when your phone has been left in the hotel.whenthat5Two witnesses with the accident said the driver appeared to be drunk.withto高考题型练习提能力.阅读理解Angela Erdman
5、n aged 62,who lives in Berlin,never thought that one day she would receive a letter from her grandfather who had been dead for 69 years.So she felt astonished and moved.More than 100 years ago, a young German man named Richard Platz put a message into a brown beer bottle,then threw the bottle into t
6、he Baltic Sea during a nature hike.Platz,the 20yearold son of a baker,had no way of knowing that his message would survive more than a century.Last month,some fishermen in the Baltic Sea pulled the old beer bottle out of the water,along with their catch. Inside they found a postcard,dated 17 May 191
7、3,from Richard Platz asking for his message to be forwarded (转交)to his address in Berlin, as reported in The Local website.The fishermen thought it was such a miracle(奇迹)that it should be handed to the addressee (收信人)They handed it in the International Maritime Museum in Hamburg.Researchers were the
8、n able to locate his granddaughter,Angela Erdmann.She visited the museum last week and was able to hold the bottle.“That was a pretty moving moment.Tears rolled down my cheeks,”she told German news agency.Erdmann also said she never knew her mothers father,who reportedly died in 1946 when he was 54
9、years old.But she said the discovery of his message had inspired her to find out more about him.Some authorities believe thatat 101 years of ageit may be the worlds oldest message in a bottle.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了世界上很可能是最古老的漂流瓶信件:101年前理查德普拉茨把一个装有明信片的漂流瓶扔进了波罗的海,如今这个漂流瓶历经百年风雨,已经被送交给他的外孙女了。1Which of the f
10、ollowing shows the right order of what happened to the message?aFishermen pulled the old beer bottle out of the water.bThe bottle was thrown into the Baltic Sea.cAngela Erdmann got the message.dThe message was sent to the International Maritime Museum.AbdacBcbdaCbadc DcabdC细节理解题。通读文章可知,这个漂流瓶首先被投进波罗的
11、海,后来被渔夫打捞到,继而被送到博物馆,在博物馆工作人员的努力查找下最终被送到安吉拉厄尔德曼手中,故C正确。2According to the passage, which of the following is WRONG?ARichard Platzs father was a baker.BRichard Platz died at the age of 69.CAngela Erdmann was moved to tears by the message.DThere was a postcard in the bottle.B细节理解题。由第二段中的“Platz,the 20yea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446713.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
