2020秋新教材高中英语 课时分层作业1 Unit 1 Life Choices(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 课时分层作业1 Unit Life Choices含解析北师大版必修第一册 2020 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Choices 解析 北师大 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写1The years harvest is better than any previous (以前的)years.2The new bridge has been finished two years ahead of schedule(计划表)3The players all have confidence(信心) in their manager.4A bicycle is often more convenient(方便的) than a car in towns.5Hes only 24 years old and a drug addict(对着迷的人)
2、6Whats the distance(距离) between New York City and Bosfon?7Air conditioner is an absolute necessity(必需品) in this climate.8Their quality(质量) of life improved dramatically when they moved to France.9He volunteered(志愿) his services as a driver.10Its a matter of setting your own goals(目标) and following t
3、hem.阅读理解ASome people say that city living in the 21st century is stressful and offers no advantages, but I dont agree with them completely.With the development of hightech and the improvement of living qualities, more and more people crowded into city, which leads to the uncontrollable urbanization
4、(城市化)Because of this, some of the largest cities must be fairly oppressive (压抑的) places in which to live if you are short of money or unemployed.However, for those with much income, a city provides colorful environment which enables people to enjoy their modern life.In that case, I believe the advan
5、tages of urban living far outweigh from its shortcomings.Regarding shopping, as for me, rather than click on the Internet to get what I want, I prefer to windowshop.All kinds of shopping malls and supermarkets located in city centre really content me.Whats more, a large citys service even covers num
6、bers of the surrounding towns and benefits many people.In terms of entertainment, city residents are usually spoiled for choice, from amusement park to sport stadium, whoever you are will find exactly you need.Maybe going to concert tonight and visiting museums tomorrow.City always contains various
7、activities and full of energy.City also provides better opportunities with so many choices and challenges.Cities with universities offer highstandard education so that graduates from these places always get ideal job with considerable salary.Every day in the business district, you can see a fierce c
8、ompetition among those large companies, while there are exactly places that may give birth to talents.Many people may complain about the traffic jam or pollution in the city, but I think with some useful measures to take, our city will be more habitable rather than stressful.【语篇解读】有人说21世纪的城市生活越来越没有优
9、势,但是作者认为城市生活带给人们无穷的便利。如果能够改善交通和污染问题,城市生活还是不错的选择。1What does the author intend to tell us in the passage?ACity living in the 21st century is stressful.BCity provides more conveniences and pleasures.CCity living brings great trouble to the youth.DCity is gradually dying out as a matter of fact.B作者意图题。作
10、者对人们认为21世纪的城市生活充满压力持相反的观点。作者在文章第三、四、五三段论证了城市生活带来的便利和快乐,故B项正确。2The advantages of urban living are Adisposable income and colorful environmentBquantities of population and shopping centersCgreat entertainments and better educationDstrong measures and fresh airC细节理解题。根据文章第四、五两段可知,城市为人们提供了丰富的娱乐活动和高水平的教育
11、,故C项正确。3City residents are usually spoiled for choice Abecause they have no more choices for amusementBbecause they can hardly find what they like to doCbecause there are so many kinds of entertainmentDbecause they will spend more money in a wayC细节理解题。根据第四段“In terms of entertainment, city residents
12、are usually spoiled for choice, from amusement park to sport stadium .”可知,作者认为城市的居民会享受到多种多样的娱乐节目。由此可知选项C正确。4Whats the attitude of the author to the disadvantages in city?ADisappointed.BHopeful.CSubjective. DColdhearted.B观点态度题。根据文章最后的“I think with some useful measures to take, our city will be more h
13、abitable rather than stressful”可知,作者认为只要采取有利的措施,我们的城市会变得更适合人们居住。由此推断作者对此持乐观态度。BIf your child has mobile Internet access,it will be more difficult to monitor(监督)and control his or her Internet use.Kids are turning to the Internet for everything from hanging out with friends to shopping,which makes it
14、 harder for parents to keep track of their online activities.Fortunately,there are many choices for controlling what your kids see on their computers,laptops,and mobile devices.Content blockers and filters are great tools to use for younger kids.They allow you more control over where they go and wha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447147.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
