2020秋英语人教版必修5课时作业13 UNIT 4 WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋英语人教版必修5课时作业13 UNIT WARMING UP 2020 英语 人教版 必修 课时 作业 13
- 资源描述:
-
1、阅读理解ANewspapers are not nearly as popular today as they were in the past.There are not very many people who seriously read a newspaper every day.Most people only read the sports pages, the advice or the gossip columns, the comics, and perhaps the classified advertisements.Most people dont take time
2、to read real news.Editors attempt to catch readers interest with pictures and exciting headlines.These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper.The first page attracts attention and encourages readers to look through the rest of the paper
3、.This is why editors always look for a good first page story and a headline to make them stop and look.If the headline is horrible enough, frightening enough or wild enough, perhaps they will go on to read the front page.They may read the headlines, but that is all, then they turn to the sports page
4、, or comics, or advertisements.It seems that people do not want the news from a newspaper anymore.They say they get the news on television now.More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper.What about you? Do you read news from a newspaper? Do yo
5、u think it is easier to get news from television? Or do you care about news at all? Would you mind if there were no news?本文讲述了报纸的地位今不如昔的情况。1According to the passage, newspapers are _.Amore popular todayBless popular todayCas popular as beforeDgetting more and more popular答案:B解析:细节理解题。根据文章第一句“Newspap
6、ers are not nearly as popular today as they were in the past.”可知,如今报纸的地位已不如从前。2We can know from the passage that newspaper editors think the important part of a newspaper is _.Athe front pageBthe sports pageCthe headlines Dthe classified advertisements答案:A解析:推理判断题。文章第一段提到新闻编辑往往采用一些图片和令人兴奋的标题来吸引读者注意,
7、而这些技巧一般被用在报纸的头版。3According to the author, which of the following newspapers will most probably attract readers attention?AThe ones with interesting pictures and exciting headlines on the front page.BThe ones with sports news on the front page.CThe ones with classified ads on the front page.DThe ones
8、 with gossip columns on the front page.答案:A解析:推理判断题。由第一段可知,报纸编辑往往用一些图片和令人兴奋的标题来吸引读者注意。4The authors attitude toward newspapers is _.Asympathetic BcriticalCnegative Dundetermined答案:A解析:作者态度题。由文章的第一句话可知作者对报纸今不如昔的状况似乎有点感慨,作者认为报纸应该受到人们更多的关注。BLloyd asked the other day whether we should show more big green
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447192.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
