2020秋新教材高中英语 Unit 1 Teenage life Section Ⅲ提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 Unit Teenage life Section 提能作业含解析新人教版必修第一册 2020 新教材 高中英语 作业 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 1Section 请同学们认真完成 练案7 一、语言基础训练.单词拼写1And Im happy for you,but thats your _adventure_(奇遇),not mine.2He had been a talented musician in his _youth_(青年时期)3Such _behaviour_(行为) is common to all young people.4As you know,we middle school students,the new _generation_(一代人),who were born in the early 1
2、990s,have been growing up with so much love from others.5The dream of becoming rich quickly _attracted_(吸引) people from all over the world.6While volleyball is her main _focus_(焦点),shes also great at basketball.7Smokers are _addicted_(有瘾的) to cigarettes both physically and mentally.8Youd better turn
3、 to an _adult_(成年人) for protection if there is a bully (欺凌) in your class who makes your life difficult.9On the table beside an empty _plate_(盘子) was a pile of books.10Your role as _editor_(编辑) is important,for you can look at a piece of writing objectively (客观地).单句语法填空1One of the main _attractions_
4、(attract) of the job is the high salary.2These teams are going to try out _for_ the Olympic Games.3Did you have fun _with_ your schoolmates for the weekend?4Though the story is interesting,I have to put it away and focus my attention _on_ study this week.5As the boy is addicted _to_ computer games,h
5、e has lost all interest in his lessons.6I found a book on how _to avoid_(avoid) having a heart attack.7_It_ is common for leaves to fall from the trees in the fall.8He makes _it_ a rule never to borrow money.9Send me a letter as soon as you arrive so _that_ I wont worry.10We discussed what _to do_(d
6、o) and where we should go.选词填空be attracted to,focus on,become addicted to,try out for,make a fire,learn about,have fun,worried about,fall behind,out of school1The boys dropped _out of school_ and went to work.2He _was attracted to_ the game at the tender age of seven.3Why dont you _try out for_ the
7、basketball team? You have nothing to lose.4If you dont come to class regularly, you will _fall behind_ in your studies.5He is a fun man; I _have fun_ to be with him.6If youre at all _worried about_ his progress, do discuss it with one of his teachers.7It took us a long time to _make a fire_ with mat
8、ches.8He has recently _become addicted to_ Chinese literature.9It took an extraordinary effort to _focus on_ preparing his classes or correcting his students work.10Its my pleasure to help other people _learn about_ China.二、培优提升训练.阅读理解When I was young, my mother didnt have the money to send me to sc
9、hool, but she thought it was important for me to keep up with education.So she decided to teach me extra lessons herself. But because she had to go to work, the only time she could do it was at 430 in the morning.We need every one of you to develop your talents and your skills so that you can help u
10、s old folks solve our most difficult problems.If you quit (离开;放弃) on schoolyoure not just quitting on yourself, youre quitting on your country.No ones written your destiny (命运) for you, because you write your own destiny.You make your own future.Thats why today Im calling on each of you to set your
11、own goals for your education and do everything you can to meet them.Your goal can be something as simple as doing all your homework, paying attention in class, or spending some time reading a book.But whatever you decide to do, I want you to commit to (使致力于) it.I want you to really work at it.I know
12、 that sometimes you get that sense from TV that you can be rich and successful without any hard workthat your ticket to success is through rapping or basketball or being a reality TV star.No ones born being good at all things.You become good at things through hard work.Youre not a good athlete the f
13、irst time you play a new sport.You dont hit every note the first time you sing a song.Youve got to practice.文章大意:在这个喧嚣浮躁的时代,我们经常会问老师也问自己:上学到底有什么用,读书又有什么用?今天我们一起来看看作者是如何看待这一问题的。1What can we learn from the first paragraph?_B_AThe writers home was very rich.BThe writer was born in a poor family.CThe wr
14、iter didnt like reading books.DThe writers mother was a teacher.解析:细节理解题。根据第一段“. my mother didnt have the money to send me to school.”可知作者出生在一个贫穷的家庭。2What does the writer want everyone to do by improving their talents and skills?_A_ATo offer help to the old people who have difficulties.BTo quit on t
15、heir country to earn more money.CTo write their own new destiny by working as TV star.DTo spend some time writing books about their own life.解析:细节理解题。根据第二段“We need every one of you to develop your talents and your skills so that you can help us old folks solve our most difficult problems.”可知作者想通过提高每
16、一个人的才能和技能从而帮助有困难的老人。3Why does the writer call on everyone to set his/her own goal?_B_ABecause everyones future is to do simple work.BBecause everyones future is determined by themselves.CBecause everyone should do their homework.DBecause everyone should pay attention in class.解析:细节理解题。根据第二段“You make
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446982.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
